Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Her finder du vores udvalg af lifte til salg

Riwal er Danmarks største liftspecialist med øvrige Riwal virksomheder i 16 lande. Hos os kan du både leje og købe et bredt udvalg af forskellige lifte. Vores mål er at gøre det nemmere for jer at arbejde i højden og altid sørge for, at I oplever den aller bedste kundeservice fra os. Vores kompetente og engagerede medarbejdere står altid klar til at rådgive eller vejlede dig i dit næste køb af lift.

Hos Riwal har vi et enormt udvalg af forskellige platforme til at arbejde i højden som lifte, teleskoplæssere, trucks og minikraner. Vi sørger derfor både for at sælge nye og brugte lifte fra en række topproducenter som for eksempel JLG, Genie og Manitou.

Sikkerheden er et aspekt, som vi aldrig går på kompromis med. Riwal er DRA certificeret, som er en kvalitetsordning under Dansk Byggeri, der dokumenterer høj sikkerhed og kvalitet. Derfor kan du altså altid være helt sikker på, at de produkter, som du køber fra Riwal, de overholder reglerne for sikkerhed. Det skal være sikkert at arbejde i højden. 

Neden for kan du se vores udvalg af de forskellige lifte, som vi forhandler ved Riwal. Derudover kan du læse meget mere længere nede på siden om, hvorfor at det kan betale sig at købe en lift og lidt om, hvad de forskellige lifte kan og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Hvis du skulle med yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 

Vælg en kategori

Køb af brugte maskiner
Luk
Luk
Luk
Til personer eller materialer::
Arbejdshøjde:
0 m
70 m
Rækkevidde:
0 m
30 m

Start igen

Vi hjælper dig med at træffe det rette valg


Riwals produktsortiment er meget bredt, og derfor vil vi til hver en tid meget gerne være behjælpelig med at rådgive dig i dit køb af lift. Vores mange års erfaring og viden er nøglen til at give dig en skræddersyet rådgivning og den optimale maskine til at fuldføre dine arbejdsopgaver for dine kunder og dermed nå dine mål. Alle vores lifte, løfteprodukter, kraner og teleskoplæssere er meget velholdte, hvilket udelukkende er på grund af den fantastiske kombination af dygtige mekanikere og den store udskiftning i flåden af produkter, som sikrer, at der konstant bliver tilføjet nye og moderne maskiner.

Vi sælger både nye og brugte produkter. De brugte produkter gennemgår altid en grundig inspektion og bliver ofte udskiftet. Den store udskiftning af vores produkter medfører, at vores brugte maskiner i gennemsnit kun er 3-5 år gamle. Alle vores lifte sælges med fuld historik. De er velholdte og servicerede, når du køber dem. Du kan købe dem i forskellige klasser alt afhængig af deres garanti, årseftersyn med mere. Derfor kan vi med god samvittighed stå inde for salg af både brugte og nye lifte. 

 

Hvorfor salg af lift frem for leje af lift? 

Der kan være flere fordele ved at købe en lift frem for at leje den. Hvis du er ejer af eget konstruktions- eller byggefirma og ofte får opgaver fra kunder, der er i højden, så kan det være en fordel at købe en lift.

Hos Riwal udlejer vi lifte med stor tilfredshed fra vores kunder, men det er selvfølgelig ikke nogen hemmelighed, at det er lettere og mere bekvemt at have sin egen, hvis man ofte har opgaver, hvor man benytter sig af lifte, kraner eller lignende. På den måde undgår man nemlig at skulle henvende sig til en tredjepart inden arbejdet kan udføres. Derfor står Riwal altid parat med professionel rådgivning ved køb af din næste lift.

 

Salg af lifte fra verdens førende liftproducenter såsom JLG, Genie, Magni og mange flere

I denne kategori giver vi et kort indblik i nogle af de forskellige lifte, som vi forhandler hos Riwal. Du kan derfor læse en lille smule om vores salg af lifte. Du er dog mere end velkommen til at læse endnu mere om de forskellige lifte på deres sider, hvis du skulle sidde tilbage med øvrige spørgsmål. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til at ringe til vores salgsafdeling.

 

JLG lift 

En lift fra JLG er et kvalitetsstempel uden lige. JLG er en af de førerende producenter inden for lifte til erhvervsligt brug, og det er derfor ikke mærkeligt, at de er nogle af de mest benyttede lifte. Sortimentet af lifte fra JGL er enorm stort og passer til langt de fleste arbejdsopgaver. JLG lifte kan altså hjælpe dig helt op til 32 meters højde og i ujævnt terræn. Derfor er vi glade for, at salg af både nye og brugte JLG lifte er en del af vores service.

  

Manitou lift

Manitou liften er en af de mest respekteret liftproducenter og de har fået enorm anerkendelse fra deres konkurrenter, fordi ikke nok med at de producerer funktionelle og gode teleskoplæssere, så gør de sig ligeledes umage i deres samarbejder på tværs af brancher for at udvikle og producere kvalitetsmaskiner, som kan bruges til forskellige erhverv verden over. Derfor har vi selvfølgelig både nye og brugte teleskoplæssere til salg hos Riwal. 

 

Magni lift

En Magni lift er en af de mest alsidige lifte på markedet, da den både kan benyttes til byggebranchen, træbeskæring, malerbranchen, store events samt lager og logistik. Magni Liften er en dieseldrevet rotationslæsser, som gør den enormt dynamisk og som en aktiv medspiller til lige præcis det arbejde, som du skal udføre. Derudover kan den bruges i hårde terræn, hvilket gør den oplagt til brug på byggepladser, hvor fundamentet ikke altid er helt optimalt. Køb af enten brugt og ny Magni lifte er derfor en absolut god investering for dig og din virksomhed. 

 

Hvis du stadig skulle sidde tilbage med spørgsmål til salg af lifte, så kan du læse mere på vores salg hos Riwal

Salg hos Riwal Danmark. Nye og brugte lifte, altid i god stand.
Om salg hos Riwal
Læs yderligere om salg hos Riwal
Lift i kran
Om Riwal
Læs hvad Riwal kan og tilbyder
Nyheder om Riwal Readynez Cycling team og meget mere
Nyheder
Læs nyheder om Riwal
Kontakt vores salgsansvarlige

Jesper Becker Nielsen Telefon: 29 68 06 15

E-mail