Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Saxlift

Hos Riwal kan du trygt købe en brugt saxlift - vi er førende inden for både salg og udlejning af lifte i Danmark. Vi tilbyder en bred vifte af saxlifte, fra anerkendte brands. Du kan derfor være sikker på at anskaffe dig en saxlift i høj kvalitet og i god stand. Vores ekspertise er inden for lifte, og er du eksempelvis i tvivl, om det netop er en saxlift du skal bruge, står der erfarent og uddannet personale klar til at hjælpe dig med, hvilke muligheder du har.

Her på siden kan du se vores udvalg af brugte saxlifte, fra mærker såsom JLG, Skyjack, Genie og Haulotte. 


Arbejdshøjde
Produktionsår
Antal af timer:
Bredde
Dybde

Detaljer

Find forskellige typer af saxlifte hos Danmarks største liftspecialist 

Typisk vil man skelne mellem dieseldrevne og eldrevne saxlifte. Hvilken type lift du vælger, vil ofte afhænge af hvilken slags opgaver liften skal udføre. En eldreven lift bør anvendes, hvis dine opgaver og projekter skal foregå indendørs. En eldreven saxlift kan operere i arbejdshøjder mellem 7.80 til 21,50 meter. Foregår dine arbejdsopgaver derimod udendørs, vil det være nærliggende at vælge en dieseldrevet saxlift. Især ved ujævnt terrænkørsel. Dieseldrevne saxlifte udmærker sig ved 4WD og har dermed gode køreegenskaber i terræn. Alle liftene er desuden forsynet med hydrauliske støtteben, som med automatisk nivellering sørger for, at liften kan anvendes sikkert i alle højder.

 

Riwal har mange typer af saxlifte. Til indendørs brug anbefaler vi at man bruger eldrevne saxlifte som kan fås i arbejdshøjder fra 7,80 m til 21,50m. Alle eldrevne saxlifte har afsmitningsfrie dæk og indbygget 220V lader. 

 

Dieseldrevne saxlifte udemærker sig ved 4WD og har dermed gode køreegenskaber i terræn. Alle liftene er desuden forsynet med hyd. Støtteben, som med automatnivellering sørger for, at liften kan anvendes sikkert i alle højder

 

Hvad er en saxlift?

En saxlift er en type lift, der har fået sit navn fra sine krydsende støttearme. Når liften er foldet op, ligner den en simpel platform på hjul, men når den er i brug i højden, løftes platformen op for at afsløre de foldede arme, der strækker sig opad i et længere og længere zigzag-mønster.

 

Designet af denne type lift gør, at maskinen er ret kompakt og meget stabil, men kun tilbyder bevægelse i én dimension lige op. Det er ikke muligt at flytte platformen vandret på anden måde end ved at køre undervognen. Liften er derfor ikke så fleksibel, men den er ikke desto mindre et perfekt alternativ til mange virksomheder og arbejdsopgaver både indendørs og udendørs.

 

Eksempler på anvendelsesområder for saxlifte

Det er selvfølgelig ikke sådan, at alle saxlifte er ens. Der findes derfor modeller, der egner sig til forskellige anvendelsesområder, takket være forskellige størrelser, arbejdshøjder, hjuldesign mm. Små saxlifte bruges ofte indendørs i alt fra lagerarbejde til forberedelse af store events. Udenfor kan saxlifte ofte ses i forbindelse med maling, vinduespolering og andre arbejdsopgaver i højden. Så længe der ikke er behov for at manøvrere "op og ud", kan et saxlift fungere perfekt.


Brugte saxlifte til salg og leje

Der kan være flere fordele ved at købe en lift frem for at leje den. Hvis du er ejer af eget konstruktions- eller byggefirma og ofte får opgaver fra kunder, der er i højden, så kan det være en fordel at købe en lift. Hos Riwal udlejer vi lifte med stor tilfredshed fra vores kunder, men det kan i nogle tilfælde være mere bekvemt at eje sin egen saxlift.

 

Hvis din virksomhed udfører arbejde i højden og har brug for en solid maskine, der nemt kan transportere mennesker og udstyr op og ned, kan det være en idé at investere i et saxlift. Vi hos Riwal er eksperter i lifte og kan hjælpe med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Ved at kigge vores udvalg igennem eller kontakte os, kan du starte processen med at købe en saxlift.

 

Vi udbyder lifte fra en række kendte leverandører af lifte, herunder JLG og Holland Lift. Takket være mangeårige kunderelationer kan vi forhandle de bedste tilbud og skræddersy løsninger på din virksomheds vegne. Vi tilbyder også salg af originale reservedele fra vores producenter, hvis de skulle blive nødvendige i fremtiden.

 

Hvorfor købe en saxlift fra Riwal

Riwal har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1968. Lige siden vi startede, har vi valgt at specialisere os i lifte for at kunne tilbyde uovertruffen ekspertise til vores kunder. Vores ekspertise kombineret med udstyr fra verdens førende leverandører betyder, at din virksomhed kun får det bedste.

 

Når du vælger at købe en saxlift til din virksomhed, er vi der for dig gennem hele processen. Vi vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvilken lift der bedst opfylder din virksomheds behov, og vi holder dig opdateret om leveringstider. Når liften er klar til levering, sørger vi for dette og leverer når og hvor du ønsker. Og vi siger ikke, at vi er færdige, når liften er leveret. Hvis det ønskes, kan du få udført service og vedligeholdelse hos os. Således er vi der både før, under og efter købet.


Få hjælp og køb en saxlift til dit behov 

Hos Riwal har vi et stort udvalg af lifte, til mange forskellige slags arbejdsopgaver. Derfor kan beslutningen om at købe en lift være svær, idet man ikke kan få én lift der kan klare alle arbejdsopgaver. Inden du køber en saxlift, bør du have gjort dig overvejelser omkring en række faktorer. Det giver sig selv, at saxliftens højde er relevant og afgørende, for at få de mest optimale forudsætninger. Udover overvejelser omkring arbejdshøjden, kan det være en god idé at tænke på: 

 

 • Hvor stor en løftekapacitet skal saxliften have?
 • Hvor meget plads er der i liften / liftens overflade?
 • Hvilken form for underlag skal liften både stå og køre på?
 • Skal liftens arbejde udføres indendørs eller udendørs? 

Vi har mange års erfaring med både salg og udlejning af lifte. Derfor står Riwal altid parat med professionel rådgivning ved køb af din næste saxlift, så du er sikker på at få den bedste løsning med hjem. 

 

Sikkerhed i højden

Når du arbejder i højden, er sikkerhed altid første prioritet. Derfor har vi hos Riwal valgt at fokusere på sikkerhed som et af vores ekspertiseområder. Vi tilbyder en sikkerhedskultur, der fokuserer på både sikkert udstyr og sikker praksis. Udstyret, vi videresælger, kontrolleres nøje inden levering. Vi kan også tilbyde sikkerhedstræning til din virksomhed, hvis det ønskes. Det hjælper ikke at have sikkert udstyr, hvis det ikke er klart, hvordan det skal betjenes på en sikker måde.

 

Få hjælp fra vores eksperter

Hvis du ikke er 100% sikker på, om et saxlift er den rigtige løsning for din virksomhed, eller ikke ved hvilken model du skal vælge, så kontakt os bare. Vores dygtige team er klar til at dele deres ekspertise og finde den bedste løsning til dine behov.