NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Dvižna škarjasta ploščad JLG

Delo na ekstremnih višinah je lahko nevarna pustolovščina. Še posebej, če ne uporabljate prave opreme za delo na višini, ki bi delavce in material ponesla visoko v zrak. S škarjasto dvižno ploščadjo JLG so vse skrbi glede varnosti zadeva preteklosti. Kot vodilni oblikovalec in proizvajalec opreme za delo na višini JLG proizvaja škarjaste dvižne ploščadi vrhunske kakovosti, ki združujejo varnost in udobje. Vaše škarjaste dvižne ploščadi JLG boste našli pri Riwalu, vašemu  partnerju za najem JLG znamke in dobavitelju opreme JLG. Ne glede na to, ali nameravate investirati v vaše lastno škarjasto dvižno ploščad JLG ali pa načrtujete najeti enega teh strojev samo za enkraten projekt: Riwal vam nudi najširšo izbiro in najboljšo storitev.

Prednosti uporabe škarjastega dvigala JLG

Kot že omenjeno, je JLG vodilni razvijalec in proizvajalec opreme za delo na višini na svetu. To je zagotovilo za vrhunsko kakovost škarjastih dvižnih ploščadi, ki so poznana po svoji varnosti in enostavni uporabi. Pojdite navzgor in preko s škarjasto ploščadjo JLG. Poneslo vas bo do visokih višin in zagotovilo dostop do delovnih območij, ki so bila prej težko dosegljiva. Z robustnim podnožjem in obsežno delovno ploščadjo vam škarjasta dvižna ploščad JLG zagotavlja najvišjo obliko udobja pri vašem delu. Celo v okoljih s težkimi delovnimi pogoji škarjasta dvižna ploščad JLG omogoči, da se delo opravi.

Riwal kot vaš partner za najem JLG

Riwal je vaš strokovnjak številka ena za škarjaste ploščadi JLG v Evropi, na Bližnjem vzhodu, Kazahstanu in Indiji. V naši zbirki, ki jo sestavlja 18.000 strojev, vam nudimo škarjaste ploščadi JLG za številne projekte v različnih industrijskih panogah, vedno v skladu z vašimi zahtevami. Daljnosežne lokacije naših podružnic zagotavljajo, da škarjaste dvižne ploščadi in ostale stroje lahko dobavljamo širom sveta. Tako lahko obstoječe in nove stranke najamejo škarjaste dvižne ploščadi v bližini svoje lokacije, pri Riwalu kot svojemu partnerju za najem. Dovolite, da vam ekipa naših strokovnjakov za najem svetuje o različnih možnostih naših škarjastih ploščadi, da boste na osnovi prejetih informacij lahko sprejeli premišljeno odločitev.

Nakup škarjastega dvigala JLG

Kot strokovnjak za dvižno opremo JLG smo tudi vaš dobavitelj, ko se odločite za naložbo v vaše lastno škarjasto ploščad JLG. Vemo, da je varno delo na ekstremnih višinah za vaše podjetje največjega pomena, tako v sektorju gradbeništva, inštalacij ali v logistiki. Zato je nakup škarjaste ploščadi pri Riwalu vedno najboljša odločitev. Naši strokovnjaki vam bodo ponudili nasvete po vaši meri, saj želimo zagotoviti, da škarjasto dvigalo JLG, ki ga boste kupili, izpolnjuje vse vaše zahteve in potrebe.

Usposabljanje za delo na višini in certifikat / potrdilo o opravljenem izpitu

Če se od enega vaših zaposlenih zahteva izvedba dela s škarjasto ploščadjo JLG, ki ste ga kupili ali najeli, le-ta pa za to nima ustreznega znanja ali potrdila, vam Riwal nudi tečaje / usposabljanja upravljanja dvižnih ploščadi. Pri delu s temi ploščadmi je najpomembnejše, da se delo izvaja na kar najbolj varen način. Pri tem se zahteva osnovno poznavanje stroja in opravljen tečaj. Naše osnovno šolanje za dvižne delovne ploščadi je skladno z mednarodnimi standardi in obstoječo zakonodajo. 

Poiščite pravo škarjasto ploščad JLG pri Riwalu

Ali ste se že odločili, kateri tip škarjastege ploščadi JLG želite kupiti ali najeti? Ali pa morda potrebujete nekaj več nasvetov, da boste na osnovi prejetih informacij lahko sprejeli premišljeno odločitev? V nobenem primeru ne odlašajte in nas kontaktirajte. Z največjim veseljem vam bomo posredovali vse potrebne informacije. Številna podjetja, doma in po svetu, so že kupila škarjasto ploščad JLG pri Riwalu. Pridružite se bazi naših strank in izkoristite vse prednosti storitve, ki vam jo nudi Riwal.

Ali iščete škarjasto ploščad JLG, ki izpolnjuje vaše specifične zahteve? Oglejte si Riwalovo široko paleto! Našli boste številne dvižne ploščadi JLG za številne sektorje, vsa v zagotovljeni prvorazredni kakovosti. JLG je poznan po fleksibilnosti pri uporabi. Ali morda ne veste, kateri tip škarjastege ploščadi je primeren za vašo situacijo? Ne skrbite, naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem razložila vse o možnostih. Samo povejte nam, kaj potrebujete in pomagali vam bomo izbrati pravo škarjasto ploščad JLG.

Dvižna škarjasta ploščad JLG za najem ali za nakup

Glede na vaš proračun in rezultate ujemanja vam bodo naši svetovalci priporočili specifično škarjasto ploščad. Ko izberete škarjasto ploščad JLG, s tem dobite najvišjo kakovost. Nudimo samo škarjaste ploščadi uglednih blagovnih znamk, v skladu s proizvajalčevimi določili. Kupite rabljeno škarjasto ploščad na osnovi poštenega in dobro utemeljenega nasveta naprednega mednarodnega igralca, kot je Riwal. Veliko vlagamo tudi v nova škarjasta dvigala za najem.

Naše storitve

Nakup rabljenega škarjastege ploščadi JLG pri Riwalu pomeni:
- visoko kakovost
- nove in rabljene dvižne škarjaste ploščadi
- strokovno svetovanje
- različne znamke& modele

Škarjasta ploščad JLG iz Riwala

Riwal je vaš strokovnjak številka ena za škarjaste ploščadi JLG v Evropi, na Bližnjem vzhodu, Kazahstanu in Indiji. V naši zbirki, ki jo sestavlja 18.000 strojev, vam nudimo škarjaste ploščadi JLG za številne projekte v različnih industrijskih panogah, vedno v skladu z vašimi potrebami. Daljnosežne lokacije naših podružnic zagotavljajo, da škarjaste ploščadi in ostale stroje lahko dobavljamo širom sveta. Tako lahko obstoječe in nove stranke najamejo škarjaste ploščadi JLG v bližini svoje lokacije.

Več informacij?

Ali ste si ogledali našo široko paleto in imate morda vprašanje? Ne odlašajte in nas kontaktirajte. Tu smo, da vam pomagamo najti pravo rešitev. Poleg tega skrbimo, da lahko varno delate z različnimi stroji. Kontaktirate nas lahko po telefonu ali elektronski pošti. Ali želite, da vas obveščamo o najnovejših izdelkih in naših akcijah? Sledite nam na naših kanalih socialnih omrežij.