Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu

International Rental

We leven in een mondiale economie, wat betekent dat er steeds meer kansen ontstaan voor bedrijven die gevestigd zijn in het ene land maar willen werken buiten de landsgrenzen. Echter, het werken buiten de landsgrenzen is nog niet zo gemakkelijk. Naast voor de hand liggende problemen als taalbarrières, moet u goed op de hoogte zijn van de lokale regelgeving en hoe het bedrijfsleven werkt in een andere omgeving. Werkje op hoogte dan is het belangrijk dat je aan de juiste apparatuur komt. Dat is de reden waarom we Riwal International Rentals hebben opgericht. Vanuit ons internationale hoofdkantoor in Nederland helpen we onze klanten afspraken te maken waar ook ter wereld of om gelijktijdig in verschillende landen te kunnen werken.

 

One-stop-shop

Natuurlijk maken we gebruik van de lokale Riwal organisaties waar we al met locals werken. Maar ook daarbuiten hebben we een sterk netwerk van partners met wie we nauw samenwerken om onze klanten te ondersteunen. We helpen de klant bij alles wat hij nodig heeft: adviseren over de juiste apparatuur, het verzenden van transportmiddelen naar de buitenlandse locatie (of locaties), we bieden service en onderhoud, elke machine op een externe locatie heeft "Track and Trace" voor zowel diagnostische doeleinden als veiligheidsredenen (zorgen dat de apparatuur op het terrein blijft en alleen wordt bediend door bevoegd personeel). Wij bieden 24/7 technische ondersteuning. Mochten we telefonisch geen oplossing kunnen bieden, dan kunnen we met ons wereldwijde netwerk assistentie ter plaatse regelen

Niche machines

Riwal International Rentals heeft een wereldwijde vloot van 13.000 machines. Daarnaast hebben we de beschikking over 150 gespecialiseerde 'niche' machines die niet direct deel uitmaken van de verhuurvloot. Het gaat dan bijvoorbeeld om machines voor het werken bij extreme hoogtes of met een extra zwaar hefvermogen. Zelfs als een klant behoefte heeft aan een niche-machine op een afgelegen locatie, kunnen we leveren. Ondanks dat we een specialist zijn in hoogwerkers en verreikers, kunnen we onze klanten ook helpen aan andere apparatuur en faciliteiten, waaronder schermen, verlichting, of generatorsets.

The Riwal Way is ons inter verbeterproces om constant 'The Best Customer Experience' te kunnen leveren. Riwal International Rentals is een goed voorbeeld hiervan. Hierdoor is het makkelijker voor onze klanten om zich te concentreren op de dingen waar ze het best in zijn, terwijl wij zorgen voor de apparatuur en ondersteuning die ze nodig hebben om hun werk te doen.

In de Dominicaanse Republiek

Een van onze klanten is een grote aannemer op een olieraffinaderij project in de Dominicaanse Republiek. Het project omvat  veel werk op hoogte, waarbij ongeveer 25 hoogwerkers nodig zijn. Riwal was in staat om de klant van apparatuur te voorzien via onze vloot in Brazilië en onze vloot in Nederland, plus een full-service pakket.