Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Liftkategorier

Riwal leverer løsninger til arbejde i højden, med et særligt stort fokus på sikkerhed og effektivitet. Riwal er specialister inden for udlejning af lifte og har en international liftflåde der består af over 19.000 lifte, teleskoplæssere og løfteudstyr. Hos os har du mulighed for at leje lifte, teleskoplæssere eller gaffeltrucks eller købe dem brugt. Vores maskinflåde består udelukkende af maskiner fra de mest anerkendte brands i verden. Dermed kan vi garantere høj kvalitet, sikkerhed og effektivitet hver gang. Læs meget mere om nogle af lifttyperne nedenfor:

Liftudlejning til erhverv 

Vi har et bredt udvalg af liftudlejning til både private og erhverv, som du kan få nytte af, når du både skal løfte tungt og arbejde i højderne. Vi sørger altid for at vores lifte er i tip top stand, hvad end du lejer din lift eller køber en brugt fra vores store udvalg. En lift er brugbar indenfor mange fagområder, men vil helt sikkert også være nyttig til større private projekter. Hos Riwal er vi specialiseret inden for udlejning af lifte, og vi er en af de førende leverandører på det danske marked. Vi garanterer vores kunder, at leveringen af udstyr vil ske hurtigt og sikkert – uanset hvor i landet du befinder dig. 

Der findes utrolig mange forskellige lifte på markedet, der alle har forskellige egenskaber og formål. Valget af lift afhænger derfor af, hvilken opgave du står over for at skulle løse.

Måske du bare har brug for en mindre, flytbar lift til dit renoveringsprojekt derhjemme, eller måske du som arbejder har brug for en kraftfuld lift med en ordentlig løftehøjde og -kapacitet. Ofte vil man kun have brug for liften i en begrænset periode, og det kan derfor ofte være en fordel at leje liften, i stedet for at investere i en komplet ny. 


Få rådgivning til at vælge den rigtige lift eller teleskoplæsser

Du kan finde en masse information om vores udlejningsflåde her på hjemmesiden. Er du i tvivl om hvilken lift der passer bedst til dit projekt, sidder vores uddannede og erfarne personale altid klar til at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig i mål med udvalget. Find vores kontaktinformationer herVi er førende leverandør inden for lifte, teleskoplæssere, gaffeltrucks og minikraner. I Danmark består vores udvalg eksempelvis af ca. 3000 maskiner, og vi tilbyder både opmåling og vejledning i forbindelse med dit projekt. Du kan også prøve at benytte dig at vores maskinudvælger eller søgemaskine, og få en bedre forståelse af netop dit behov.  


Stort udvalg af lifte og teleskoplæssere fra anerkendte mærker

Hos Riwal kan du altid være sikker på, at vores udvalg af lifte og teleskoplæssere er udvalgt udelukkende fra de førende mærker på markedet. Her på siden kan du læse meget mere om de forskellige lift brands, og hvilke typer af lifte de hver især tilbyder. Find eksempelvis teleskopbomlifte og saxlifte fra det amerikanske mærke Genie, eller saxlifte fra Holland Lift, der er kendt for deres arbejdshøjder. Uanset hvilket mærke og type lift du vælger, kan du være sikker på at alle maskiner har en lav gennemsnitsalder. Skulle du alligevel opleve problemer eller tekniske fejl hos din lift, har Riwal et et landsdækkende netværk af mekanikere der står klar til at hjælpe hurtigt.


Genie 
Holland Lift
Holland Lift
JLG lift E4550AJ
JLG
Manitou lift man-180atj
Manitou
Magni lift teleskoplæsser
Magni
Nifty lift HR21
Nifty
Riwal har et bredt udvalg af teleskoplæssere fra JCB som du kan leje
JCB