Riwal Danmar er stolte af at være Stor Sponsor for de danske hospitalsklovne

18 august, 2023

Riwal er sponsor for Danske Hospitalsklovne

Riwal Danmark er for 10. år i træk sponsor for de Danske Hospitalsklovne. Læs om de danske hospitalklovnes arbejde og hvorfor vi vælger at støtte dem..

Det er med stor stolthed at vi hos Riwal Danmark kan annoncere, at vi er sponsor for Danske Hospitalsklovne for 10. år i træk. 

Danske Hospitalsklovne arbejder for at støtte indlagte børn ved at skabe smil, glæde og styrket livsmod i deres sygdomsforløb. Det er de færreste børn der holder af at komme på hospitalet, og en indlæggelse kan nemt føles utryg. 

I dag når hospitalsklovnene at besøge ca. halvdelen af de 75.000 børn der er årligt bliver indlagt på danske hospitaler. Derudover er man også til stede på flere af landets børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger.. De er også tilstede på bosteder med børn med svær autisme. Hospitalsklovnene som i alt består af 61 klovne er ikke frivillige, men alle professionelt uddannede via den skræddersyet hospitalsklovne uddannelse, som tager 1,5 år at fuldføre og desuden er internationalt anerkendt. 

De danske hospitalsklovne er afhængige af midler fra fonde, private bidragsydere og sponsorer. 

Derfor er vi os Riwal Danmark glade og stolte over, at kunne støtte de danske hospitalsklovne, så de fortsat kan gøre hvad de gør allerbedst; skabe tryghed hos indlagte børn med leg, humor og et strejf af magi.

Følg med i de Danske Hospitalklovnes arbejde på deres hjemmeside.

Seneste nyt fra Riwal

Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…
Riwal lancerer ny hjemmeside
Med vores nye hjemmeside, gør vi det nemmere at leje maskiner. Sammen med den opdaterede version af MitRiwal, som lanceres i marts, giver vi vores kunder en digital opgradering, der vil være med til at forbedre udlejningsoplevelsen.
Læs mere…