Riwal 0
Meni

JUNGHEINRICH I RIWAL SURAĐUJU INTERNACIONALNO

  • Suradnja u međunarodnim poslovima najma
  • Kombinirani "sve na jednom mjestu" pristup za optimalnu korist za klijente
  • Širok raspon viličara i pristupne opreme s pogonom

Jungheinrich, međunarodni pružatelj intralogistike, i Riwal, međunarodna tvrtka za iznajmljivanje strojeva za siguran rad na visini, zajedno će u budućnosti raditi na međunarodnoj razini za iznajmljivanje svoje opreme. Jungheinrich će za logističke centre koristiti Riwalove radne platforme, dok će Riwal moći ponuditi Jungheinrichove viličare kupcima u drugim segmentima. Cilj je stvoriti globalno sveobuhvatno mjesto za viličare, platforme za rad na visini i teleskopske utovarivače, pružajući korisnicima obe tvrtke lakši pristup pravoj opremi. Program je već stupio na snagu u Nizozemskoj, Belgiji, Sloveniji i Njemačkoj, a ostale će zemlje slijediti tijekom 2019. godine.


Pedro Torres, glavni operativni direktor Riwala, komentira: “Riwal je zadovoljan što može našim kupcima pružiti širi spektar opreme kao rezultat ovog sporazuma. Oduševljeni smo suradnjom s vodećom tvrtkom kao što je Jungheinrich koja ima snažan međunarodni doseg u intralogističkoj industriji. ”


Kerk Wichmann, direktor iznajmljivanja u Jungheinrich AG, dodaje: „Usredotočenost na kupca ključna je za Jungheinrich. Radeći s Riwalom, možemo poslužiti tržištu s proširenim i optimalno koordiniranim portfeljem proizvoda. Ovo partnerstvo čini najam viličara i pristupne opreme mnogo lakšim i učinkovitijim za naše klijente. Radujemo se suradnji s Riwalom kako bismo iskoristili poslovne mogućnosti jer obje tvrtke dijele iste korporativne vrijednosti. “


Nedavno su Riwal i Jungheinrich surađivali na utrci Volvo Ocean Race 2018. Kao službeni dobavljač opreme, Riwal je mobilna brodogradilišta opremio škarastim radnim platformama i viličarima Jungheinrich. Osim toga, oprema Riwal i Jungheinrich upotrijebljena je za izgradnju gostoljubivih sela u raznim stanicama širom svijeta.