NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Dvižna košara - pajek za prodajo

Za nakup visoko kakovostne dvižne košare-pajka se obrnite na Riwal. Že vrsto let pomagamo podjetjem, doma in v tujini, najti prave dvižne ploščadi za njihovo delo in projekte. Pri nas lahko izberete nakup ali najem, zagotovili pa vam bomo tudi najboljše svetovanje pred nakupom, kot tudi odlične poprodajne storitve. Želite kupiti dvižno košaro-pajka? Potem ste več kot dobrodošli pri Riwalu. Oglejte si našo paleto ponudbe tukaj!

Delovna višina (m)
Leto izdelave
Število ur:
Širina (m)
Dolžina (m)

Podrobnosti

Aplikacije dvižne košare-pajka

Dvižna košara-pajek je popolna dvižna ploščad za uporabo povsod tam, kjer delate na visoki višini in kjer je prostor omejen. Z dvižno košaro-pajkom boste lahko dosegli mesta, ki jih sicer ne bi mogli doseči z nobeno drugo dvižno opremo. To vam namreč omogoča ozka delovna ploščad. Če pogosto izvajate aktivnosti, kot so čiščenje in/ali popravila sistemov stopnic ali plavalnih bazenov, brezpogojno potrebujete dvižno košaro-pajka za optimalne rezultate. Dvižno košaro-pajka se lahko uporablja tudi na prostem.

Tehnične opcije dvižnih košar-pajkov

Kakšna vrsta dvižne košare-pajka je primerna za vaše podjetje? To je odvisno od številnih dejavnikov. Na primer, upoštevati morate zmogljivost dviganja, delovno višino in doseg. Če z vašo dvižno košaro-pajkom potrebujete srednji doseg, bo odlična izbira dvižna košara-pajek model Hinowa GL 14, z delovno višino 14 metrov. Če potrebujete horizontalen doseg, potem se odločite za model LEO 36T z delovno višino 36 metrov in največjim horizontalnim dosegom 15 metrov. Z dvižno košaro-pajkom boste, kot že omenjeno, dosegli mesta, katerih sicer ne bi mogli doseči z nobeno drugo dvižno ploščadjo, vendar pa je pri tem pomembno, da izberete primeren model za vaš projekt. Zato smo vam pri Riwalu na voljo za svetovanje, preden se odločite za nakup dvižne košare-pajka. Če bo potrebno, vas bomo obiskali tudi na vaši lokaciji, kjer bomo lahko optimalno presodili, kaj potrebujete.

Naša storitev

Riwal je vodilni specialist na področju dvižne delovne opreme že od leta 1968. Dvižne ploščadi dajemo v najem in prodajamo podjetjem na Nizozemskem in v tujini, pri tem pa našim strankam vedno zagotavljamo visoko kakovost in strokovno svetovanje. Verjamemo, da je za vas kot našo stranko pomembno, da greste lahko na delo z zaupanjem v varnost, kakovost in trajnost vaše opreme. K temu prispeva tudi naše celovito svetovanje. Nudimo vam tudi možnost, da opravite tečaj usposabljanja v našem centru za usposabljanje, z namenom zmanjšanja tveganj, vezanih na delo z dvižno košaro-pajkom. Poleg tega pa se naše storitve po nakupu dvižne ploščadi ne končajo, saj nas lahko kontaktirate za vzdrževanje in/ali nakup novih delov.

Kontakt Riwal 

Če razmišljate o nakupu dvižne košare-pajka, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala glede številnih možnosti, ki jih ponuja dvižna košara-pajek, zagotovila pa vam bo tudi informacije o drugih strojih iz naše ponudbe. Ne glede na to, za kakšno aplikacijo potrebujete dvižno ploščad ali v katerem sektorju delujete, pri Riwalu boste vedno našli pravi stroj za vaše podjetje!

Avtokošare    Lomljiva roka    Goseničar    Pajek    Škarjaste ploščadi    Teleskopske ploščadi    Vertikalni dvig