LeievilkårNyhetsbrev
Norway - Norwegian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Hvem er Riwal?

Noen selskaper prøver å levere alt til alle. Ikke Riwal. Vi har bevisst valgt å spesialisere oss innenfor et bestemt område – Motorisert tilgangsutstyr.  Med dette mener vi lift, teleskoptruck og gaffeltrucker. Totalt har vi en flåte på cirka 19.000 enheter. Vi mener oppriktig at vi med denne ensidige fokuseringen kan levere overlegen service til våre kunder, og at vårt enestående servicetilbud innebærer sikkerhet, effektivitet og profitt for våre kunder.

 

Løsninger for å jobbe i høyden

Vi leverer løsninger for å jobbe i høyden, og vi driver forretning for å sørge for at våre kunder kan gjøre dette trygt og produktivt. Majoriteten av virksomheten vår er i utleie. Dette suppleres av tjenester som for eksempel opplæring, som vi leverer til våre kunder.

 

Salg

I tillegg selger vi kvalitetsutstyr for å jobbe i høyden fra mange ledende merker. Vi er autoriserte distributører av JLG, Genie, Holland Lift og Teupen i utvalgte land. Vi selger også brukt utstyr med høy kvalitet rett fra vår flåte av utleiemaskiner.

 

Sikkerhet og bærekraft

Sikkerhet er vår største prioritet.  Å bruke lift er en tryggere måte å jobbe på i høyden.  For å være sikker på at vårt utstyr benyttes på den tryggest mulige måten, tilbyr vi opplæring både innenfor drift og sikkerhet. Vi mener også at utleie av lifter og teleskoptrucker er en bærekraftig løsning for miljøet, men også for den langsiktige suksessen til kundene våre. Kundene trenger hverken å eie, lagre eller vedlikeholde utstyr som de bare bruker av og til på sine anlegg. Ved behov for ekspertise og kunnskap bistår våre spesialister.  De får det aller beste utstyret fra oss, og kan fokusere på sin kjernevirksomhet uten å måtte bruke sine verdifulle ressurser på noen som ikke ligger sentralt i deres virksomhet.

 

Internasjonal

Riwal har virksomheter i hele Europa og Midtøsten samt i India og Kasakhstan. Med ett nettverk av partnere kan vi støtte aktiviteter stort sett i alle land ved hjelp av vår enhet International Rentals (Internasjonal utleie), enten vi har virksomheter på bakken eller ikke. Få bedrifter kan matche vår internasjonale rekkevidde.

 

Drive globalt, handle lokalt

Selv om vi har et globalt fotfeste har vi ikke mistet fokus på hvor viktig det er å jobbe ansikt til ansikt med våre lokale kunder. For oss er hver eneste transaksjon personlig. Vi jobber tett sammen med kundene våre for å finne ut hva slags utstyr de trenger, og eventuelle andre behov de måtte ha for opplæring og service. Med teams som jobber fra 75 depoter verden over, er vi vanligvis der kunden trenger oss, både i bokstavelig og overført betydning. Det er dette som gjør at vi kan reagere raskt og være pålitelige, noe som gjenspeiles i kundeforhold basert på gjensidige interesser, respekt og tillit.

 


I erkjennelsen av vår fortreffelighet

I årenes løp har Riwal blitt hedret flere ganger for fortreffeligheten av sine produkter og tjenester. I juni 2016, ble vi kåret til «Large Rental company of the Year» på det prestisjefylte «European Rental Awards»-arrangementet i Stockholm, Sverige.

Riwal ble anerkjent i 2009 og 2017 på «International Awards for Powered Access» som årets «Access Rental Company of The Year».