NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Vertikalna dvižna ploščad za prodajo

Se zanimate za nakup vertikalne dvižne ploščadi? Že od leta 1968 smo vodilni strokovnjaki na področju dvižne opreme za delo na višini in podjetjem na Nizozemskem in v Evropi dobavljamo dvižno opremo, ki popolnoma ustreza njihovim zahtevam. Nudimo vam široko paleto dvižnih delovnih ploščadi, vključno z vertikalno dvižno ploščadjo. Vertikalne dvižne ploščadi v naši paleti se razlikujejo glede na delovno višino, dolžino in širino in so zato primerne za številne aplikacije. Oglejte si našo paleto ponudbe tukaj!

Delovna višina (m)
Leto izdelave
Število ur:
Širina (m)
Dolžina (m)

Podrobnosti

Za koga je primerna vertikalna dvižna ploščad?

Ali morda delate v sektorju čiščenja? Potem je nakup vertikalne dvižne ploščadi za vas zelo smiselna investicija. Če pogosto čistite strope in druge visoke objekte, je dvižna ploščad z vertikalnim jambornim dvigom za vas nepogrešljiva. Z vertikalno dvižno ploščadjo se lahko premikate ne samo navzgor, temveč tudi stransko, zaradi česar je doseg z vertikalno dvižno ploščadjo izjemno udoben in širok. Poleg tega ima vertikalna dvižna ploščad tudi veliko vrtljivo kletko, ki še dodatno prispeva k njenemu širokemu dosegu.

Seveda vertikalna dvižna ploščad ni primerna samo za sektor čiščenja. Vertikalna dvižna ploščad je zelo splošno uporabna dvižna ploščad, ki ponuja priročnost tudi v številnih drugih sektorjih. Vertikalna dvižna ploščad se zaradi ozke širine naprave odlično prilega zahtevam na gradbišču. Vas zanimajo različni tipi, ki so na voljo? Potem si oglejte našo paleto ponudbe in nas kontaktirajte za dodatna pojasnila na vaša vprašanja.

Nakup vertikalne dvižne ploščadi pri Riwalu

Riwal je idealna izbira za nakup vaše vertikalne dvižne ploščadi iz več razlogov. Prvič, kot priznano družinsko podjetje imamo dolgoletne izkušnje z najemom in prodajo dvižnih naprav in smo že številnim podjetjem, tako doma kot v tujini, dobavili dvižno opremo najvišje kakovosti. Smo resnično strokovnjaki na področju dvigal in pri tem, kar počnemo, nas vodita strast in predanost. Ko se odločate za nakup vertikalne dvižne ploščadi ali najem viličarja, so varnost, trpežnost in kakovost na prvem mestu. Naša široka paleta ponudbe nam omogoča, da izpolnimo potrebe vsake stranke. Kaj pa če aplikacija, ki jo zahtevate, z našim trenutno razpoložljivim obsegom ponudbe ni izvedljiva? Potem preprosto ustvarimo vašim potrebam prilagojeno rešitev. Ni težav za Riwal!

Usposabljanje za upravljanje vertikalne dvižne ploščadi

Ko kupite vertikalno dvižno ploščad, prav gotovo želite vedeti, kako jo uporabljati učinkovito in varno. Za omejitev tveganja pri uporabi dvižnih ploščadi vam v Riwalovem centru za usposabljanje nudimo najrazličnejše tečaje usposabljanja. Tu se usposabljanja izvajajo po programu IPAF, mednarodne organizacije, ki se zadnjih 30 let posveča varni in učinkoviti uporabi dvižnih ploščadi. Smo uradni center za usposabljanje, kar pomeni, da našim strankam zagotavljamo, da lahko optimalno izkoristijo svoj nakup.

Želite izvedeti več o nakupu vertikalne dvižne ploščadi?

Imate vprašanja o naših vertikalnih dvižnih ploščadih ali pa morda želite izvedeti več o naši obsežni paleti ponudbe? Ne odlašajte in nas kontaktirajte. Naši strokovnjaki pri Riwalu vam bodo z veseljem ponudili ustrezen nasvet in vam povedali vse o številnih aplikacijah, za katere so primerne naše vertikalne dvižne ploščadi. Pošljite nam vaše e-sporočilo (info_si@riwal.com) ali nas pokličite na  01 54434 34, da vam bomo lahko pomagali z nasvetom.

Avtokošare    Lomljiva roka    Goseničar    Pajek    Škarjaste ploščadi    Teleskopske ploščadi    Vertikalni dvig