Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Teleskoplæssere

Riwal Danmark A/S er Danmarks største liftspecialist, når det gælder salg og leje af lift. Derfor er vi selvfølgelig også en af Danmarks førende specialister inden for udlejning af teleskoplæssere. En teleskoplæsser er grundlæggende beregnet til at udføre de samme opgaver som en gaffeltruck, men den er dog væsentligt mere avanceret end de fleste andre trucks på markedet. Fordelen ved en teleskoplæsser er nemlig, at den kan anvendes både i byggebranchen og i landbruget. Derudover er den i stand til at udføre det samme arbejde som en gaffeltruck. Dette betyder blandt andet at teleskoplæssere både fås med kurv og spil - med andre ord, så får du faktisk to maskiner i en.

Arbejdshøjde
Produktionsår
Antal af timer:
Bredde
Dybde

Detaljer

Brugte teleskoplæssere

Har du brug for en maskine, der kan hjælpe dig med at plukke ordre fra forskellige højder eller transportere materialer fra et sted til et anden hurtigt og nemt? Så er en teleskoplæsser det redskab, som din virksomhed står og mangler.

 

Denne type lift kaldes en teleskoplæsser, og det er en type lift i højeste kvalitet. Produktivitetsevnen og pålideligheden gør, at en teleskoplæsser vil forbedre præstationen i alle arbejdsmiljøer også der, hvor terrænet er vanskeligt. Derfor er en teleskoplæsser absolut fantastisk til byggepladser, da der ofte kan være vådt eller ujævnt underlagt på grund af vejr og nedbør. Vi ved at tid er penge og I ofte står overfor kunder, som har en tidshorisont på jeres arbejde. Derfor kan det være nødvendigt at kunne fortsætte arbejdet uden distraktioner eller problemer forårsaget af vejr eller underlag.

 

Du kan købe brugte teleskoplæssere hos Riwal, men vi er også din udlejningspartner, hvis I kun skal bruge liften enkelte gange. Vi leverer service i topklasse, og vi har et bredt udbud af forskellige teleskoplæssere i vores flåde.

Vores maskinflåde forsyner virksomheder verden over, og vi tilbyder både standard teleskoplæssere og roterende teleskoplæssere.

Vores maskinflåde forsyner virksomheder verden over, og vi tilbyder både standard teleskoplæssere og roterende teleskoplæssere. Vi både sælger og udlejer alle kendte brands som JCB, Genie, Manitou, JLG og Magni. Kendetegnene for disse brands er, at de alle er yderst anerkendte på markedet for lifte og producerer lifte i absolut top kvalitet. Du kan altså være tryg ved at sende dine medarbejdere afsted i en teleskoplæsser fra nogle af disse brands, da deres sikkerhedsudstyr, generelle sikkerhed og opbygningen er noget af det mest innovative og bedste på markedet. 

 

Riwal har din næste teleskoplæsser til salg

Forventer du at benytte din teleskoplæsser på daglig basis eller som en fast del af arbejdsopgaverne i årets løb? Så kan det betale sig at kigge på en teleskoplæsser til salg og ikke de lifte, som vi har til udlejning. Fordelen ved at købe en lift er, at du altid vil have den til rådighed ved dine kommende bruggeprojekter eller lignende. Derved får du fjernet en hel del spildtid ved at skære mellemleddet fra – selvom vi selvfølgelig stræber os efter at være de hurtigste til levering af lejede lifte på markedet.

 

Vi ved godt, at det kan være en stor investering, selv hvis man køber den som brugt. Derfor har vi hos Riwal gjort det en lille smule nemmere for dig at købe den rigtige lift. Vi sætter os nemlig gerne ind i, hvilke projekter du står overfor samt hvilke behov du har til en lift. Herefter vil vores eksperter med glæde informere dig omkring vores maskiner, så vi sikrer os, at du træffer den helt rette beslutning. Tal med os, når du skal købe en teleskoplæsser.

 

Hvem må betjene teleskoplæssere?

Det er altid arbejdsgiveren, som skal sikre, at det kun er personer, der har gennemgået og bestået teleskoplæsseruddannelsen, der fører teleskoplæssere, når de bruges til løft af byrder på gafler, med mandskabskurv, til kranarbejde eller til løft af containere i terminalområder.

Reglerne gælder både for ansatte, for arbejdsgiveren selv og for selvstændige. Dette er regler, som er direkte dikteret af arbejdstilsynet og derfor noget, som vi absolut mener skal være opfyldt af dem, som enten lejer eller køber lifte fra Riwal.

 

Find din teleskoplæsser hos Riwal 

Riwal er internationalt markedsledende, og vi skaber de rette løsninger for mange virksomheder. Skal du have udført et arbejde i forskellige højder, kan vi hjælpe dig med en teleskoplæsser, som passer til dit projekt og den industri, du befinder dig i. Vores fokus er altid på din sikkerhed og effektivitet, og vi informerer dig gerne omkring de forskellige specifikationer, vores teleskoplæssere har at tilbyde. Kontakt vores eksperter inden for udlejning, og lad os rådgive dig omkring mulighederne.