NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Dvižne košare z lomljivo roko za prodajo

Ali pogosto opravljate delovne aktivnosti, pri katerih naletite na ovire? Potem je nakup dvižne košare z lomljivo roko zelo dobra ideja. Pri Riwalu ste na pravem naslovu; pri nas lahko dobite informacije tako o novih kot o rabljenih dvižnih košarah z lomljivo roko najvišje kakovosti. Z veseljem vam bomo svetovali o številnih opcijah, ki so na voljo kot del naše široke palete ponudbe. Ali razmišljate o nakupu dvižne košare z lomljivo roko? Če da, potem nas kontaktirajte!

Delovna višina (m)
Leto izdelave
Število ur:
Širina (m)
Dolžina (m)

Podrobnosti

Katere opcije košar z lomljivo roko za prodajo so na voljo?

Kot lahko vidite, je naša paleta ponudbe za nove in rabljene dvižne košare z lomljivo roko zelo raznovrstna. Za različne aplikacije so bile razvite različne dimenzije in delovne višine dvižnih košar z lomljivo roko. Razlikujejo se tudi zmogljivost dviganja, pogon in teža. Specialisti pri Riwalu lastnikom podjetij nudijo osebno svetovanje. Pomagali vam bodo poiskati pravo dvižno košaro z lomljivo roko za vaše delovne aktivnosti ali projekt. Na osnovi svojih bogatih izkušenj namreč zelo dobro vedo, kako izbrati pravo opremo za vas.

Ali želite kupiti dvižno košaro z lomljivo roko?

Pri Riwalu razumemo, da je nakup dvižne košare z lomljivo roko velika odločitev za vaše podjetje. Vsekakor je nakup dvižne košare z lomljivo roko lahko resnično strateški premik za vaše podjetje. Opcija pri Riwalu je tudi najem. Odločitev o tem, ali je bolje kupiti ali najeti dvižno košaro z lomljivo roko, je odvisna od vaših delovnih aktivnosti in od pogostosti uporabe. Naša flota za najem, z več kot 14.000 stroji, zagotavlja dvižne delovne ploščadi za vsako aplikacijo. Ko najamete dvižno košaro z lomljivo roko, se dvižno delovno ploščad po potrebi lahko dobavi neposredno na mesto uporabe, seveda pa se lahko zanesete tudi na strokovno svetovanje in odličen servis. Kajti Riwalov elementarni cilj je izpolnjevanje potreb vsake stranke, ki potrebuje dvižno delovno opremo, ne glede na to, ali gre za nakup ali najem tovrstne opreme. 

Uporabnost dvižne košare z lomljivo roko

Dvižna košara z lomljivo roko je še posebej prilagodljiva in vsestranska. Zaradi tega je dvižna košara z lomljivo roko priljubljen del opreme. Odlično se lahko uporablja za projekte, kjer je treba premagati številne ovire, saj dvižna košara z lomljivo roko kombinira svoj doseg s specifično zgibno višino. Z dvižno košaro z lomljivo roko greste lahko veliko dlje kot s katero koli drugo dvižno delovno ploščadjo. Lahko se odločite, ali kupiti dvižno košaro z lomljivo roko z baterijo ali tako, ki uporablja dizelsko gorivo. Model z baterijo je idealen za delo v zaprtih prostorih (bele pnevmatike pomenijo, da ploščad za seboj ne pušča sledi), medtem ko je dizelski model primeren za neraven teren. Ali ste vedeli, da je dvižna na košara z lomljivo roko samohodna? Kako priročno!

Ali želite kupiti dvižno košaro z lomljivo roko?

To lahko storite pri Riwalu! Naši strokovnjaki so vam na voljo za vse informacije, ki jih potrebujete za nakup vaše lastne dvižne košare z lomljivo roko. Ne samo, da boste s to investicijo poskrbeli za odlično storitev danes, temveč se lahko na Riwalovo storitev zanesete tudi v prihodnosti. Z veseljem bomo poskrbeli za servisiranje vašega stroja, pokličete pa nas lahko tudi za katere koli nove dele. Pridružite se številnim lastnikom domačih in tujih podjetij in se odločite za dvižno košaro z lomljivo roko iz Riwala, vsestranskega dobavitelja in partnerja z bogatim znanjem na področju prodaje dvižnih košar z lomljivo roko!

Avtokošare    Lomljiva roka    Goseničar    Pajek    Škarjaste ploščadi    Teleskopske ploščadi    Vertikalni dvig