Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu
Bekijk direct ons heftruck aanbod

Heftruck huren

Heftrucks zijn de perfecte oplossing voor het transporteren van goederen binnen magazijnen, bedrijfshallen en op bedrijfsterreinen. Bij Riwal kan u terecht voor verschillende merken en uitvoeringen zodat u steeds een heftruck vindt zich schikt naar u noden. Dankzij ons internationaal aanbod en persoonlijk advies kunt u bij Riwal steeds een heftruck huren die voldoet aan al uw wensen.

Breed aanbod aan heftrucks

Ondernemers die geregeld heftrucks gebruiken maar deze niet meteen willen aankopen, kunnen bij Riwal terecht om eenvoudig en tegen interessante prijzen heftrucks te huren. Naargelang uw werkzaamheden, werkruimte en gewenste mogelijkheden leveren we u een heftruck op maat aan. Wij bieden heftrucks van gerenommeerde merken zoals CAT, Jungheinrich en Manitou aan. Samen met u bekijken we in welke omstandigheden en voor welk soort werkzaamheden u heftrucks nodig heeft. Zo kunnen we u de geschikte machines aanbieden. Bovendien kunnen we u ook elektrisch aangedreven heftrucks aanbieden.

 

Heftruck van Riwal

Een heftruck kan de oplossing zijn voor veel complexe situaties. Al onze heftrucks zijn afkomstig van gerenommeerde merken en we investeren steeds in de nieuwste machines, zodat u altijd gegarandeerd het beste materiaal aangeleverd krijgt. Bovendien bespaart u een hoop geld, want de aankoopkost, bijkomende reparaties en het onderhoud wordt geregeld door Riwal.

Enkele voorbeelden van heftrucks die u bij ons kunt huren zijn de Jungheinrich 20HTE en de Jungheinrich 25HTE. Afhankelijk van de werkhoogte en de benodigde capaciteit biedt Riwal verschillende mogelijkheden. De eerder genoemde elektrische heftrucks zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waarbij een zwaardere liftcapaciteit gewenst is. Daarnaast zijn deze heftrucks bruikbaar op verschillende soorten ondergronden.

Contacteer ons

Wilt u meer informatie of een offerte op maat ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Dit kan via onze contactpagina. Ook kan u altijd langskomen in een van onze lokale vestigingen.

Voor het huren van een heftruck tegen interessante tarieven bent u bij Riwal aan het juiste adres. Zoek via bovenstaand contact blok naar een vestiging bij u in de buurt! Naast de verkoop en verhuur van machines, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen. Bovendien verzorgt Riwal opleidingen voor het veilig en efficiënt werken op hoogte. Laat niets aan het toeval over! Profiteer van onze jarenlange ervaring en kom bij Riwal langs voor het huren of aankopen van een heftruck.

 

Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren Autohoogwerker huren Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen