Riwal 0
Menu

Riwal Blog

04 jul

BIM: Hvordan vi arbejder intelligent med vores kunder

BIM teknologi er fremtidens løsning. 

Intelligente løsninger til vores kunder 

 

BIM (Bygnings Informations Modellering) er en process, hvor man udvikler BIM-filer (i daglig tale 3D-modeller) af bygninger, maskiner, møbler, store anlæg og mere. 

 

Det er et meget komplekst stykke software, som vi har prøvet at gøre nemt og simpelt at servicere dig med.

 

BIM bliver oftest brugt af arkitekter, entreprenører, bygningskonstruktører og anlægsgartnere - men alle kan få gavn af systemet!

(Læs med resten af vejen og se BIM video til sidst).  

 

BIM giver dig MEGET mere kontrol over byggeprojektet 

BIM teknologien giver entreprenører et større overblik på byggepladsen og er et fantastisk værktøj til at forudsige fejl på pladsen, langt inden de opstår. Projektlederne får altså mere kontrol over byggeprojektets faser.

 

Men det sikrer også et bedre samarbejde mellem projektleder og leverandør: fx kan man bedre måle bygningens specifikationer (som indgange og udgange), og man kan nemmere vælge de korrekte maskiner på forhånd. 

 

 

Riwal har et KÆMPE fokus på innovation og BIM

Vi har stor fokus på BIM-innovation. Derfor har vi udviklet vores helt eget BIM-bibliotek. 

 

Og dét skal du prøve!  👉  Den her vej til biblioteket! 

 

I biblioteket har vi lavet vores egne BIM-modeller af 30 maskiner fra populære brands som JLG, Genie og Skyjack.

 

De er samlet på ét sted, så du nemt kan hente de maskintyper, du får brug for i fremtiden.

 

Dem kan du hente online fra i dag (pssst… helt gratis). 

 

Vi vil gerne hjælpe dig med BIM (læs: meget gerne). 

 

Vores in-house eksperter kan hjælpe dig med at bruge BIM. De kan hjælpe dig med at vælge de korrekte (3D) maskintyper til dit projekt OG hvordan du indsætter modellerne på din virtuelle byggeplads. Konsulenterne kan rådgive dig allerede fra første fase af projektet - så du så tidligt som muligt kan få et samlet overblik over den totale pris og brugen af udstyr til hele projektet. 

 

Du tænker måske … “Lyder spændende! Men kan I give et konkret eksempel”? 

 

(JA) EKSEMPEL: 

Lad os sige, at du skal installere et specielt lyssystem i en ny bygning. 

 

Riwals konsulenter går her ind og bestemmer hvilke maskiner, der passer til dit behov. 

 

Derudover, går de proaktivt ind (vi er stadig i det tidlige stadie) og foreslår løsninger, der har en positiv effekt på vedligeholdelsen senere hen. Vigtigt: Det er her du kan spare penge og besvær! 

 

Hvis nu nogle døre er for smalle, kan BIM-teknologien foreslå den korrekte størrelse, så du senere kan få en almindelig lift igennem døren i stedet for de dyrere edderkoplifte. På den måde koster almindeligt vedligehold ikke ekstra for dig i fremtiden, når lysstemet skal tjekkes igennem. 

 

Vi prøver, at være mere end bare din leverandør til arbejdet i højden. Vi vil gerne rådgive dig! Og det skal helst betyde, at du får en rigtig god oplevelse. 

 

BIM kan hjælpe dig med den gode oplevelse... Har du prøvet vores BIM-modeller? Giv din mening til kende nederst på siden! 

 

Riwal er selvfølgelig stadig klar til at rådgive dig omkring vores services, hvor du kan kontakte os via telefon +45 70 10 00 97 eller e-mail: lift_dk@riwal.com.

 

Bliv klogere på BIM-teknologien her:

Din mening