23 januar, 2023

Lifte til opgaver i 15 meters højde

Hos Riwal tilbyder vi en flåde af ca. 3000 lifte, teleskoplæssere, minikraner og trucks som kan lejes på dagsleje eller til længerevarende projekter.

Med et lift der kan arbejde i 15 meter kan din virksomhed nemt og sikkert udføre arbejdsopgaver i højden. I vores flåde har vi mange lifte med en arbejdshøjde på op til 15 meter eller mere.

Vælg den rette lift til din opgave i 15 meters højde

En lift med en arbejdshøjde på op til 15 meter gør det nemt at nå selv høje bygninger og store installationer. I Danmark er der mange byggeprojekter, renovationsopgaver eller andet i 15 meters højde, som virksomheder i forskellige brancher skal kunne nå både indendørs og udendørs.

En lift gør det lettere at arbejde i forskellige højder. Samtidig vil det at have en lift gøre at arbejdsopgaverne kan udføres sikkert og stabilt. Det er ikke sådan, at selvom to lifte har samme arbejdshøjde, så er de ens. Med elektriske lifte, dieseldrevne lifte, sakselifte, bomlifte med mere er højden kun en af mange egenskaber, der skal tages stilling til.

Når du skal arbejde på 15 meter, har vi hos Riwal Danmark flere muligheder, du kan vælge imellem. Det kommer helt an på, hvilken slags arbejde du skal udføre. JLG EC520 er en fantastisk knækarmsbomlift med en maksimal arbejdshøjde på 18 meter til både udendørs og indendørs arbejde, da den er 100% el-dreven. At den er elektrisk gør, at den sagtens kan bruges uden at skabe støj og forurening.

Har du brug for en sakselift, der kan holde til hårdt terræn? Så er JLG ERT 4769 den maskine, du leder efter. Dette er en elektrisk sakselift, den kommer med støtteben, der gør den alsidig i alle terræner. Liften er velegnet indendørs såvel som udendørs.

En tredje mulighed er JLG X15J Plus edderkop liften. Edderkoplifte er lavet til at kunne komme “op-og-henover” f.eks. en bygning og kan bruges i mange typer af terræn. Disse lifte er også perfekte til opgaver med smal indgang da liften har bredde på kun 0,75 meter.

Lej en lift 15 meter fra Riwal

Vi hos Riwal tilbyder en flåde af ca. 3000 lifte, teleskoplæssere, minikraner og trucks som kan lejes på dagsleje eller til længerevarende projekter. Vores sortiment omfatter lifte med mange forskellige højder, og et godt udvalg af lifte op til 15 meter eller mere. Vi leverer lifte fra kendte producenter som JLG og Genie for at sikre sikre maskiner, der har kvalitet og sikkerhed som kendetegnene. 

Takket være mange år i branchen og et specifikt fokus er vi hos Riwal eksperter i netop lifte. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Vi vil være en leverandør, der gennem vores ekspertise vil hjælpe og rådgive dig, og vi vil være der gennem hele processen. Vi står derfor til rådighed for hjælp før bestilling, under og efter levering.

Sikkerhed er vores topprioritet

Hos Riwal Danmark har vi sikkerhed som førsteprioritet for vores kunder, når det kommer til arbejde i højden. Vi tager alle nødvendige skridt for at sikre, at vores kunder kan arbejde sikkert, mens de bruger vores lifte.

En af de måder, vi prioriterer sikkerhed på, er ved at give vores kunder udstyr af høj kvalitet. Vores lifte er designet til at være sikre og pålidelige, og vi udfører regelmæssige inspektioner for at sikre, at alt vores udstyr er i god stand.

En anden måde, hvorpå vi prioriterer sikkerheden, er ved at tilbyde vores kunder træning i, hvordan man bruger vores udstyr korrekt. Arbejde i højden kan være farligt, og det er derfor, vi tilbyder undervisning i, hvordan man sikkert bruger vores lifte. Vores træning omfatter bl.a. undervisning i, hvordan man bruger forskellige typer af lifte i forskellige situationer. Dette liftkursus er et IPAF (International Powered Access Federation) kursus, hvor vi certificerer lift-brugere i hele Danmark.

Seneste nyt fra Riwal

Riwal præsenterer en ny version af kundeportalen MitRiwal!
Riwal forpligter sig til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores platforme. Med den nye version af MitRiwal får kunderne en mere effektiv og brugervenlig løsning til at administrere deres maskinudlejning.
Læs mere…
Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…