27 meter saxlift fra Holland Lift - Riwal

28 september, 2022

Saxlifte fra Holland Lift

Hos Riwal kan du leje lige præcis den saxlift fra Holland Lift, som passer til dine behov og krav til arbejdshøjde, platformskapacitet, drivkraft m.m.

Hos Riwal kan vi tilbyde et bredt udvalg af saxlifte fra Holland Lift. I vores udlejningsflåde har vi saxlifte fra Holland Lift med arbejdshøjder fra 15,5 meter til 33,7 meter.

Om Holland Lift

Holland Lift er grundlagt i 1894. Som navnet antyder en hollandsk virksomhed som har specialiseret sig i at producere saxlifte. Virksomhedens hovedfokus har helt fra starten været stabilitet, robusthed og sikkerhed. Det betyder at saxliftene fra Holland Lift er meget sikre at bruge. På samme tid har de også konstant fulgt markedets trends, hvor de har kunne producere nye og innovative lifte. 

Takket være virksomhedens tydelige kerneværdier er liftene fra Holland Lift kendt for at udmærke sig selv ved kørsel og arbejde i svært terræn. 

I tillæg til robusthed og sikkerhed, har Holland Lift et klart fokus på innovation med moderne løsninger. Saxliftene fra Holland Lift er nemlig nogle af de største saxlifte på markedet med maksimal arbejdshøjde op til knap 34 meter. 

Saxliften fra Holland Lift som kan nå sådan en imponerende arbejdshøjde, er en saxlift vi har i Riwal Danmarks udlejningsflåde. Det er modellen Holland Lift HOL-G320EL30

Udover den utrolige arbejdshøjde er liften også el drevet, hvilket betyder at den kan benyttes både inden- og udendørs, hvor den har en minimal udledning af CO2 og er samtidig støjsvag. Den maksimale platformskapacitet er 1000 kg, som gør, at flere personer kan arbejde i liften, samtidig med, at der er kapacitet til at medbringe udstyr eller materialer med op i højden. 

Stort udvalg af saxlifte fra Holland Lift

Hos Riwal kan du leje lige præcis den saxlift fra Holland Lift, som passer til dine behov og krav til arbejdshøjde, platformskapacitet, drivkraft m.v. såfremt du har opgaver i højden mellem 15,5 meter til 33,7 meter. Det er også muligt at købe brugte saxlifte fra Holland Lift hos Riwal. 

Såfremt du ønsker at leje saxlifte fra Holland Lift kan du sende en lejeforespørgsel. Dette gøres via vores hjemmeside under udlejning, på MitRiwal eller ved at kontakte os. 

Vi er klar til at hjælpe dig med den bedste løsning til dine opgaver i højden.

Seneste nyt fra Riwal

Riwal præsenterer en ny version af kundeportalen MitRiwal!
Riwal forpligter sig til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores platforme. Med den nye version af MitRiwal får kunderne en mere effektiv og brugervenlig løsning til at administrere deres maskinudlejning.
Læs mere…
Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…