Riwal 0
Menu

Holland Lift

Ønske om at købe eller leje en Holland Lift? Riwal er din pålidelige udlejningspartner, såvel som leverandør af robuste og sikre lifte fra Holland Lift. 

Holland Lift

I 1984 startede Holland Lift med at udvikle og bygge saxlifte. Fokus var på stabilitet, robusthed og vigtigst af alt sikkerhed. Liftene er naturligvis blive opdateret og forbedret, men værdierne har ikke ændret sig siden. I dag beviser liftene fra Holland lift sin styrke i alle typer af arbejdssituationer. Og som altid er liftene kendetegnet ved et robust design og den højest mulige arbejdshøjde i verden. Sikkerhed ved enhver højde er derfor garanteret med Holland Lift.

Lifte fra Holland Lift

Uanset hvilken branche eller opgave du bruger din Holland Lift i, kan du altid stole på dens høje kvalitet, et fantastisk sikkerhedsniveau og orientering på service. Holland Lift har alt hvad der kræves for at klare enhver udfordrerende opgave, sikkert og effektivt. Lifte fra Holland Lift er så stabile, at en selv de maksimale løftehøjder stadig er en ekstrem komfortabel oplevelse. De mange muligheder gør også arbejdet mere behageligt, og øger pålideligheden.

5 grunde til at vælge Holland Lift

  1. Tilpasset til din arbejdsmetode. Lifte fra Holland Lift er fuldstændig specifikt egnet til dine opgaver.
  2. Arbejd komfortabelt. Lifte fra Holland Lift er så stabile at de maksimale arbejdshøjder er en ekstrem komfortabel oplevelse.
  3. En lang holdbarhed og service hele vejen igennem. Holland Lift arbejder med bronze lejer i kombination med dobbelt-styrke kromaksler. Alt sammen for et meget lavt slid og en lang livscyklus.
  4. Ikke tilfældige arbejdshøjder. Lifte fra Holland Lift tilbyder unikke arbejdshøjder. Holland Lift HL- D30 4WDS/N tillader en arbejdshøjde på 34 meter.
  5. Udførlig finish. Liftene fra Holland Lift er udført helt ned til detaljen. Vi bruger stål af høj kvalitet på liftene og de hydrauliske bom-arme er armeret ved alle kritiske punkter.

Find din brugte Holland Lift hos Riwal

Når du planlægger at bruge din Holland Lift dagligt, vil en investering i en brugt lift være den bedste løsning. Hos Riwal vil du finde et bredt udvalg af forskellige lifte fra Holland Lift, som vil give dig muligheden for, at vælge den lift som møder dine krav. Dette er også tilfældet når du vælger, at leje din Holland Lift. Vores engagerede medarbejdere vil med glæde hjælpe dig, og vi tilbyder rådgivning specifikt rettet mod dig.

Køb eller lej din Holland Lift hos Riwal

Hos Riwal kan du vælge imellem forskellige varianter af lifte fra Holland Lift. Vi vil mere end gerne informere dig. Du kan kontakte os på telefon eller via e-mail for detaljeret information omkring mulighederne for din virksomhed. Uanset om du overvejer at købe eller at leje lifte fra Holland Lift, kan du stole på vores rådgivning, som er tilpasset til dit behov.