NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Dvižna košara z lomljivo roko Genie

Dvižna košara z lomljivo roko zagotavlja vam in/ali vašim zaposlenim enostaven dostop do kateregakoli delovnega območja na katerikoli višini. S svojo lomljivo roko je ta tip dvigala idealna rešitev pri izvajanju nalog, ki vključujejo ovire. Z njeno za premikanje enostavno ploščadjo lahko sežete navzgor in še čez ter celo ob straneh. Ko se odločite za dvižno košaro z lomljivo roko Genie, ste lahko prepričani v vrhunsko kakovost in ustrezno dvigalo za delo, ki ga morate opraviti. Nakup ali najem vaše dvižne košare z lomljivo roko Genie pri Riwalu vam zagotavlja vrhunsko storitev, ustrezno svetovanje v vsakem trenutku in celo, če je potrebno, šolanje in certificiranje za tiste, ki bodo izvajali delo z dvižno delovno ploščadjo. Bodisi da iščete dvigalo Genielift za prodajo ali izbirate vaše lastno napravo v paleti naših dvižnih košar z lomljivo roko Genie za najem, vam zagotavljamo, da boste našli pravo napravo za vas pri Riwalu.

Katero dvižno košaro z lomljivo roko Genie izbrati

Pri Riwalu boste našli široko paleto dvižnih košar z lomljivo roko Genie v naši floti za najem, kot tudi za prodajo. Kateri tip dvižne košare z lomljivo roko Genie potrebujete, je odvisno od vrste vašega dela, gradbišča in specifičnosti dela, ki ga morate opraviti. Prvo vprašanje, o katerem morate razmisliti, je vprašanje, kakšno višino morate doseči. Dvižne košare z lomljivo roko imajo običajno baterijsko napajanje, druga opcija pa je dizelski pogon. Obstaja tudi opcija namestitve belih trakov na vašo dvižno delovno ploščad, s čimer se zagotovi, da vaša dvižna košara z lomljivo roko Genie na tleh ne pušča nobenih črnih sledi. Zaradi tega je idealna za notranjo uporabo. Naše dvižne košare z lomljivo roko so večinoma samo-pogonske, kar vam omogoča., da jo lahko pripeljete na mesto uporabe. 

Najem dvižne košare z lomljivo roko Genie

Če potrebujete dvižno košaro z lomljivo roko za samo en specifičen projekt ali če jo potrebujete samo enkrat na leto, je najem idealna rešitev. Pri Riwalu imate možnost izbirati v široki paleti dvižnih košar z lomljivo iz naše flote dvigal Genie za najem. Specifične zahteve, ki jih imate za vašo dvižno delovno ploščad, bodo odločilne pri tem, katera dvižna košara z lomljivo roko Genie je prava za vaše podjetje ali delovišče. Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala in vam pomagala, da sprejmete pravo odločitev. Vendar pa se naša storitev ne konča tukaj. Z Riwalom lahko računate na naše strokovno znanje tekom celotnega obdobja najema, od začetka pa do konca.


Dvižna košara z lomljivo roko Genie za prodajo

Ali pričakujete, da boste vašo dvižno košaro z lomljivo roko uporabljali redno vsak dan ali pa vsaj daljše časovno obdobje? V tem primeru je veliko boljša ideja investiranje v lastno dvižno košaro z lomljivo roko Genie. Pri Riwalu vam zagotavljamo, da imamo pravo dvigalo Genie za prodajo, ki ustreza vsem vašim potrebam. Z največjim veseljem vas bomo seznanili z vsemi našimi novimi in rabljenimi dvižnimi košarami ter vam svetovali, da boste na osnovi prejetih informacij lahko sprejeli premišljeno odločitev. Ne glede na to, ali se odločite za popolnoma novo dvižno delovno ploščad ali pa izberete eno izmed naših rabljenih, bo vaše dvigalo vedno vrhunske kakovosti. 

Navzgor in čez z vašo dvižno košaro z lomljivo roko Genie

Strokovna ekipa Riwala vam je na voljo za vse potrebne informacije, ko se odločate za najem ali nakup dvižne košare z lomljivo roko Genie. Naš končni cilj je izpolniti potrebe vsakega kupca za dvižne delovne ploščadi, ne glede na to, ali se odločite za najem dvižne košare z lomljivo roko ali pa razmišljate o investiranju v vašo lastno dvižno košaro z lomljivo roko Genie. Želite več  informacij? Kontaktirajte Riwal, vašega vsestranskega dobavitelja in strokovnega partnerja za dvižne košare z lomljivo roko.