NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Dvižna košara na gosenicah - goseničar za prodajo

Ali pogosto delate na netlakovani površini? Potem je dvižna košara-goseničar nepogrešljiva za vaše delo in projekte! Pri Riwalu lahko kupite dvižno košaro-goseničarja, ki  popolnoma ustreza vaši želeni aplikaciji. Dvižne ploščadi v naši paleti ponudbe se razlikujejo glede na delovno višino in dimenzije in so zato primerne za številne sektorje in aplikacije, kot na primer na gradbiščih, v vrtnarstvu in pri gradnji rastlinjakov. Vas zanimajo možnosti? Odkrijte našo paleto ponudbe ali nas kontaktirajte neposredno!

Delovna višina (m)
Leto izdelave
Število ur:
Širina (m)
Dolžina (m)

Podrobnosti

Nakup dvižne košare na gosenicah-goseničarja pri Riwalu

Ne poznate še Riwala, glavnega specialista za dvižne ploščadi na Nizozemskem in v Evropi? Smo priznano družinsko podjetje, ki že vrsto let podjetja v različnih panogah oskrbuje z rešitvami na področju dvižne opreme. Ne glede na to, ali gre za viličarja, dvižno košaro-pajka ali dvižno košaro-goseničarja - v Riwalu boste našli pravo opremo za vaš namen.

Naši strokovnjaki številnim podjetnikom dnevno nudijo nasvete, ki najbolj ustrezajo njihovi dani situaciji. Menimo, da je zelo pomembno, da lahko optimalno izkoristite naložbo v vašo dvižno košaro-goseničarja. Zato vam pred odločitvijo o nakupu dvižne ploščadi najprej ponudimo celovito svetovanje. Tudi po nakupu od Riwala lahko pričakujete visoko kakovostno storitev. Lahko nas kontaktirate za nove dele in za vzdrževanje vaše dvižne košare-goseničarja. Na kratko: Riwal je pravo mesto za nakup dvižne košare-goseničarja za vaše podjetje!

Katere možnosti nudi dvižna košara-goseničar?

Dvižna košara na gosenicah-goseničar je naprava, ki se pogosto uporablja tako pri novogradnjah kot v vrtnarstvu, pa tudi pri gradnji rastlinjakov. Riwal vam nudi na izbiro dva različna tipa dvižne košare-goseničarja, namreč škarjasto dvižno ploščad na gosenicah in teleskopsko dvižno košaro na gosenicah. Oba tipa dvižne košare-goseničarja sta idealna za delovanje na prostem v vseh vremenskih pogojih. Za izbiro med tema dvema tipoma je treba upoštevati tip materiala, ki ga nameravate transportirati in količino. To je odločilno za delovno ploščad in zmogljivost dviganja, ki jo boste izbrali. Ne skrbite, pri Riwalu vam bomo z veseljem zagotovili strokoven nasvet, v kolikor niste popolnoma prepričani, katera dvižna košara-goseničar bi bila v vašem primeru najbolj primerna za nakup. Ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Varno delovanje vaše dvižne košare na gosenicah-goseničarja

Varnost je pri Riwalu na prvem mestu. Delo z dvižno košaro-goseničarjem (ali drugim dvigalom) vključuje številna tveganja. Da bi ta tveganja čim bolj omejili, nudimo različne tečaje usposabljanja, ki se izvajajo v našem posebnem centru za usposabljanje. Prek nas lahko zaključite usposabljanje po programu IPAF, mednarodni organizaciji, ki se posveča varnemu delu z dvižnimi ploščadmi. Na teh tečajih usposabljanja je ključno šolanje in certificiranje operaterja, poudarek pa je na varnem delovanju dvižne ploščadi. Vas zanima? Oglejte si to stran za več informacij.

Da, želim kupiti dvižno košaro-goseničarja!

Riwal je pravi naslov za nakup vaše dvižne košare-goseničarja. Nič čudnega torej, da so nam številni podjetniki doma in v tujini že izkazali svoje zaupanje in kupili dvižno košaro na gosenicah-goseničarja pri Riwalu. Prosimo kontaktirajte nas za več informacij. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem ponudili ustrezen nasvet o najboljši dvižni košari-goseničarju za vaše podjetje.

Avtokošare    Lomljiva roka    Goseničar    Pajek    Škarjaste ploščadi    Teleskopske ploščadi    Vertikalni dvig