Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Salg lifte

Riwal er en førende leverandør af lifte, teleskoplæssere, minikraner og gaffeltrucks. Vi er markedsleder i Danmark indenfor lifte -  og vi både sælger og udlejer lifte og maskiner i hele verden. Riwal er en autoriseret forhandler af en række førende mærker indenfor lifte og andre maskiner, herunder JLG, Genie, Holland Lift og Teupen. Vi er stolte af vores partnerskaber med disse virksomheder, der har etableret sig som nogle af de mest anerkendte og betroede mærker i branchen. Vores dedikerede team af fagfolk er altid klar til at hjælpe med at finde den perfekte løsning til ethvert projekt eller behov.

Arbejdshøjde
Produktionsår
Antal af timer:
Bredde
Dybde

Detaljer

MANGLER DU EN LIFT TIL ARBEJDE I HØJDEN? LÆS MERE OM VORS SALG AF BRUGTE LIFTE

Riwal er din pålidelige partner indenfor lifte og andre maskiner, til arbejde i højden. Vi tilbyder både nye og brugte lifte, der kan være en essentiel del af dit udstyr, uanset om du arbejder i bygge- og anlægsbranchen, indenfor industri eller andre brancher, hvor arbejde i højden er nødvendigt. Vores ekspertise indenfor liftområdet er bygget op igennem mange år, og vi er i dag en af de førende leverandører af lifte i hele verden. Vi er stolte af vores store viden og erfaring indenfor liftbranchen, og vores kunder kan derfor altid stole på vores ekspertise og gode råd, når det kommer til at vælge den rigtige lift. 

 

Hos Riwal har du mulighed for både at købe eller leje lifte, alt efter hvad der passer bedst til dit behov. Vi tilbyder fleksible løsninger, der kan tilpasses dine specifikke krav, og vores erfarne team står altid klar til at rådgive dig i forhold til valg af lift og pris. Vi har altid en ambition om at levere den bedste kundeservice til vores kunder, og derfor er vores team altid til rådighed for at besvare spørgsmål og give rådgivning omkring brugen af vores produkter. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores service og support, og vi er altid dedikerede til at sikre, at vores kunder er tilfredse med deres køb eller leje af lifte hos os.

 

KVALITETSLIFTE TIL ETHVERT BEHOV: RIWAL’S UDVALG OMFATTER OMHYGGELIGT UDVALGTE TOPMÆRKER  

Hos Riwal har vi nøje udvalgt, hvilke lifte vi ønsker at have til salg. De produkter vi udbyder skal have en bestemt standard, og derfor benytter vi topproducenter som JLG, Genie og Manitou i vores udlejningsflåde og senere til salg af brugte lifte. Med disse mærker i vores sortiment kan vi nemlig garantere vores kunder, at de får højkvalitetslifte, der passer nøjagtigt til deres behov. Uanset om du vælger en brugt eller en fabriksny lift, så kan du være sikker på, at den er i god stand.

Vi vedligeholder vores brugte lifte ofte, så vores kunder kan få en god oplevelse, hvad end de vælger. Lifte bruges i forskelligt omfang, og hos Riwal har vi forståelse for, at nogen har større gavn af en brugt – og billigere – lift end andre har. Anvender man derimod lifte dagligt, så anbefaler vi, at man investerer i en fabriksny lift, hvor levetiden er endnu længere.

SALG AF LIFTE OG BRUGTE LIFTE I HØJ KVALITET

Vores store viden om lifte er nøglen til, at du får den rette rådgivning, som er skræddersyet til dit behov. Hos Riwal ved vi, at den rigtige maskine kan gøre det hele, og derfor skal du gå herfra med den helt rette lift. Blandt vores udvalg finder du forskellige lifte og forskellige egenskaber, som kun har kvaliteten til fælles. Vi lægger stor vægt på, at vi kan stå inden for vores salg af lifte, og derfor er alle lifte her på siden en god investering for dig. Se vores store udvalg bland bæltelifte, søjlelifte og mange flere, her på siden og find den lift, du kan få gavn af i hverdagen.