LeievilkårNyhetsbrev
Norway - Norwegian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Liftutleie - Lei lift fra flere varemerker som JLG her - Riwal

Vi tilbyr lift til leie i hele Norge samt mulighet for internasjonal utleie. Se vårt store utvalg av lifter og teleskoptrucker, og lei maskin her.

Velg en kategori

Utleie maskiner
Lukk
Lukk
Lukk
Jeg er i bevegelse:
Arbeidshøyde:
0 m
70 m
Rekkevidde:
0 m
30 m

Start igjen

 

Utleie av maskiner og utstyr

Hos oss i Riwal finner du et stort utvalg av lifter og teleskoptrucker til utleie. I Norge har vi rundt 250 lifter tilgjengelig, men vår internasjonale leieflåte består av over 18 000 maskiner. Vi tilbyr med dette svært mange ulike maskintyper for å kunne dekke ethvert behov. Ulike maskiner vi tilbyr inkluderer:

 

I tillegg til ulike maskinkategorier, tilbyr vi også et bredt utvalg av samme type maskin for ulik arbeidshøyde, rekkevidde og vektkapasitet. Du kan derfor være trygg på at det finnes en maskin som dekker dine behov fra vår nasjonale eller internasjonale flåte.

 

Hvordan leie maskiner fra Riwal

Vi gjør leie av lift og annet utstyr enkelt og rimelig. For å sette i gang kan du velge en kategori – lifter eller teleskoptrucker – på denne siden. Du kan også bruke filtrerningsboksen til å justere ønsket arbeidshøyde og rekkevidde, eller om du kun ønsker å se elektriske/hybrid-maskiner. Når du har åpnet en kategori, vil du se en oversikt over tilgjengelige maskiner med noen tekniske spesifikasjoner. Du kan her filtrere videre ved å legge inn underkategorier, fremdrift eller arbeidshøyde. Det er også mulig å raskt sammenligne flere modeller ved å huke av boksen «Legge til i sammenligning» og valget «sammenlign(e)». Når du trykker inn på en spesifikk modell, vil du kunne lese mer om denne maskinen samt se enda mer teknisk informasjon. Dersom du har funnet rett maskin for ditt behov, kan du legge inn antall maskiner du trenger og startdato og sluttdato for utleien. Dette vil opprette et forespørselskjema som du kan sende inn når du er klar. Vi kommer raskt tilbake til deg med maskintilgjengelighet og for å avtale leveringstid. 

 

Liftutleie i Norge

Riwal Norge leier primært ut maskiner til utleiebransjen i Norge. Vi holder til i Gjerdrum, men tilbyr utleie av maskiner til hele landet. Dermed kan du stole på oss ved behov for lift utleie i Oslo, Bergen, Trondheim eller andre store eller små steder. Vi dekker hele landet – og tar i bruk utvalget fra vår internasjonale flåte ved behov..

 

Billig liftutleie

Å leie en lift for å dekke akkurat dine behov er et rimelig og smart alternativ. Når du leier fra Riwal kan du velge eksakt startdato og sluttdato for utleie. Slik kan du planlegge tidsbruken for arbeidsoppgaver som krever lift og kun betale for akkurat de dagene du har behov for. Vi leverer og henter maskinene til avtalt tid – med mindre du ønsker å gjøre det selv.

 

Leie av lift innen alle bransjer

Vi har lang erfaring med utleie av lift for mange ulike bransjer. Uansett om dere har et engangsbehov for flytting av utstyr eller et spesifikt arrangement, eller dere trenger langtidsleie for et lager eller pågående prosjekt, kan vi være til hjelp. Vi har blant annet lang erfaring innen følgende bransjer:

 • Beskjæring
 • Byggebransjen
 • Event
 • Industri
 • Lager
 • Luftfartsindustri
 • Maling
 • Myndigheter

Med erfaring innen disse og andre bransjer, kan vi hjelpe til med å finne beste løsning for dine behov. Vi kan komme med anbefalinger eller skreddersy pakker som også inkluderer vedlikehold, originale reservedeler og opplæring. Med Riwal som partner får du ikke bare levert utstyr av høy kvalitet, men også god kunnskap og erfaring.

 

Vår kjerneverdier

Riwal ble opprettet i 1968 og har vært i Norge siden 2007. Med lang erfaring innen utleie og salg av motorisert tilgangsutstyr fra ledende merker, kan vi garantere høy kvalitet og sikkerhet i alle ledd. Vi følger fem kjerneverdier som alltid skinner gjennom i vår utleie av lift:

 • Sikkerhet
 • Ansvarlighet
 • Integritet
 • Engasjement
 • Teamarbeid

Vi oppfyller disse verdiene ved å ha et dyktig og kunnskapsrikt team som streber etter de beste løsninger. Takket være langvarige samarbeid med kjente varemerker som blant annet JLG og Holland Lift, garanterer vi bransjeledende produkt som tåler tidens tann.

Kvalitet og sikkerhet

Når du leier en maskin fra oss, kan du alltid være trygg på at den er sikker i bruk. Alle våre maskiner er godt vedlikeholdt av våre erfarne mekanikere. Vi sjekker alltid maskinene nøye etter bruk og før levering samt at vi utfører service og vedlikehold etter behov.

I tillegg til sikre maskiner av høy kvalitet, har vi også fokus trygge fremgangsmåter. Vi overholder den internasjonale standarden for helse- og sikkerhetsstyring og sikrer dette takket være vår OHSAS 18001-sertifisering. Vi har også sertifikasjon ISO 9001 for kvalitet samt sikkerhetssertifikat for entreprenører i Nederland (VCA). 

Alle møter med våre ansatte begynner med sikkerhet. For å sikre trygg drift av utstyret vi låner ut, tilbyr vi opplæring til våre kunder. Våre medarbeidere har lang erfaring innen bransjen og kan være til hjelp dersom dere har noen spørsmål eller trenger videre veiledning.

Service og vedlikehold fra Riwal

I tillegg til å tilby utleie av lifter og teleskoptrucker, tilbyr vi også service og vedlikehold samt salg av reservedeler. Ved langtidsleie eller service etter behov utfører vi service og årskontroll på de fleste lifter og teleskoptrucker. Dersom det skulle oppstå spørsmål rundt det tekniske ved din lånte lift, er det bare til å ta kontakt så hjelper vi deg.

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud

Vi vet at ulike bedrifter og oppgaver krever ulike maskiner. Vi har lang erfaring i bransjen og en nisje-spesialisering innen motorisert tilgangsutstyr. Takket være vår fartstid og ekspertise, kan vi hjelpe deg med å dekke ethvert behov. 

Dersom du er usikker på hvilken maskin som egner seg best til oppgaven du trenger hjelp til, eller du ikke finner det du leter etter i vårt tilbud, er det bare til å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg enkelt med å finne beste løsning for dine behov.

 

Mand i lift
Maskin utvelger
Finn og søk etter de rette maskiner til utleie
Event
Leiebetingelser
Les mer om leievilkår og betingelser
Internasjonal utleie
Les mer om Internasjonal utleie