Inschrijven nieuwsbriefPrivacy & Cookie Policy
Belgium - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Onze strategie

Zakelijk succes behalen is nooit eenvoudig, maar wat ons drijft is een duidelijke visie: klanten de beste service bieden in onze industrie. Onze missie is het hoogste niveau van veiligheid, productiviteit en service te bereiken dankzij onze medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat we zo kunnen blijven groeien en daarom zullen we de behoeften van onze klanten blijven realiseren.

 

Onze strategie bestaat uit drie pijlers:

 1. Riwal team - onze mensen zijn onze belangrijkste troef. Het leveren van de beste klantenservice kan namelijk alleen met de juiste mensen op de juiste plaats. We zoeken mensen die zich honderd procent inzetten voor kwaliteit en service en die onze visie hierin delen. Dankzij haar innovatief, internationaal en open karakter trekt Riwal talentvolle en ambitieuze medewerkers aan. Het zijn juist deze medewerkers dat de kern vormen van Riwal.

 2. Vloot – onze vloot draagt bij aan de beste klantervaring, omdat we altijd hoogwerkers, verreikers en heftrucks met de juiste specificaties kunnen leveren op de locatie en tijd die de klant wenst.

 3. Klant – het is uiterst belangrijk dat wij onze klanten begrijpen en weten wat ze nodig hebben voor een klus. We werken dan ook nauw samen om de meest effectieve, efficiënte en veilige oplossing te vinden. Uw belang is ons belang, en om die belangen te dienen komen we onze beloften na. U ontvangt wat u verwacht op de juiste moment. En mocht er ooit een uitdaging ontstaan, dan doen we er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. 

The Riwal Way
Dankzij de Riwal Way integreren we best practices van binnen en buiten de organisatie om onze operationele processen continu te optimaliseren. Zo waarborgen we de kwaliteit voor iedere klant en voor elk order. We kijken naar de belangrijkste wensen van onze klanten, verfijnen onze processen en onze bedrijfsvoering is zo efficiënt en effectief mogelijk ingericht. Zo bieden we u steeds weer de beste klantenservice. Daarnaast meten en analyseren wij al onze prestaties. En omdat wij vinden dat het altijd net nog iets beter kan, brengen we samen verbeteringen aan. Want samen staan we sterker.


Onze waarden

Als bedrijf geloven we in onderstaande kernwaarden die ons karakter bepalen en gedrag sturen, bij onze klanten en in de samenleving als geheel. Het zijn de waarden die ons tot betrouwbare partner maken.

Veiligheid 
Bij elke verhuur of verkoop leveren we veiligheid aan onze klanten. Onze benadering van veiligheid is proactief: wanneer we een mogelijkheid zien om de veiligheid te verbeteren of om potentieel onveilig gedrag uit te bannen, gaan we proactief te werk om een zo veilig mogelijke werkomgeving te scheppen voor onze medewerkers en onze klanten.

Diversiteit
De werkomgeving van Riwal bestaat uit veel verschillende mensen met unieke eigenschappen. We respecteren en waarderen wat mensen anders maakt en streven ernaar om een geweldige werkplek te creëren waar onze medewerkers hun authentieke zelf kunnen zijn. Wij geloven dat diversiteit de toegevoegde waarde en innovatie stimuleert die we onze klanten bieden. 

Integriteit

Onze collega’s en klanten kunnen ons vertrouwen en op ons bouwen. Al onze beslissingen worden integer en oprecht genomen.

Teamwork
Riwal betekent teamwork. Niet alleen intern, maar zeker ook extern. Wij vormen een team met onze klanten. Samen zoeken we naar de beste oplossingen en mogelijkheden. Samen kijken we vooruit. 

Duurzaamheid
Het handhaven van hoge standaarden op het gebied van duurzaamheid is van het grootste belang voor Riwal. We ondernemen actie om ons energieverbruik te verminderen en maken bewuste keuzes voor producten en processen die beter zijn voor onze planeet, zoals het ombouwen van dieselaangedreven machines naar volledige elektrisch aangedreven machines. Momenteel bestaat onze verhuurvloot uit 70% elektrisch materieel en we willen deze nog verder en versnelt verder vergroenen.