Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Teleskopbomlift

Teleskopbomlifte er alsidige terrængående bomlifte til udendørs brug. Teleskopbommen gør det muligt at arbejde i højden med et stort vandret udlæg. Liftene er udstyret med en jib-arm, som gør det muligt at justere arbejdshøjden uden at skulle bevæge hele teleskopbommen. Dieseldrevne teleskop bomlifte fås i arbejdshøjder fra 15,7 meter 47,70 m. Har du spørgsmål - så kontakt vores udlejningsafdeling på +45 70 10 00 97 eller mail lift_dk@riwal.com. De sidder klar til at hjælpe dig.

Result:at 

No image available

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Teleskopbomlift – det sikre valg til dit byggeprojekt

En teleskopbomlift har mange anvendelsesmuligheder og kan derfor bruges til flere forskellige arbejdsopgaver, hvor det er nødvendigt at komme op i højden. Liften har robuste transporthjul, der sikrer, at den står fast på selv ujævnt terræn. Teleskopbomliften er ydermere selvkørende, så den er nem at flytte derhen, hvor du skal bruge den. I langt de fleste tilfælde er det også muligt at flytte bomliften, mens den er i fuld arbejdshøjde. Disse fordele gør teleskopbomliften til det sikre valg til dit byggeprojekt.

Den typisk anvendte arbejdshøjde for en teleskopbomlift er mellem 16 og 28 meter, og med en dieseldreven lift er arbejdshøjden helt op til 47,70 meter. Disse lifte fås i både en elektrisk og dieseldreven udgave, hvor valget af lift afhænger af, hvilket projekt den skal bruges til. Den dieseldrevne teleskopbomlift er særligt god til udendørs arbejde, fordi den er fleksibel at arbejde med og kan bruges de steder, hvor det er vanskeligt at komme til. En elektrisk teleskopbomlift afgiver ingen skadelige stoffer, hvorfor den især er velegnet til projekter indenfor. Udover elektriske bomlifte har vi også kraftige saxlifte på el - se alle modellerne her.

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af teleskopbomlifte og se, om ikke der også er en til dit byggeprojekt. Vi både udlejer og sælger ligearmet bomlifte og teleskopbomlifte, så du nemt kan vælge den løsning, der passer til dit behov.

 

Teleskopbomlifte til dit behov

Hos Riwal har vi maskiner og bomlifte til dine arbejdsopgaver. Her finder du alt lige fra teleskopbomlifte til ligearmet bomlifte og knækarmsbomlifte fra kendte mærker som JLG, Manitou, Magni og Genie. Skal du kun bruge den valgte bomlift en enkelt gang, tilbyder vi også udlejning af lifte. Er en bomlift ikke den rette maskine til dit projekt, har vi også et udvalg af teleskoplæssere, der kan udføre de samme opgaver som en gaffeltruck.

 

JLG-bomlifte til enhver opgave

JLG er verdens førende producent af blandt andet bomlifte og er kendt for sin høje kvalitet. JLG-bomliftene løfter din arbejdsopgave på en hurtig og nem måde, og derfor er deres bomlifte også kendt og anerkendt over hele verden. Hos Riwal er vi stolte over at have bomlifte fra dette brand i vores sortiment. Med en JLG-bomlift er dit projekt i sikre hænder.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge en ligearmet eller en knækarmet bomlift? Vi har forstand på alle liftene fra JLG, hvorfor vi kan rådgive dig bedst muligt i valget af lift til dit projekt. Uanset hvilken type bomlift du vælger, vil en JLG-lift hjælpe dig sikkert og hurtigt igennem dit byggeprojekt.