NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Holland Lift

Leta 1984 je Holland Lift začel z razvojem in izdelavo škarjastih dvižnih ploščadi. Osredotočenost na stabilnost, robustnost in predvsem varnost se vse od samega začetka ni spremenila. Obsežna paleta dvižnih ploščadi Holland Lift se odlikuje po tem, da je zvesta temeljnim vrednotam izpred tridesetih let. Danes dvigala Holland Lift dokazujejo svojo moč v vseh vrstah situacij, ki se pojavijo pri delu na višini. In, kot vedno, dvižne naprave Holland Lift se odlikujejo po robustni konstrukciji in največjem razponu višin na svetu. Varnost pri delu na poljubni višini je zato z dvižnimi ploščadmi Holland Lift zagotovljena. 

Dvižne ploščadi Holland Lift

Ne glede na branžo ali aplikacijo, v kateri uporabljate vaše stroje Holland Lift, se vedno lahko zanesete na njihovo visoko kakovost, odlično raven varnosti ter na storitev osredotočeno vključevanje. Holland Lift ima vse, da opravi vsako zahtevno delo učinkovito in varno. Holland Lift je tako stabilen, da je dolgotrajno delo na višini izjemno udobna izkušnja. Tudi številne opcije prispevajo k temu, da je delo bolj prijetno ter povečujejo zanesljivost.

5 razlogov, zakaj izbrati Holland Lift

1. Prilagojeno vašemu načinu dela. Dvižne ploščadi Holland Lift so popolnoma prilagojena vašim aplikacijam.
2. Udobje pri delu. Dvižne ploščadi Holland Lift so tako stabilna, da je dolgotrajno delo na višini izjemno udobna izkušnja.
3. Dolga življenjska doba. Holland Lift deluje z ležaji iz brona v kombinaciji z dvojnimi trdimi kromiranimi gredmi. Vse za zelo nizko obrabo in dolgo življenjsko dobo.
4. Delovna višina brez primere. Dvižne ploščadi Holland Lift nudijo edinstvene delovne višine. Model Holland Lift Hl-340 D30 4WDS/N omogoča celo delo na višini 34 metrov.
5. Trpežna površinska obdelava. Dvižne ploščadi Holland Lift so trpežna. Za naše dvižne naprave uporabljamo visoko kakovostno jeklo , hidravlične cevi pa so na vseh kritičnih točkah ojačane.

Poiščite vaš novi ali rabljeni Holland Lift pri Riwalu

Če nameravate vsakodnevno uporabljati vašo opremo Holland Lift, je investiranje v nov ali rabljen stroj najboljša rešitev. Pri Riwalu boste našli široko paleto različnih dvižnih ploščadi Holland Lift, kar vam daje možnost, da  izberete dvižno ploščad, ki ustreza vsem vašim zahtevam. Ne glede na to, ali se odločite za nakup nove ali rabljene dvižne ploščadi, vam bo Riwal pomagal, da se boste na osnovi informacij premišljeno odločili. To velja tudi v primeru, ko se odločite za najem vaše dvižne ploščadi Holland Lift. Naša strokovna ekipa bo prepoznala, kaj potrebujete in vam bo z največjim veseljem svetovala glede na vaše potrebe.

Nakup ali najem dvižne ploščadi Holland Lift pri Riwalu

Pri  Riwalu lahko izbirate med široko paleto dvižnih ploščadi Holland Lift. Z veseljem vam bomo pomagali z informacijami za premišljeno odločitev. Veseli nas, da vam lahko ponudimo pravo rešitev. Za podrobnejše informacije glede možnosti za vaše podjetje nas lahko kontaktirate po telefonu ali elektronski pošti. Ne glede na to, ali razmišljate o nakupu ali najemu enega izmed naših dvižnih ploščadi Holland Lift, lahko računate na naš nasvet, ki bo najbolj ustrezal vašim pričakovanjem.