Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Genie lifte

Genie er en amerikansk producent af lifte. Med godt 50 år i branchen ved denne producent, hvad der skal til for at hjælpe med udstyr til sikkert arbejde i højden i alle typer af brancher. Her kan du se og gennemse, hvilke maskiner vi lige nu har til salg og leje fra Genie. Er du ikke sikker på den bedste løsning for din virksomhed, kan du kontakte os for et skræddersyet tilbud.

Genie lift - lifte af høj kvalitet

Mangler du en Genie lift? Riwal er en professionel liftservice, og du kan altid få professionel vejledning i vores udvalg af Genie lifte. Genie’s vision er altid at bestræbe sig på, at repræsentere kvalitet. De ønsker at fremstille pålidelige produkter, der har kundernes behov i fokus.

Om Genie

Virksomheden Genie blev grundlagt af amerikaneren Bud Bushnell i Washington, USA i 1966. Den amerikanske virksomhed har stadig sit hovedkvarter i Washington i dag, men har også udvidet til 15 andre lokaler og en verdensomspændende rækkevidde. Genie fremstiller adgangsudstyr såsom saxlifte og bomlifte, der bruges i industrier som byggeri, luftfart, underholdning, lager med mere.

I 2002 blev virksomheden opkøbt af det amerikanske firma Terex, der også fremstiller lifte og andet adgangsudstyr, men Genie opererer stadig som et særskilt mærke. Mærket har stor fokus på kvalitet og produktsortimentet udvides løbende med nye produktudgivelser, der alle har til formål at levere kvalitetssikrede løsninger til arbejde i højden.

Udlejning af Genie lifte i Danmark

Hos Riwal kan din virksomhed leje lifte fra Genie og dermed få de bedste løsninger til dine behov. For mere permanente løsninger kan det betale sig at gå efter købe udstyr, mens det i andre tilfælde kan være mere rentabelt at leje i en bestemt periode. Uanset hvad din virksomhed leder efter, kan vi hos Riwal hjælpe med at sammensætte en passende løsning.

Vores flåde består af en række forskellige modeller fra Genie til leje, og vi kan også bruge vores internationale flåde i tilfælde af at du søger en bestemt Genie lift, som vi ikke nødvendigvis har i vores danske liftflåde. Hvilken maskine der er den bedste mulighed for din virksomhed vil afhænge af blandt andet brug, arbejdsområde, vægtkapacitet, rækkevidde med mere. 

Mens nogle opgaver kræver løsninger fra små saxlifte, kan andre opgaver kræve en større bomlift. Takket være vores ekspertise i alt, der har med lifte at gøre, kan vi hjælpe med at finde den bedste løsning til de behov, din virksomhed står over for.

Deres saxlifte er usædvanligt mobile og lader operatører nemt manøvrere rundt,  på smalle indendørs og udendørs arbejdspladser. Genie saxlifte er desuden karakteriseret ved deres  lave støjniveauer og store platformsområde. Mangler du en saxlifte til de mere ujævne terræn, tilbyder Genie konkurrencedygtig løftehastighed og store platforme, for at øge effektiviteten med håndteringen og kapaciteten, til at komme til arbejdspladsen, og afslutte arbejdet hurtigere. Genie sakselifte øger også produktiviteten ved at udøve god trækkraft, hastighed og hældning. De er de perfekte maskiner til store udendørs opgaver, hvor platformens arbejdsområde er besværligt.

Udover saxlifte, kan du også finde et bredt udvalg af teleskopbomlifte fra Genie. Genie teleskopbomlifte er konstrueret til at forbedre arbejdseffektiviteten og tilbyde større horisontal rækkevidde, end nogen anden type lift. Liftene er perfekt til arbejde i områder, med begrænset adgang. Genie teleskopbomlifte leverer brancheførende rækkevidde og kapacitet.

Hvorfor leje en Genie lift fra Riwal

Riwal har en historie, der strækker sig næsten så langt tilbage som Genie, startende i 1968. Riwal har også en lang historie i branchen, og vi ved, hvordan man hjælper virksomheder med at finde den bedste løsning. 

Når du vælger Riwal som leverandør af lifte, vælger du en samarbejdspartner, som er med dig gennem hele processen – uanset om du vælger at købe eller leje maskiner. Vi kan også hjælpe med services som sikkerhedstræning og service efter behov. Kontakt os for mere information.

Genie teleskopbomlifte 
Genie saxlifte