Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Leje af lift

Riwal er en førende leverandør inden for leje af lifte, teleskoplæssere, minikraner og gaffeltrucks. Vi er den markedsledende specialist i Danmark indenfor lifte og teleskoplæssere. Når du skal leje lift hos Riwal, sikrer vi en hurtig og sikker levering i hele Danmark og kan også hjælpe uden for Danmarks grænser. Vores udlejningsflåde består af nye maskiner af høj kvalitet fra bl.a. JLG, Genie, Teupen, Skyjack, Manitou og Holland Lift. 

Result:at 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Udlejning lift


Riwal Danmark A/S er Danmarks største liftspecialist, når det gælder salg og leje af lifte. 
Vi blev grundlagt i foråret 2001 og er en del af Hollandske Riwal Group, der har datterselskaber i 16 lande og en liftflåde på over 19.000 enheder. 
Med det danske hovedkontor i Odense og afdelinger i Aarhus, Aalborg og Glostrup, beskæftiger Riwal Danmark A/S godt 150 medarbejdere. 
Vores strategi er at levere den bedste kundeoplevelse gennem vores engagerede medarbejdere og professionelle flåde af lifte. 

Vi ønsker at gøre alt, hvad der står i vores magt for, at leje af lift og udstyr fra Riwal forløber så godt som overhovedet muligt, så vores kunder kan få arbejdet til at glide effektivt og hurtigt. 

Leje af lifte - et speciale vi er stolte af 


Hos Riwal har vi specialiseret os inden for udlejning af lifte, og vi er en af de førende leverandører på dette marked i Danmark. Vi garanterer vores kunder, at leveringen vil ske hurtigt og sikkert – uanset hvor i Danmark du befinder dig. 
Samtidig har vi også bevæget os ud over de danske grænser, da vi har samarbejdspartnere rundt omkring i verden. Det gør Riwal til en troværdig og sikker samarbejdspartner for dig, uanset hvilken branche du begår dig i. 

Leje af lifte kan være brugbare i mange sammenhænge og i mange fagområder. Hos Riwal har vi derfor sørget for, at vores kunder kan finde lifte i forskellige størrelser og omfang her hos os. Uanset om du har brug for at leje en edderkoplift, saxlift eller søjlelift, så finder du det hos os. Med vores udlejning af lifte er du derfor garanteret god service og højkvalitet af disse lifte. 

Vi har siden begyndelse haft et stort fokus på lifte, da vi har ambitioner om at være din foretrukne leverandør på dette område. Vi har derfor stor viden om dette produkt, og derfor kan vi vejlede dig om valget af din kommende lift. 

Altid fuld funktionalitet og sikkerhed i vores udlejning


I vores branche er sikkerhed og kvalitet nogle helt afgørende parametre, og derfor går vi hos Riwal aldrig på kompromis med dette, når vi udlejer lifte. 
Vi garanterer, at hele vores sortiment af lifte er vedligeholdt, da vi gerne vil tilbyde dig en høj kvalitet. Vores standarder afspejles tydeligt i de produkter, vi tilbyder, og derfor giver vi vores produkter stor opmærksomhed, så de altid opfylder dine såvel som vores egne krav. 

Funktionalitet og sikkerhed er fokuspunkter i vores virksomhed. Når du lejer en lift hos os, kan du trygt stole på, at disse kvaliteter er opfyldt. 

Har du spørgsmål til vores virksomhed eller til udlejningen af lifte, så er du velkommen til at kontakte os for uddybende svar. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du er interesseret i at købe eller leje en lift her hos Riwal.