NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Teleskopske dvižne košare za prodajo

Ali se zanimate za nakup teleskopske dvižne ploščadi za vaše podjetje? Potem je Riwal tam, kjer ga potrebujete. Kot nizozemski vodilni dobavitelj celovite dvižne opreme za delo na višini dobavljamo številnim podjetjem, tako doma kot v tujini, dvižno opremo različnih izvedb. Naše teleskopske dvižne ploščadi so vam na voljo kot nove ali kot rabljene različice in so v vsakem primeru opremljene z najsodobnejšo tehnologijo. Varno in preudarno lahko kupite teleskopsko dvižno ploščad pri Riwalu!

Delovna višina (m)
Leto izdelave
Število ur:
Širina (m)
Dolžina (m)

Podrobnosti

Kupiti rabljeno ali novo teleskopsko dvižno košaro

Če ste samostojni podjetnik, lahko predstavlja nakup teleskopske dvižne ploščadi za vaše podjetje zelo drago naložbo. Pa tudi za multinacionalke je zelo pomembno, da so dobro informirane, preden se odločijo za nakup teleskopske dvižne ploščadi. Zato pri Riwal z veseljem nudimo celovito svetovanje. Nudimo vam veliko izbiro. Izbirate lahko med novimi in rabljenimi  teleskopskimi dvižnimi ploščadmi. Nudimo stroje različnih dimenzij, z različnimi razponi specifikacij in zmogljivosti dviganja. Na kratko: široko paleto izbire!

Uporaba teleskopske dvižne košare

Velika prednost teleskopske dvižne ploščadi je v tem, da je ta stroj zelo vsestranski. Ne glede na to, v katerem sektorju delujete, vam je na voljo popolna različica za vsako aplikacijo. Delovna višina  teleskopske dvižne ploščadi je običajno med 16 in 28 metrov, doseže pa tudi 48 metrov višine. Teleskopska dvižna ploščad je samohodna, zaradi česar je ta stroj zelo enostaven za premikanje, s čvrstimi transportnimi kolesi, kar omogoča enostavno uporabo dvigala na grobem terenu. Teleskopsko dvižno ploščad se lahko premika tudi pri polni višini. Priročno!

Bi želeli delati s teleskopsko dvižno ploščadjo na bencinski ali na dizelski pogon? Tudi tu lahko izbirate. Dizelska različica je najbolj primerna za delo na prostem. Različica z električnim pogonom je idealna za delo v zaprtih prostorih, na primer v skladiščih, tovarnah, delavnicah in nakupovalnih središčih. Različica teleskopske dvižne ploščadi z električnim pogonom v okolje ne oddaja škodljivih snovi.

Riwal zagotavlja vrhunsko kakovost

Pri Riwalu verjamemo samo v visoko kakovost. Zato uporabljamo samo vrhunske blagovne znamke, kot sta JLG in Aichi. Stroji, ki jih nudijo te blagovne znamke, so zelo prilagodljivi in zagotavljajo najvišjo kakovost in optimalno varnost. Za Riwal je izredno pomembna tudi inovativnost. Zato vedno zagotavljamo, da so dvigala v naši paleti ponudbe vedno opremljena z najsodobnejšo tehnologijo.

Želite kupiti teleskopsko dvižno ploščad pri Riwalu? Zahtevajte ponudbo!

Ali se zanimate za teleskopsko dvižno ploščad ali za enega od naših drugih strojev? Ali morda potrebujete več informacij? Potem nas kontaktirajte. Naši strokovnjaki podjetnikom doma in v  tujini zagotavljajo ustrezno svetovanje za nakup pravega izdelka, kadar se odločajo za dvižno opremo. Po potrebi vas bodo tudi obiskali na sami lokaciji in si ogledali vašo edinstveno situacijo, saj sta oseben pristop in visoka kakovost pri Riwalu na prvem mestu. Pridružite se široki bazi kupcev priznanega družinskega podjetja ter odkrijte številne prednosti, ki vam jih lahko ponudi teleskopska dvižna ploščad iz Riwala!

Avtokošare    Lomljiva roka    Goseničar    Pajek    Škarjaste ploščadi    Teleskopske ploščadi    Vertikalni dvig