100 procent elektriske lifte - Riwal

12 oktober, 2022

Riwal indgår aftale med Energi Fyn

Riwal Danmark A/S har indgået et samarbejde med Energi Fyn omkring grøn strøm. For fremtiden vil Riwal modtage grøn strøm fra fynske vindmøller, som vil kunne genoplade alle vores elektriske maskiner i hele Danmark.

Riwal Danmark A/S har indgået et samarbejde med Energi Fyn omkring grøn strøm. Det betyder at vi fremover vil modtage grøn strøm fra vindmøller på Fyn.

Vores fokus på den grønne omstilling

Den grønne omstilling fylder rigtigt meget hos Riwal og vores samarbejdspartnere. I løbet af de forgangne år, har vi revurderet mange af vores interne processer og fundet nye løsninger, som reducerer vores udledning af CO2 til gavn for miljøet.

Samarbejdet med Energi Fyn er indgået som et led i vores strategi om at blive mere bæredygtighed. Konkret betyder samarbejdet at vi vil modtage grøn strøm fra fynske vindmøller, som vil kunne genoplade alle vores elektriske maskiner i hele Danmark. Det vil sikre, at vores bæredygtigshedsstandard har det samme høje niveau på tværs af alle vores afdelinger i hele landet

Se mere om samarbejdet med Energi Fyn i videoen:

Elektriske maskiner i flåden

Riwal har en målsætning om at blive de førende i markedet inden for den grønne omstilling. Samtidig har Danmark har en ambitiøs 2030 plan – en plan vi SKAL i mål med og kun kan opnå i fællesskab.

Vores største bidrag til at opnå denne målsætning er “elektrificeringen” af vores maskinpark. 

I 2016 begyndte vi selv at omdanne maskiner fra diesel til el og implementerede samtidigt en ny indkøbsstrategi, som indebar et strategisk fokus på indkøb af 100% elektriske maskiner. 

I dag består vores maskinflåde af mere end 3.000 maskiner hvoraf 80 % er fuldt elektriske.

Vi er stolte af disse tal, men vi kan stadig gøre mere. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med energiselskabet Energi Fyn, for at sikre, at vores el er klimavenlig og kommer fra lokale og bæredygtige energikilder.

Seneste nyt fra Riwal

Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…
Riwal lancerer ny hjemmeside
Med vores nye hjemmeside, gør vi det nemmere at leje maskiner. Sammen med den opdaterede version af MitRiwal, som lanceres i marts, giver vi vores kunder en digital opgradering, der vil være med til at forbedre udlejningsoplevelsen.
Læs mere…