Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Liftudlejning hos Riwal

Riwal er din professionelle liftservice, og vi leverer et bredt udvalg af lifte til at arbejde i højden - hvad end det er en bomlift, saxlift, teleskoplæsser, gaffeltruck eller minikran du søger. Søgemaskinen nedenfor viser vores udvalg af maskiner. Vi er altid behjælpelige telefonisk, hvor vores erfarne og veluddannede personale sidder klar, og vi kører gerne ud for at drøfte mulighederne med dig.

Vælg en kategori

Udlejningsmaskiner
Luk
Luk
Luk
Til personer eller materialer::
Arbejdshøjde:
0 m
70 m
Rækkevidde:
0 m
30 m

Start igen

 

Udlejning af maskiner og udstyr

Hos Riwal finder du et stort udvalg af lifte, minikraner og teleskoplæssere som kan lejes. I Danmark har vi ca. 3000 maskiner tilgængelig, men vores international udlejningsflåde består af mere end 20.000 maskiner. Vi tilbyder mange forskellige maskintyper for at kunne dække ethvert behov. De forskellige maskintyper vi tilbyder inkluderer:


Udover at tilbyde mange forskellige maskinkategorier, tilbyder vi også et bredt udvalg af samme maskinkategorier med forskellige arbejdshøjder, rækkevidde og vægtkapacitet. Du kan derfor være tryg ved at der findes maskiner som dækker dine behov fra vores nationale eller internationale maskinflåde. 

 

Hvordan lejer man maskiner fra Riwal

Vi gør leje af lifte og andet udstyr enkelt og nemt. For at gå i gang kan du vælge en kategori - lifte, teleskoplæssere løfteudstyr eller kraner - på denne side. Du kan også bruge filtreringsboksen til at justere ønsket om arbejdshøjde og rækkevidde, eller om du kun ønsker at se elektriske / hybrid maskiner. 


Når du har valgt en kategori vil du se en oversigt over tilgængelige maskiner med nogle tekniske specifikationer. Du kan her filtrere videre ved at vælge en underkategori, drivkraft eller arbejdshøjde. Det er også muligt nemt at sammenligne flere modeller ved at sætte kryds i boksen “tilføj til sammenligning”. 


Når du trykker ind på en specifik maskine vil du kunne læse mere om maskinen og se flere tekniske specifikationer. Når du har fundet den rette maskine til dit behov kan du vælge hvor mange lifte du ønsker at leje, samt en start- og slutdato for din ønskede lejeperiode. Dette vil bringe dig videre til et forespørgselsskema, hvor du udfylder leveringsdetaljer med videre. Når vi har behandlet din forespørgsel vil vi komme retur med en ordrebekræftelse. 

Hvis du allerede er kunde hos os kan man også leje lifte via en personlig profil på MitRiwal. Hvis du ikke har en konto til MitRiwal kan du oprette dig her.

Du kan også altid ringe til vores udlejningsafdeling på tlf. +45 70 10 00 97 hvor vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig. 

 

Liftudlejning i Danmark

Riwal er danmarks største liftspecialist og vi udlejer lifte og teleskoplæssere m.v. til arbejde i højden både til virksomheder som arbejder på store byggeprojekter hvor lejeperioden kan være lang, samt mindre projekter hvor arbejde i højden kræves og hvor en lift måske kun skal bruges i en kortere periode.
Vi har depoter i Odense, Aarhus, Aalborg og Taastrup, hvilket betyder, at vi dækker hele landet. Derudover er AH Lift også en del af Riwal, som har et depot i Hvidovre. 

 

Lej dine lifte  - den smarte løsning 

At leje en lift for at dække et konkret behov til arbejde i højden er den smarte løsning. Når du lejer maskiner fra Riwal vælger du en bestemt lejeperiode og vi vil levere og afhente maskinerne til aftalt tid - medmindre du selv ønsker at hente og aflevere. 

Samtidig er det den mest smarte og bæredygtige løsning at leje lifte fremfor selv at eje en lift. VI har lifte som præcist kan dække dit behov, og dermed undgår du selv at skulle anskaffe dig unødvendigt mange lifte til forskellige arbejdshøjder m.v. Samtidig er alle vores maskiner i god og sikker stand, hvor vi altid gennemgår maskinerne grundigt. Leje af lifte gøres af virksomheder i mange brancher

Vi har lang erfaring med udlejning af lifte, teleskoplæssere og minikraner til mange forskellige typer af brancher. Uanset om du har et engangsbehov for en lift til et specifikt projekt eller arrangement, eller du har behov for at leje maskiner i en længere periode til et byggeprojekt eller f.eks. en lejehal kan vi være behjælpelige. Vi har blandt andet lang erfaring inden for følgende brancher:

 


Med erfaring i disse og andre brancher kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning for dit behov. Vi kan komme med anbefalinger til hvilke maskiner der passer bedst til dine behov eller skræddersy pakker som også inkluderer vedligehold, salg af reservedele og sikkerhedskurser i f.eks. korrekt og sikker brug af liftene. 

Med Riwal som partner får du ikke bare en partner som leverer udstyr af høj kvalitet, men også har god viden og erfaring. Vores kerneværdier

Riwal blev grundlagt i 1968 og har siden 2001 været i Danmark. Med lang erfaring indenfor udlejning og salg af lifte og teleskoplæssere fra verdens førende producenter kan vi garantere høj kvalitet og sikkerhed i alle led. Vi følger fem kerneværdier som altid skinner igennem i vores virksomhed: 

 

 • Sikkerhed
 • Ansvarlighed
 • Integritet
 • Engagement
 • Samarbejde

Vi opfylder disse værdier ved at have et dygtige medarbejdere som stræber efter at levere de bedste løsninger. Takket være langvarie samarbejder med kendte producenter som blandt andet JLG, Genie, Manitou og Holland Lift m.fl. garanterer vi brancheledende produkter som følger med udviklingen i markedet. Kvalitet og sikkerhed

Når du lejer en maskine far os kan du altid være sikker på at den er sikker at bruge. Alle vores maskiner er godt serviceret og vedligeholdt af vores dygtige mekanikere. Vi tjekker altid maskinerne nøje igennem efter hver udlejning og før levering. Dertil udfører vi service og vedligehold på maskinerne efter behov. 


Udover maskiner i høj kvalitet har vi også fokus på vores processer i forhold til sikkerhed, miljø og arbejsmiljø. Vi er certificeret med ISO, OHSAS 18001 og DRA certifikater. 


Alt vi gør er altid med sikkerhed i tankerne. For at sikre en tryg og sikker brug af maskinerne tilbuder vi træning til vores kunder - hos Riwal uddanner vi bl.a. i IPAF

 

Service og vedligehold fra Riwal

Udover at vi tilbyder leje af lifte og teleskoplæssere så tilbyder vi også service og vedligehold, samt salg af reservedele. Ved langtidsleje eller efter behov udfører vi service og årseftersyn på alle vores maskiner. Såfremt du har spørgsmål til vores tekniske helpdesk ved din lejede maskinen, kan du tage kontakt så hjælper vi dig. Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Vi ved at forskellige projekter og opgaver kræver forskellige typer af maskiner. Vi har en lang erfaring og er specialiseret indenfor lifte, teleskoplæssere og minikraner til arbejde i højden. Takket være vores mange år i branchen samt ekspertise så kan vi hjælpe dig med at dække ethvert behov. 


Er du usikker på hvilken maskine som egner sig bedst til opgaven du skal løse eller finder du ikke det som du skal bruge her på vores hjemmeside? Så tag kontakt til os

Vi hjælper dig hurtigt videre med at finde præcis hvilken maskine som passer til dine behov og krav. 


Lej bomlifte og saxlifte fra Riwal Danmark
Udlejning hos Riwal
Se og læs om vores udvalg af lifte
Lastbil
Leveringsbetingelser
Læs mere og leje- og leveringsbetingelser
MitRiwal kundeportal
Kundeportalen der hjælper dig hver dag.