NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Škarjasta dvižna ploščad Holland Lift

Varno delo na poljubni višini zagotovimo s škarjastio dvižno ploščadjo Holland Lift. S stalno osredotočenostjo na varnost Holland Lift proizvaja škarjaste dvižne ploščadi, ki se odlikujejo po svoji trpežnosti, pri tem pa ne gre za zmanjšanje njihove vsestranskosti ali okretnosti. Pri Riwalu lahko najamete škarjasto dvižno ploščad, ki ustreza vašim specifičnim potrebam ali pa se odločite za nakup vaše lastne škarjaste dvižne ploščadi Holland Lift za vsakodnevno uporabo. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem posredovali vse informacije za vašo premišljeno odločitev

Katero škarjasto dvižno ploščad Holland Lift izbrati?

Pri Riwalu lahko izbirate med veliko različnimi škarjastimi dvižnimi ploščadmi. Potem, ko se že odločili za kakovost in zagotovljeno varnost nizozemskega proizvajalca Holland Lift, je pred vami izbira različnih tipov dvigal, med katerimi se odločite za najustreznejšega. Prvo vprašanje, na katerega si morate odgovoriti, je, ali imate raje dvigalo z dizelskim ali z baterijskim pogonom. Oba sta primerna za delo na visokih višinah. Dizelsko škarjasto dvižno ploščad je bolj primerna za delo zunaj, medtem ko je baterijska škarjasta dvižna ploščad primerna za delo tako znotraj kot zunaj. Kakorkoli, kadar je potreben transport težke opreme in iščete ploščad z velikio površino in/ali je treba delo izvajati prek različnih površin, vključujoč groba tla, je dizelska škarjasta ploščad prava izbira za vašo vrsto dela.

Nakup ali najem

Pri Riwalu se lahko odločite za nakup vaše lastne škarjaste dvižne ploščadi Holland Lift ali pa za njen najem za določeno časovno obdobje. Če potrebujete škarjasto dvižno ploščad vsakodnevno, se boste pravilno odločili, če investirate v vaše lastno škarjasto dvižno ploščad Holland Lift. Če pa načrtujete škarjasto dvižno ploščad uporabljati samo krajši čas, na primer samo za en projekt, lahko izberete škarjasto ploščad Holland Lift v naši bogati paleti škarjastih ploščadi za najem.

Vrhunska storitev

Ne glede na to, ali se odločite za nakup ali za najem, vam bodo naši strokovnjaki pri Riwalu z veseljem posredovali vse informacije o specifikacijah, na osnovi katerih se boste lahko premišljeno odločili. Lahko nam zaupate, da boste s pomočjo naših strokovnjakov izbrali pravo škarjasto dvižno ploščad Holland Lift za delo, katerega je treba opraviti. Po potrebi lahko naše škarjasto ploščad tudi prilagodimo vašim specifičnim zahtevam. Pri Riwalu se zelo dobro zavedamo dejstva, da je nakup ali najem tovrstne opreme lahko velika naložba in želimo, da na koncu dobite škarjasto dvižno ploščad, ki je primerna za vašo vrsto dela.

Kontaktirajte nas za več informacij o škarjasti dvižni ploščadi Holland Lift

Morda ste si že ogledali našo široko paleto škarjastih ploščadi Holland Lift in imate vprašanja o točno določeni napravi? Ali pa morda želite izvedeti več o možnostih naših drugih škarjastih ploščadih ali o vrstah strojev, ki jih nudimo? Pri Riwalu smo vam na voljo za nasvet, ki je prilagojen vašim potrebam. Preprosto nas konraktirajrte za najem škarjastega dvigala Holland Lift zdaj ali pa zaprosite naše svetovalce za nasvet, brez obveznosti. Če razmišljate o investiranju v svoje lastno škarjasto ploščad Holland Lift, vam bo naša zelo izkušena prodajna ekipa posredovala  izčrpen nasvet z različnimi možnostmi in specifikacijami, ki jih nudi naša široka paleta. Z veseljem vas bodo obiskali tudi na delovišču in pripravili podrobno oceno vaših zahtev in možnosti, ki jih imate.