Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu
Bekijk ons huuraanbod JLG & Manitou verreikers

Verreiker huren

Dankzij onze multifunctionele verreikers kan u zware lasten makkelijk neerzetten of weghalen op moeilijk te bereiken plaatsen. Verreikers worden vaak gebruikt in de bouw- en landbouwsector. Riwal is uw specialist op het gebied van hoogwerkers en verreikers.

 

Diverse verreikers te huur

Voor de huur van een verreiker bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan vaste of roterende verreikers aan. Al onze machines zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Manitou en JLG. Het bereik van deze kwaliteitsmachines varieert van 6 tot maar liefst 21 meter voor de Manitou MRT 2150. Het maximale hefvermogen gaat tot 5000 kg. Zo heeft u in vrijwel elke situatie voldoende functionaliteit om elke situatie aan te kunnen.

Nieuwste verreiker huren bij Riwal

Kwaliteit is voor ons zeer belangrijk. Daarom investeren we in innovatie. Wij bieden steeds de nieuwste machines aan die ontwikkeld zijn volgens de laatste technologieen. We adviseren u steeds bij de keuze van de machines, zodat u steeds met de juiste verreiker aan de slag kan. U kan bij ons terecht voor gerenommeerde merken zoals Manitou en JLG.

Van plan om voor de eerste keer een verreiker te huren? Bij Riwal bieden we verschillende opleidingen aan zodat u veilig aan de slag kan. Deze opleidingen worden in ons opleidingscentrum gegeven. Als u deze opleiding succesvol afrond, ontvangt u het waardevolle BMWT of TCVT diploma. Dankzij dit certificaat kan u aantonen dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid. En nog belangrijker: u weet exact hoe u werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier kan uitvoeren

Contacteer ons

Wilt u graag advies op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u steeds de meest optimale oplossing. Een hoogwerker bij Riwal huren betekent dat u altijd een machine op maat aangeleverd krijgt.

 

Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren Autohoogwerker huren Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen