Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Teleskopbomlift

Teleskopbomlifte er alsidige, terrængående bomlifte til udendørs brug. Teleskopbommen gør det muligt at arbejde i højden med et stort vandret udlæg. Liftene er udstyret med en jib-arm, som gør det muligt at justere arbejdshøjden uden at skulle bevæge hele teleskopbommen. Dieseldrevne teleskopbomlifte fås i arbejdshøjder fra 15,7 meter 47,70 m. Har du spørgsmål, så kontakt vores udlejningsafdeling på +45 70 10 00 97. De sidder klar til at hjælpe dig.

Result:at 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Teleskopbomlift – det sikre valg til dit byggeprojekt

En teleskopbomlift har mange anvendelsesmuligheder og kan derfor bruges til flere forskellige arbejdsopgaver, hvor det er nødvendigt at komme op i højden. Liften har robuste transporthjul, der sikrer, at den står fast på selv ujævnt terræn. Teleskopbomliften er ydermere selvkørende, så den er nem at flytte derhen, hvor du skal bruge den. I langt de fleste tilfælde er det også muligt at flytte bomliften, mens den er i fuld arbejdshøjde. Disse fordele gør teleskopbomliften til det sikre valg til dit byggeprojekt.

Den typisk anvendte arbejdshøjde for en teleskopbomlift er mellem 16 og 28 meter, og med en dieseldreven lift er arbejdshøjden helt op til 47,70 meter. Disse lifte fås i både en elektrisk og dieseldreven udgave, hvor valget af lift afhænger af, hvilket projekt den skal bruges til. Den dieseldrevne teleskopbomlift er særligt god til udendørs arbejde, fordi den er fleksibel at arbejde med og kan bruges de steder, hvor det er vanskeligt at komme til. En elektrisk teleskopbomlift afgiver ingen skadelige stoffer, hvorfor den især er velegnet til projekter indenfor. Udover elektriske bomlifte har vi også kraftige saxlifte på el - se alle modellerne her.

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af teleskopbomlifte. Vi både udlejer og sælger ligearmet bomlifte og teleskopbomlifte, så du nemt kan vælge den løsning, der passer til dit behov.

 

Lej en teleskopbomlift til dine behov

Hos Riwal har vi maskiner og bomlifte til dine arbejdsopgaver. Her finder du alt lige fra teleskopbomlifte til ligearmet bomlifte og knækarmsbomlifte fra kendte mærker som JLG, Manitou, Magni og Genie. Hvis du gerne vil købe en bomlift, tilbyder vi også salg af lifte. Er en bomlift ikke den rette maskine til dit projekt, har vi også et udvalg af teleskoplæssere, der kan udføre de samme opgaver som en gaffeltruck.

 

JLG har bomlifte til enhver opgave

JLG bomlift er markedets førende, og de er kendt for sin høje kvalitet. De løfter dine arbejdsopgaver på en hurtig og nem måde, og deres modeller er anerkendt over hele verden. Med dette brand er dit projekt i sikre hænder, og de hjælper dig trygt og hurtigt gennem dit arbejde.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge en ligearmet eller en knækarmet bomlift? Vi har forstand på alle liftene fra JLG og de andre mærker, og vi kan rådgive dig bedst muligt i valget af lift til dit projekt. Se desuden vores  blogopslag om netop forskellene på en ligearmet og knækarmet bomlift.