Vælg den rette bomlift hos Riwal Danmark

18 marts, 2024

Valget af den rette bomlift

Ligearmet bomlift eller knækarms bomlift? Her får du en oversigt, så du som kunde kan finde den rette lift til netop din opgave.

Valget af den rette bomlift er utrolig vigtigt. Derfor får du her en oversigt, så du som kunde kan vælge den rette bomlift til din næste opgave.

Ligearmede bomlifte eller knækarms bomlifte?

Hvordan vælger man den rette lift til jobbet?

Lifte kan lejes i mange forskellige kategorier og bliver brugt til sikre og effektive opgaver i højden. Bomlifte er et ideelt valg til arbejde i højden, med udstyr og andet materiale, da liften tilbyder en stor mængde fleksibilitet, ved udstrakt at kunne tilgå vanskelige vinkler. 

Hos Riwal har vi to typer af bomlifte tilgængelige: Ligearmede bomlifte og knækarms bomlifte. Her kan du læse om forskellen på de to, og hvordan du vælger den rette bomlift til dit arbejde i højden.

Hvad er en ligearmet bomlift?

En ligearmet bomlift er bygget med forskellige sektioner, der kan bøje i forskellige vinkler, hvilket tillader operatøren at nå over og rundt om forhindringer. Ligearmede bomlifte er yderst fleksible, da de sikkert og effektivt kan nå ud til smalle og komplekse områder. Disse fås både i elektrisk og/eller diesel version. Industrier med udendørs arbejde bruger typisk dieseldrevne bomlifte, hvor industrier med indendørs opgaver i højere grad vil vælge en elektrisk bomlift, da den elektriske sikrer et lavt støj niveau og kører på afsmitningsfrie dæk.

Hvorfor skal du vælge en ligearmet bomlift?

Hvis det kommende job kræver at du rækker over, under eller mellem diverse forhindringer, så er en ligearmet bomlift den bedste maskine til jobbet. Især Z-bomlifte tillader operatøren at tilgå smalle og overfyldte områder, hvilket ikke ville være muligt med en knækarms bomlift

Du kan både finde elektriske og dieseldrevne udgaver af ligearmede bomlifte hos Riwal. En elektrisk ligearmet bomlift er miljøvenlig, da den ikke udleder CO2 og er støjfri, hvilket skaber et mere behageligt arbejdsmiljø for operatørerne. Derudover kommer liften på afsmitningsfrie dæk, hvilket gør dem ideelle til indendørs arbejde. Dieseldrevne ligearmede bomlifte er typisk bedre egnet til byggeopgaver og industrielle opgaver, da de let kan manøvreres i ujævnt terræn grundet deres store stabilitet. 

Nøgleegenskaber ved en ligearmet bomlift:

Hvad er en knækarms bomlift?

En knækarms har en større horisontal rækkevidde. Knækarms bomlifte bliver ofte brugt til byggeri, industrielt arbejde, malings opgaver og anlægsindustrien.

Når du skal vælge mellem en ligearmet – og en knækarms bomlift, bør du overveje forskellige faktorer såsom fysiske krav, terrænet hvorpå arbejdet finder sted, læssekapaciteten og rækkevidden.

Hvorfor skal du vælge en knækarms bomlift?

Knækarms bomlifte giver dig en hurtig forlængelse af bommen, og tilbyder en ekstra rækkevidde. Knækarms bomlifte har også svingende akser og firehjulstræk, hvilket sikrer maksimal ydeevne i svært terræn og øget trækkraft. En knækarms bomlift er tilgængelig både med elektrisk eller dieseldreven motor, alt efter opgavens behov.

Nøgleegenskaber ved en knækarms bomlift

Har du et spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe

Samtykkeerklæring(Påkrævet)

Seneste nyt fra Riwal

Riwal præsenterer en ny version af kundeportalen MitRiwal!
Riwal forpligter sig til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores platforme. Med den nye version af MitRiwal får kunderne en mere effektiv og brugervenlig løsning til at administrere deres maskinudlejning.
Læs mere…
Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…