Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Ansvarsfraskrivelse

Riwal forholder sig retten til at ændre indholdet ved enhver tid, eller fjerne dele uden et krav om at skulle informere om det. Brugere af hjemmesiden rådgives til at læse ansvarsfraskrivelsen løbende, så man altid vil være opdateret med den nyeste version. 

Begrænset ansvar

Riwal bestræber sig på at tillæge og/eller ændre indholdet på hjemmesiden så ofte som muligt. Selvom dette gøres med omhyggelighed og opmærksomhed er det stadig muligt, at indholdet kan være inkompetent og/eller forkert.

Materialerne som tilbydes på hjemmesiden tilbydes uden nogen form for garanti eller krav om korrekthed. Disse materialer kan ændre sig ved enhver tid uden forudgående notifikation fra Riwal.

Selvom Riwal løbende eftertjekker hjemmesiden og informationen som er publiceret via denne, kan Riwal ikke holdes forsvarlig for udførligheden, korrektheden og aktualiteten af hjemmesiden og informationen som er publiceret. 

Informationen på hjemmesiden er udelukkende ment for generelle formål og kan ikke tages i betragtning som rådgivning. Riwal er ikke ansvarlige for tab eller skade, som et resultat af brugen af hjemmesiden (eller manglende evne til at bruge den), inklusiv tab eller skade forårsaget af virus eller forkert eller ufuldstændig information, medmindre tab eller skader er et resultat af forsætlig forsømmelse eller grov uagtsomhed på dele fra Riwal. 

Riwal vil heller ikke stå til ansvar for tab eller skader, som resultat af brugen af elektroniske kommunikationsmidler, inklusiv – men ikke begrænset til – tab eller skade forårsaget af forsinkelser i at levere elektronisk kommunikation, eller fejlet i at levere elektronisk kommunikation, og aflytning eller manipulation af elektronisk kommunikation fra tredjepart eller computer programmer som er brugt til elektronisk kommunikation og spredning af virus. Specifikt, så er alle priser på hjemmesiden betinget og underlagt skrive eller programmeringsfejl. Ansvaret accepteres ikke for eventuelle konsekvenser af sådanne fejl. Aftaler vil ikke blive indgået baseret på sådanne fejl.

Information fra tredjepart er en formidling af deres personlige synspunkter. Riwal er ikke ansvarlig for denne information.

Denne hjemmeside indeholder links til eksterne hjemmesider som administreres af tredjeparter. Riwal er ikke ansvarlige for indholdet eller ydeevnen for disse eksterne hjemmesider. Riwal accepterer, uanset hvad, intet ansvar for kvaliteten af de produkter og/eller services som tilbydes af disse eksterne hjemmesider, og er ikke ansvarlige for brugen af indholdet af hjemmesiderne der linker til eller fra hjemmesiden.

Ophavsret

Alle intellektuelle ejendomsrette relateret til disse materialer forbliver ved Riwal.

Kopiering, distribuering og enhver anden brug af disse materialer er forbudt uden skriftlig tilladelse fra Riwal. Med forbehold af og kun i det omfang, der ellers er besluttet af bindende regulativer (såsom retten til at citere), medmindre andet er indikeret for disse specifikke materialer.

Medmindre andet er indikeret, vil alle rettigheder på hjemmesiden og informationen på hjemmesiden, inklusiv - men ikke begrænset til – ophavsrette og andre intellektuelle ejendomsrette tilhøre Riwal. Disse rettigheder vedrører alle rettigheder til brand navnet, billeder, tekstmærker og logoer af Riwal som er illustreret eller portrætteret på denne hjemmeside.

’Riwal’ er et registreret varemærke af Riwal.

 Brugere må læse og kopiere informationen på hjemmesiden til personlig, ikke-kommerciel brug, ved f.eks. at printe eller gemme informationen.

Enhver anden brug af hjemmesiden eller informationen på hjemmesiden, såsom at gemme og/eller dublikere (dele af) Riwal’s hjemmeside på en ekstern hjemmeside eller etablering af links, hypertekst links eller dybe links mellem hjemmesiden og enhver anden hjemmeside, er forbudt uden Riwal’s udtrykkende skrevne tilladelse.

Andet

Denne ansvarsfraskrivelse kan tilpasses fra tid til anden.