Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English
Udlejning i hele verden

International udlejning

Vi lever i en global økonomi, og det betyder, at der bliver flere og flere muligheder for virksomheder i det ene land for at arbejde i andre lande. Men at arbejde på tværs af grænserne er stadig ikke så let. Udover det åbenlyse problem med sproget, skal man kende og forstå de lokale regler, hvem man skal ringe til og hvordan erhvervslivet fungerer i et andet miljø, for slet ikke at tale om, at hvis du arbejder i højden, så skal du have adgang til det rette udstyr. Derfor har vi oprettet Riwal International Rentals. Fra vores internationale hovedkvarter i Holland kan vi på vores kunders vegne arbejde på alle de nødvendige foranstaltninger i stort set alle lande overalt i verden eller arbejde i flere lande på samme tid.

Alt under samme tag

Selvfølgelig drager vi fordel af vores egen lokale organisation, hvor vi allerede har folk på stedet, men andre steder har vi et netværk af partnere, med hvem vi kan samarbejde om at hjælpe vores kunder. Vi kan gøre alt, hvad kunden har behov for: rådgive om passende udstyr, transportere udstyr til stedet (eller stederne) i udlandet, sørge for service og vedligeholdelse og endda på afstand holde styr på ethvert stykke udstyr på ethvert fjernt liggende sted, både med det formål at diagnosticere, men også for at sikre, at udstyret forbliver på stedet og kun betjenes af autoriserede brugere. Vi leverer service døgnet rundt, og hvis der er et problem, som vi ikke kan løse på afstand, kan vi med vores globale netværk yde hjælp på stedet med det samme. 

Niche-maskiner og meget mere

Riwal Internation Rental har adgang til hele maskinparken på over 19.000 enheder, der ejes og drives af Riwal og står desuden specifikt for udlejningen af ca. 150 specialiserede niche-maskiner, der ikke er en typisk del af en maskinpark bestående af lifte - fx maskiner til arbejde i ekstreme højder eller med evnen til at løfte ekstra tunge laster. Så selv hvis en kunde skal bruge en niche-maskine på et fjerntliggende sted, kan vi levere den. Og selv om vi er specialist i lifte, kan vi igennem samarbejdet med vores partnere også hjælpe vores kunder med at sikre andet udstyr og faciliteter, herunder hegn, belysning eller generatoranlæg.

The Riwal Way er at levere den bedste kundeoplevelse, og Riwal International Rental er et eksempel på, hvad det handler om, nemlig at gøre det nemmere for vores kunder at fokusere på de ting, som de gør bedst, mens vi tager os af at sikre, at de har det udstyr og får den hjælp, som de har brug for til at gøre deres arbejde.

Case: den Dominikanske Republik

En af vores kunder er en stor entreprenør på et olieraffinaderi-projekt i den Dominikanske Republik. Projektet indebærer betydelige mængder arbejde i højden, og det kræver omkring 25 lifte. Kunden kom til os med en anmodning om hjælp, og vi var i stand til at levere udstyret fra vores flåde i Brasilien og vores flåde i Holland plus hele service-pakken. Det er en hovedpine mindre for en virksomhed, der allerede har en del om ørerne ved at arbejde i et land, hvor den kun har lille forudgående erfaring.

 

Her kan du finde Riwal 

På kortet nedenfor kan du se alle Riwal's depoter og kontorer rundt omkring i Europa og i Kazakhstan. 

 

 

Riwal CoRporate Movie