Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Riwal ekspanderer i Europa med åbning af nye depoter

Det nye Riwal UK depot i London

Juli, 2019 – Riwal, den internationale specialist i udlejning af lifte og teleskoplæssere fortsætter med at ekspandere i Europa, ved at åbne fire nye depoter i England, Frankrig, Holland og Kroatien. 

London (Hemel Hempstead), England

Hemel Hempstead er strategisk placeret nord for London. Placeringen for det nye depot tilbyder en hurtig forbindelse til det nationale motorvejsnet med direkte adgang til motorvejen, der omgiver Storlondon. Dette gør det nemt at transportere maskiner til og fra det centrale London, lufthavnene i Heathrow og Stansted samt Birmingham. Derudover ligger en anden hovedmotorvej, der fører mod det centrale England og det nordvestlige England, mindre end to timer væk. Det nye depot opfylder de højeste standarder indenfor miljømæssig og økologisk design, med regnvandsopsamling og solpaneler på taget, hvilket opfylder Riwals mål om at blive mere bæredygtige.

 

Paris (Ecquevilly), Frankrig

Ecquevilly er en by beliggende vest for Paris, og vil fungere som en god placering for det nye depot i Frankrig, som skal servicere kunder i Île de France regionen. Regionen som omfatter Paris og de omkringliggende forstæder har et voksende behov for selvdrevne maskiner til arbejde i højden. Riwal har nu tre depoter i denne region med en flåde på 1000 maskiner. Det nye depot er også certificeret til at kunne afholde CACES træning, et kursus der hjælper operatører med at lære at operere lifte og teleskoplæssere med høj sikkerhed. Samtidig vil en række af andre sikkerhedskurser også blive afholdt i dette depot.

 

Zwolle, Holland

Zwolle er en by i det nordøstlige Holland, som er placeringen for det nye depot, hvor Riwal har hovedkontor. Zwolle’s centrale placering er optimal for at øge virksomhedens tilstedeværelse i landet i et område, som ikke før har haft et lokalt depot. Af den grund fungerer Zwolle som et perfekt match for Riwals strategi om at kunne dække nationalt i hele Holland. Ligeledes har dette område et attraktivt arbejdsmarked, som vil hjælpe virksomheden med at få nye medarbejdere og samtidig sænke ledigheden i lokalområdet. Depotet bliver bygget med bæredygtighed i tankerne, med absolut ingen brug af gas. Derfor er det på linje med klimaaftalen fra Paris og Riwals strategi indenfor bæredygtighed.

 

Rijeka, Kroatien

Rijeka er den tredjestørste by i Kroatien og har en vigtig havn som ligger i Kvarner bugten, hvilket gør den strategisk tilgængelig. Med en økonomi der afhænger meget af maritim transport og skibsbygning, er Rijeka en god lokation at åbne et depot i for at kunne servicere kunder, der fokuserer på udvikling og ekspansion af havnen. Depotet vil være tæt på motorvejen mod Zagreb, hvilket gør det nemmere at transportere maskiner. Og fordi dette depot vil være centralt placeret i Kroatien vil både leveringstiden og omkostninger ved transport være mindre, hvilket er til gavn for vores kunder.

 

Pedro Torres, CEO, kommenterer: ”Ved at åbne nye deporter i Europa, sigter vi efter at levere løsninger inden for lifte og teleskoplæssere med højere bekvemmelighed for vores kunder. Ved at være tættere placeret på vores kunder betyder det, at vi kan servicere dem endnu bedre og hjælpe dem med at udføre deres projekter i højden både sikkert og effektivt. Ved at øge vores tilstedeværelse igennem Europa tillader os at have en hurtigere responstid, hvilket er det helt centrale for, at kunne levere den bedste kundeoplevelse.