Jesper Johansen fra HB Trapper bruger MitRiwal appen når han lejer lifte hos RIwal

24 oktober, 2022

Kundecase: Jesper Johansen fra HB Trapper Oplever 4 Konkrete Fordele ved MitRiwal

Montageleder Jesper Johansen fra HB Trapper oplever fire konkrete fordele ved at bruge MitRiwal-appen fra Riwal. Jesper har opnået større frihed og effektivitet med online bestilling og afmelding, præcis overblik over maskiner på leje og deres placering. At Jesper Johanen bruger appen vandt ham endda en lækker præmie.

Effektivitet og brugervenlighed i fokus

I en travl hverdag som montageleder hos HB Trapper har Jesper Johansen fundet den ideelle løsning til at lette sit arbejde når han skal leje lifte: MitRiwal-appen fra Riwal. Denne innovative app har ikke blot forenklet deres arbejde i forbindelse med leje af lifte, men har også givet Jesper en række klare fordele, der gør hans arbejde nemmere når han gør forretning med Riwal.

Jesper Johansen var den heldige vinder af en konkurrence i forbindelse med lanceringen af den seneste version af appen. Jesper, der er montageleder hos HB Trapper, kunne juble over at have vundet prisen – besøg af en pølsevogn fra Pølsesmeden. Denne lækre præmie betød, at Jesper og op til 100 af hans kolleger kunne nyde velsmagende hotdogs til frokost, lige på byggepladsen.

Vores team var med til at opleve den spændende begivenhed, da pølsevognen fra Pølsesmeden rullede ind på byggeprojektet Kaktustårnene i København. I den forbindelse interviewede vi også Jesper Johansen omkring hvilke konkrete fordele MitRiwal giver ham. Se videoen nedenfor:

Fordele ved at bruge MitRiwal

Jesper Johansen bruger appen til både at bestille og afmelde lifte, teleskoplæssere og andet grej. Samtidig kan han i appen nemt få et hurtigt overblik over hvilke maskiner han har på leje og hvor disse maskiner præcist befinder sig via Trackunit teknologi.

Ved at bruge MitRiwal har han opnået disse fire fordele:

Er du klar til at bruge MitRiwal?

Hvis du endnu ikke har oplevet fordelene ved MitRiwal, er tiden inde.

Du kan hurtigt og nemt komme i gang – klik på knappen nedenfor.

Hvis du ikke har en konto kan du via MitRiwal hjemmesiden eller appen klikke på “Opret en konto”.

Læs flere indlæg fra Riwal

Riwal præsenterer en ny version af kundeportalen MitRiwal!
Riwal forpligter sig til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores platforme. Med den nye version af MitRiwal får kunderne en mere effektiv og brugervenlig løsning til at administrere deres maskinudlejning.
Læs mere…
Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…