Inschrijven nieuwsbriefPrivacy & Cookie Policy
Belgium - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Onze strategie

Zakelijk succes behalen is nooit eenvoudig, maar wat ons drijft is een duidelijke visie: klanten de beste service bieden in onze industrie. Onze missie is het hoogste niveau van veiligheid, productiviteit en service te bereiken dankzij onze medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat we zo kunnen blijven groeien en daarom zullen we de behoeften van onze klanten blijven realiseren.

 

Onze strategie bestaat uit drie pijlers:

 1. Riwal team - onze mensen zijn onze belangrijkste troef. Het leveren van de beste klantenservice kan namelijk alleen met de juiste mensen op de juiste plaats. We zoeken mensen die zich honderd procent inzetten voor kwaliteit en service en die onze visie hierin delen. Dankzij haar innovatief, internationaal en open karakter trekt Riwal talentvolle en ambitieuze medewerkers aan. Het zijn juist deze medewerkers dat de kern vormen van Riwal.

 2. Vloot – onze vloot draagt bij aan de beste klantervaring, omdat we altijd hoogwerkers, verreikers en heftrucks met de juiste specificaties kunnen leveren op de locatie en tijd die de klant wenst.

 3. Klant – het is uiterst belangrijk dat wij onze klanten begrijpen en weten wat ze nodig hebben voor een klus. We werken dan ook nauw samen om de meest effectieve, efficiënte en veilige oplossing te vinden. Uw belang is ons belang, en om die belangen te dienen komen we onze beloften na. U ontvangt wat u verwacht op de juiste moment. En mocht er ooit een uitdaging ontstaan, dan doen we er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. 

The Riwal Way
Dankzij de Riwal Way integreren we best practices van binnen en buiten de organisatie om onze operationele processen continu te optimaliseren. Zo waarborgen we de kwaliteit voor iedere klant en voor elk order. We kijken naar de belangrijkste wensen van onze klanten, verfijnen onze processen en onze bedrijfsvoering is zo efficiënt en effectief mogelijk ingericht. Zo bieden we u steeds weer de beste klantenservice. Daarnaast meten en analyseren wij al onze prestaties. En omdat wij vinden dat het altijd net nog iets beter kan, brengen we samen verbeteringen aan. Want samen staan we sterker.


Waarden

Een aantal kernwaarden definiëren het karakter van Riwal. Deze waarden zijn een richtlijn voor ons gedrag tegenover onze klanten en de maatschappij in het algemeen.

Veiligheid
Telkens we machines verhuren of verkopen aan onze klanten, staat de veiligheid centraal. We benaderen dit proactief: als we een mogelijkheid zien om de veiligheid te verbeteren of om potentieel onveilig gedrag te bannen, zullen we proactief stappen ondernemen om een zo veilig mogelijke werkomgeving te scheppen, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten.

Verantwoordelijkheid
We nemen verantwoordelijkheid voor de activiteiten die deel uitmaken van ons werk. We streven ernaar ons werk zo goed mogelijk uit te voeren. Zo bieden we u de best mogelijke klantenervaring.

Integriteit
Onze collega’s en klanten kunnen ons vertrouwen en op ons bouwen. Al onze beslissingen worden integer en oprecht genomen.

Betrokkenheid
We zijn experts in het werk dat we doen en we werken buitengewoon energiek en enthousiast. We investeren onze tijd en energie om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen.

Teamwork
Riwal betekent teamwork. Niet alleen intern, maar zeker ook extern. Wij vormen een team met onze klanten. Samen zoeken we naar de beste oplossingen en mogelijkheden. Samen kijken we vooruit.