Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Magni Lift

Magni liften hører til serien, der hedder Magni Telescopic Handlers. Magni producerer alsidige og multifunktionelle lifte. Derfor er den type lift det helt rigtige valg, uanset om du arbejder inden for landbrug, industri, træbeskæring eller byggepladser.

Hos Riwal har vi et bredt udvalg af lifte, som vi hver eneste dag udlejer eller sælger dem til lige præcis de opgaver, som du har brug for. Opgaverne som vores kunder har mellem hænderne er mangfoldige og varierende, og derfor har vi mange forskellige typer af forskellige lifte. Magni er specielt kendt for sine teleskoplæssere og tilbyder dig fleksible rotationslæssere med 360 graders rotation – derfor kan du være helt sikker på at finde en lift, som lige netop passer til dine behov.

Udlejning af Magni lifte

Køb af Magni lifte

 

Hvilke muligheder er der? 

Vi tilbyder både muligheden for, at du kan købe eller leje din næste lift lige her hos Riwal, og vi har gjort det nemt for dig.

Der findes et hav af forskellige typer af lifte på markedet, som alle er fremstillet til specifikke arbejdsopgaver. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig godt og grundigt ind i, hvilken lift der passer til netop din arbejdsopgave. Du kan lige her bestille din næste lift online. Skulle du have behov for rådgivning, så står vi altid klar til at vejlede dig - ellers vil vi anbefale dig at læse endnu mere længere nede på siden, hvor du forhåbentlig kan få svar på nogle af de spørgsmål, som du må sidde med.

Hvad kan en Magni Lift bruges til?

En Magni Lift er en af de mest alsidige lifte på markedet, da den kan benyttes til ikke mindre end byggebranchen, træbeskæring, malerbranchen, store events samt lager og logistik. Magni Liften er en dieseldrevet rotationslæsser, som gør den enormt dynamisk og som en aktiv medspiller til lige præcis det arbejde, som du skal udføre. Dens maksimale gaffelhøjde er 17,56 m, mens den maksimale arbejdshøjde med kurv er 19,23 m. Magni Liften har automatisk nivelleringssystem og støtteben som stabiliserer liften, hvilket gør den virkelig god i forskellig artet terræn, hvilket også er derfor, at den især egner sig til våde byggepladser eller skovbeskæring, hvor terrænet kan være upålideligt. Derudover har den en maksimal løftekapacitet på 4999 kg., hvilket især gør den god til opførelse af bygninger, høje træer eller andre projekter i byggebranchen. Pålidelighed, drift sikkerhed og funktionalitet er altså kernen i denne 3 i 1 lift fra Magni.

Hvordan adskiller den sig fra øvrige lifte på markedet?

Det der i høj grad adskiller Magni Liften fra øvrige lifte på markedet, er kort sagt dens alsidighed. Du får altså et multifunktionelt værktøj i bare et enkelt produkt. Magni Liften kan rotere 360 grader, hvilket gør, at den er enormt fleksibel og dynamisk at arbejde med frem for andre maskiner, som udelukkende er statiske og som kun kan rotere på hjulene. Derfor er det slet ikke underligt, at producenten bag Magni Liften distribuerer til stort set alle erhverv, der udføres over hele verden.

Alle lifte fra Magni er komplet sikre at benytte på grund af det patenterede løfte kontrol system, der fortæller, hvornår liften er ved at nå sin maksimale løftevægt. Systemet sørger altså for, at der ikke længere kan løftes mere eller foretages skærpende bevægelser. Derved får du altså elimineret de potentielle risici og sikret dine medarbejders sikkerhed på arbejdspladsen.

Hvilken størrelse Magni Lift skal du bruge?  

Hos Riwal har vi mange forskellige typer af Magni Lifte. Magni Liftene kommer som sagt med stor funktionalitet og kan klare mange opgaver, men hvilken opgave skal du have løst? Fordi det kommer an på arbejdsopgaven, hvilken størrelse lift du skal købe eller leje. Det er muligt at leje maskinerne i forskellige størrelser. Vi har både de helt små på 4 m, der er beregnet til flytning af materiale til de helt store på 30 m med rotation. De leveres alle som standard med gafler, hvor til der altid findes et alsidigt udstyrsprogram som for eksempel mandskabskurv, kranarm, kranspil eller skovl.

 

Kan alle betjene en Magni Lift?

Det er altid en absolut første prioritet at sørge for, at de, som betjener maskinerne, arbejder under sikre forhold. Derfor kan der afhængig af udstyr, kræves certifikat for at betjene Magni Lifte. Hvis du skulle sidde med nogen spørgsmål i forhold til, hvilket certifikat der gælder, eller om der kræves certifikat til netop den lift, som du gerne vil leje eller købe, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 

Hvorfor vælge en lift?

Du kan støde på mange forskellige opgaver i dit erhverv, hvor der skal arbejdes i højderne. Nogle gange giver det aller bedst mening at stille et stillads op, men andre gange er underlaget enten for ustabilt og usikkert. Andre gange kan tiden måske være knap, og du har brug for at komme i gang med opgaven i en fart. Der kan en lift være fuldkommen genial at benytte. En lift gør det nemlig muligt at få udført opgaven på en både hurtig og yderst effektiv måde.