Riwal 0
Menu

Riwal Blog

16 apr

Riwal International Rental

Riwal International Rental er vores maskinflåde som er tilgængelig for kunder, der arbejder globalt. Med en stor erfaring i internationale projekter er vi klar til, at hjælpe dig med, at arbejde i højden.  

Vi lever i en global verden, hvor virksomheder der er lokaliseret i ét land i nogle tilfælde har projekter i ét andet land. Dette er dog ikke altid lige let. Elementer som sprogbarriere eller lokale lovgivninger kan spille en væsentlig rolle. Derudover er det store spørgsmål hvem man  skal kontakte i det pågældende land, for at leje maskiner. Løsningen til dette er dog lige ved hånden. Med Riwal International Rental vil de førnævnte problematikker ikke være aktuelle. Med afdelinger i 16 forskellige lande i Europa, Kasakhstan, Mellemøsten og Indien, og forretningsdrift i over 70 lande har vi stor erfaring med, at udleje maskiner til internationale kunder. På tværs af alle landegrænser arbejder man i Riwal efter den samme mission: at levere branchens bedste kundeoplevelse igennem engagerede medarbejdere. Hos Riwal vil du have det samme kontaktpunkt gennem hele processen. På den måde ved du altid hvem du skal kontakte. Effektiviteten er derfor ekstraordinær, hvorfor man vil spare på ressourcer i form af tid og penge. 

Med mulighed for at vælge maskiner fra vores store international maskinflåde bestående af mere end 18.000 maskiner, er vi sikre på, at vi har maskinerne der vil kunne opfylde dine krav og ønsker. Vores maskiner kommer udelukkende fra de mest anerkendte brands, hvilket gør, at præstationsevnen, sikkerheden og kvaliteten altid vil være i top. Dertil har vi nogle innovative niche maskiner som f.eks. vores el-bomlifte og helt unikke højtgående bom- og saxlifte med mulighed for helt utrolige høje arbejdshøjder. 

Vores mekanikere sørger altid for at gennemgå maskinerne helt ned til de sidste detaljer, inden de bliver leveret. Men skulle det uheldige ske at et nedbrud forekommer, gør vores tekniske service alt hvad de kan, for at minimere spildtiden. Lejer du dine maskiner i en lang periode tilbyder vi vedligeholdelse, fra der hvor du arbejder med maskinerne. 

Èt af de lift brands vi bl.a. udbyder er Holland Lift, der har sin ekspertise inden for saxlifte. Nedenfor kan du lære mere om tre udvalgte Holland Lift modeller:

Holland Lift 340D30

Denne saxlift 340D30 fra mærket Holland Lift, er kendetegnet ved en imponerende arbejdshøjde på hele 33,7 meter og en maksimal platformhøjde på 31,50 meter. Foruden maskinens imponerende løftehøjde, som i øvrigt er blandt det højeste inden for saxlifte i vores liftflåde, udmærker denne model sig samtidig med en kontinuerlig stabilitet ved alle højdemeter. Støtteben og automatisk nivellering er nogle af de elementer, der øger stabiliteten. Denne saxlift kendetegnes ligeledes ved dens løftekapacitet. Med en maksimal løftekapacitet på 1000 kg. i kurven, giver dette operatørerne af liften optimale muligheder for at arbejde enormt effektivt. Dertil råder denne model over en stor arbejdsplatform med dimensionerne 6,66 meter x 2,80 meter (LxB), samt en mulighed for yderligere forlængelse på 3 meter. Dette indebærer bl.a. at det tilladte antal personer i kurven er fire, hvor der samtidig er plads til diverse materialer og/eller udstyr. Maskinens drivkraft er diesel, hvilket betyder, at den udelukkende kan benyttes til udendørs arbejde.

Holland lift 340E30 

Saxliften Holland Lift 340E30 er den elektriske udgave af Holland Lift 340D30. Det betyder at denne saxlift besidder de samme specifikationer, som diesel modellen målt på løftehøjde, løftekapacitet, platform kapacitet og øvrige dimensioner. Som følge af at denne saxlift er elektrisk drevet, er det en bæredygtig løsning hvor udskillelse af emissioner, herunder CO2, ikke finder sted. Netop det at 340E30 saxliften er elektrisk drevet, samtidig med, at den har afsmitningsfrie dæk betyder, at den præsterer særlig godt i indendørs arealer. På samme tid er denne saxlift også enormt god på udendørs arealer hvor den bl.a. imødekommer de byggepladser/industrielle arbejdsområder, som har en klar agenda og målsætning om, at være miljøvenlige. Ligeledes vil denne saxlift tilgodese urbane områder, hvor nul udskillelse af emissioner bestemt er at foretrække. Udover at denne maskine er miljøvenlig, afgiver den også mindre støj sammenlignet med den tilsvarende diesel-model.  

Holland lift 220E25

Holland Lift 220E25 er en saxlift kendetegnet ved en elektrisk drivkraft, afsmitningsfrie dæk og et lavt støjniveau. Det betyder at ligesom den forrige nævnte Holland lift 340E30, vil denne model af saxlift være særlig god til indendørs opgaver. På samme tid vil denne saxlift også kunne arbejde udendørs hvor, den vil imødekomme byggepladser/industrielle arbejdsområder, der ønsker at være mere ’grønne’. På samme tid vil denne elektriske model være at foretrække i byerne, hvor den ikke vil forurene yderligere. Skulle man have den opfattelse, at fordi lifte er drevet af el fremfor f.eks. diesel vil de være svagere i arbejde. Dette er bestemt ikke tilfældet, hvor denne saxlift 220E25 har de samme specifikationer, som den tilsvarende diesel drevne saxlift, 220D25 fra Holland Lift. Specifikationerne for maskinen er en maksimal arbejdshøjde på 21,70 meter, og en løftekapacitet på 750 kg. Platformskurven har målene 4,50 meter x 2,30 meter (LxB), med mulighed for en yderligere forlængelse på 2,5 meter. Det tilladte antal personer i kurven er fire, hvor det samtidig er muligt for operatørerne at medbringe materiale og/eller udstyr.

Ønsker du at se hele vores liftflåde? Klik her

 

 

 

Din mening