Riwal 0
Menu

Kdo smo

Riwal najem prodaja opreme rezervni deli usposabljanje izobraževanje varno delo na višini dvižne ploščadi košare teleskopski viličarji

Nekatera podjetja poskušajo biti vsestranska - Riwal ne. Zelo zavestno smo se odločili, da se specializiramo na eno zelo specifično področje - " oprema za dostop na višino z motornim pogonom ", s katerim mislimo na dvižne ploščadi, teleskopske košare, teleskopske viličarje in viličarje. Skupaj imamo več kot 16.500 enot. Iskreno verjamemo, da s to ozko usmeritvijo lahko dosežemo najboljše storitve za naše stranke in da naše vrhunske storitve za stranke omogočajo varnost, učinkovitost in dobičkonosnost.

 
Rešitve za delo na višini
Na kratko, nudimo rešitve za delo na višini in smo prepričani, da lahko naše stranke to izvajajo varno in produktivno. Velika večina našega poslovanja je v najemu, ki ga dopolnjujejo storitve, kot so izobraževanje, ki ga nudimo našim strankam.

Prodaja
Poleg tega, prodajamo kvalitetno opremo za delo na višini mnogih vodilnih blagovnih znamk. Smo uradni distributer JLG, Genie, Holland Lift in Teupen v izbranih državah. Prodajamo tudi rabljeno opremo visoke kakovosti naravnost iz naše najemne flote.

Varnost in trajnost
Varnost je naša prednostna naloga. Dvižne delovne ploščadi so varnejši način za delo na višini. Da smo prepričani, da naša oprema deluje na najvarnejši možni način, nudimo usposabljanje za uporabo in varnost. Menimo tudi, da je možnost najema trajnostna rešitev - za okolje, še bolj pa za dolgoročni poslovni uspeh naših strank. Stranke ne potrebujejo shranjevanje in vzdrževanje opreme, ki jo uporabljajo le občasno, prav tako ne rabijo iskati strokovne rešitve, ki jih mi lahko nudimo kot strokovnjaki. Dobijo odgovarjajočo opremo in se lahko osredotočijo na svojo osnovno dejavnost in ne porabljajo dragocenih virov za to, kar ni osrednjega pomena za njih.

Mednarodno
Riwal posluje po vsej Evropi in na Bližnjem vzhodu, pa tudi v Indiji in Kazahstanu. Z mrežo partnerjev lahko podpiramo dejavnost v skoraj vsaki državi preko naše mednarodne enote za najem ne glede na to ali imamo lastno enoto na terenu ali ne. Malo podjetij lahko zajame naš mednarodni doseg.

Misli globalno, deluj lokalno
Imamo globalni odnos, vendar nismo pozabili na pomen delovanja ena-na-ena z našimi lokalnimi strankami. Za nas je vsaka transakcija osebna. Tesno sodelujemo z našimi strankami, da ugotovijo točno kakšno opremo potrebujejo in kaj še lahko zahtevajo v zvezi z usposabljanjem in podporo. Z majhno ekipo deluje skoraj 75 depojev po vsem svetu, da smo ponavadi blizu stranki tako dobesedno in v prenesenem pomenu. Menimo, da je to tisto, kar nam omogoča, da se hitro in zanesljivo odzovemo in menimo, da se tudi odraža v odnosih, ki smo jih zgradili z našimi strankami, ki temeljijo na skupnem interesu, medsebojnem spoštovanju in zaupanju.