NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Teleskopski in rotacijski viličarji za prodajo

Iščete teleskopski ali rotacijski viličar za vaše podjetje? Pri Riwalu lahko kupite visoko kakovosten teleskopski viličar. Naša široka paleta pomeni, da lahko ponudimo ustrezne stroje za podjetnike v številnih industrijskih panogah. Z veseljem bomo pomagali tudi vam, ne samo, ko gre za teleskopske ali rotacijske viličarje, temveč tudi za dvižne ploščadi. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem ponudili ustrezen nasvet, na osnovi katerega se boste lahko odločili za pravilen nakup za vaše podjetje. Ne oklevajte in nas kontaktirajte!

Delovna višina (m)
Leto izdelave
Število ur:
Širina (m)
Dolžina (m)

Podrobnosti

Nakup teleskopskega ali rotacijskega viličarja pri Riwalu

Pri Riwalu je kakovost na prvem mestu. Naši stroji vedno izpolnjujejo stroge tehnične zahteve in so resnično varni za uporabo. Če želite kupiti teleskopski ali rotacijski viličar, se morate zagotovo odločiti za nakup pri Riwalu. Ne glede na to, ali ste del multinacionalke ali delujete kot samostojni podjetnik - naši strokovnjaki vsaki stranki ponudijo strokovno svetovanje. Navsezadnje, pravilno se lahko odločite samo, če ste pravilno informirani.

To je eden od razlogov, zakaj vam nudimo najrazličnejše tečaje usposabljanja v našem posebnem centru za usposabljanje za delo z dvigali in teleskopskimi viličarji. Na tem usposabljanju se boste osredotočili na varno in zanesljivo delovanje strojev, tako da boste lahko začeli delati z vašim novim dvigalom ali teleskopskim viličarjem ustrezno poučeni in z ustreznim certifikatom o tem.

Tehnične zmogljivosti teleskopskega viličarja

Riwal je ekskluzivni trgovec za JLG, priznano blagovno znamko, ki si je absolutno prislužila svoj sloves na tem področju. Teleskopske viličarje iz JLG se lahko uporablja v širokem razponu aplikacij in imajo največjo zmogljivost dviganja 5000 kg. Izbirate lahko med rotacijskim ali togim teleskopskim viličarjem. Doseg teleskopskih viličarjev v naši paleti sega od 6 do 21 metrov. Izberete lahko ustrezno različico glede na vaše potrebe. Ali potrebujete nasvet pri nakupu teleskopskega viličarja? Prosimo kontaktirajte nas.

Vzdrževanje vašega teleskopskega viličarja

Če se odločite za nakup teleskopskega ali rotacijskega viličarja pri Riwalu, se s tem odločite ne samo za storitev pred nakupom, temveč tudi za poprodajne storitve. Lahko nas kontaktirate za vzdrževanje vašega teleskopskega viličarja, pa tudi za nove nakupe. Jasno je, zakaj so se številna podjetja, tako doma kot v tujini, že pridružila širokemu krogu naših strank, saj vedno na prvo mesto postavljamo interese naše stranke in dobavljamo visoko kakovost za pošteno ceno. Zahtevajte ponudbo, če vas zanima.

Nakup teleskopskega viličarja?

Zahtevajte ponudbo pri Riwalu

Nakup teleskopskega ali rotacijskega viličarja je najboljši pri Riwalu, vodilnem na trgu dvižne opreme na Nizozemskem in v Evropi. Poleg tega, da vam zagotavljamo samo visoko kakovostne stroje, nudimo tudi vašim potrebam prilagojeno strokovno svetovanje, kar zagotavlja nakup pravega stroja za potrebe vašega podjetja. Naša ekipa strokovnjakov je pripravljena, da vam pomaga z nasvetom. Prosimo kontaktirajte nas za več informacij ali zahtevajte ponudbo!

Teleskopski viličarji     Rotacijski viličarji     Čelni viličarji