22 juni, 2023

JLG 260MRT – Saxlift

Du kan leje denne lift via: MitRiwal eller under produktsiden for JLG 260MRT på vores hjemmeside. Du kan også ringe på tlf +4570100097

I dette blogindlæg retter vi fokus mod en specifik maskine, helt bestemt en lift fra JLG som har modelnavnet 260MRT. Nedenfor kan du læse mere om maskinens specifikationer og dens mange fordele. Dertil kan du også se en instruktionsvideo for liften, hvilket er vigtigt at være bekendt med for at sikre sig, at man benytter liften som anvist og dermed minimerer risikoen for uheld eller skader.

Men først lidt information om liftens egenskaber:

Smart design

JLG MRT260 er en lift i kategorien saxlift. Saxlifte er kendetegnet ved at de løfter platformen vertikalt. I liften når man en maksimal arbejdshøjde på 9,92 meter. Den maksimale løftekapacitet i platformen er på 570 kg og platformens mål er 1,65 meter. x 2,59 meter, med mulighed for yderligere forlængelse af kurven på 1,22 meter. Dermed er der et godt grundlag for, at man kan arbejde produktivt i højden, hvor flere personer kan være i kurven, og udstyr til opgaven kan medbringes. Hertil kommer fordelen at maskinens chassis kun er 1,75 meter i bredden, som tillader arbejde i trænge områder. 

Terrængående lift

Denne lift er terrængående og kan benyttes i stort set alle typer af terræn. Den er drevet af en stærk dieselmotor (24 hk) og har fire hjuls styring som standard. Den er monteret med dæk, som er skabt til at kunne køre i svært og udfordrende terræn. Dette kommer også til udtryk i dens egenskab til at køre i områder med bakker og stigninger med helt op til 35% hældning.

Instruktionsvideo for JLG 260MRT

Liftens specifikationer:

Ønsker du at leje denne lift?

Du kan leje denne lift via: MitRiwal eller under produktsiden for JLG 260MRT på vores hjemmeside. Du kan også ringe på tlf +4570100097

Har du et spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe

Samtykkeerklæring(Påkrævet)

Seneste nyt fra Riwal

Riwal præsenterer en ny version af kundeportalen MitRiwal!
Riwal forpligter sig til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores platforme. Med den nye version af MitRiwal får kunderne en mere effektiv og brugervenlig løsning til at administrere deres maskinudlejning.
Læs mere…
Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…