Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Onze strategie

Zakelijk succes behalen is nooit eenvoudig, maar wat ons drijft is een duidelijke visie:

De beste klantervaring leveren in de industrie

Onze missie is het hoogste niveau van veiligheid, productiviteit en service te bereiken door middel van onze medewerkers. Wij zijn van mening dat als we in staat zijn dat te doen, we blijven groeien en dat betekent dat we door zullen blijven gaan met het realiseren van de behoeften van onze klanten.

We hebben onze strategie gebouwd op drie pijlers:

1. Riwal team - onze mensen zijn onze belangrijkste troef. Het leveren van de beste klantervaring kan namelijk alleen met de juiste mensen, op de juiste plaats. We zoeken mensen die zich honderd procent inzetten voor kwaliteit en service en die onze visie hierop delen. Dankzij haar innovatieve, internationale en open karakter trekt Riwal talentvolle en ambitieuze medewerkers aan. Het zijn juist die medewerkers die Riwal het bedrijf maken dat we zijn.

2. Vloot – onze vloot draagt bij aan de beste klantervaring, omdat we altijd hoogwerkers, verreikers en heftrucks met de juiste specificaties kunnen leveren op de locatie en tijd die de klant wenst.

3. Klant – het is uiterst belangrijk dat wij onze klanten begrijpen en weten wat ze nodig hebben voor een klus. We werken dan ook nauw samen om de meest effectieve, efficiënte en veilige oplossing te vinden. Uw belang is ons belang en om die belangen te dienen komen we onze beloften na. U ontvangt wat u verwacht en op het juiste moment. En mocht er ooit een uitdaging ontstaan, dan doen we er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn gedreven om de beste klantenervaring te leveren en meten dan ook ieder jaar hoe onze klanten ons beoordelen. In 2020 hebben wij een NPS (Net Promoter Score) van 60 behaald.

The Riwal Way
De Riwal Way is het integreren van best practices van binnen en buiten de organisatie om onze operationele processen continu te optimaliseren. Zo waarborgen we de kwaliteit en zorgen we dat elke klant, en iedere order, waar ook ter wereld dezelfde kwaliteit heeft. We hebben gekeken naar de belangrijkste wensen van de klant en hebben onze processen verfijnd en bedrijfsvoering zo efficiënt en effectief mogelijk ingericht om steeds weer de beste klantervaring te kunnen leveren. Daarnaast meten en analyseren wij al onze prestaties. En omdat wij vinden dat het altijd nog net iets beter kan brengen we samen verbeteringen aan, want samen staan we sterker.

Onze waarden

Als bedrijf geloven we in onderstaande kernwaarden die ons karakter bepalen en gedrag sturen, bij onze klanten en in de samenleving als geheel. Het zijn de waarden die ons tot betrouwbare partner maken.

Veiligheid 
Bij elke verhuur of verkoop leveren we veiligheid aan onze klanten. Onze benadering van veiligheid is proactief: wanneer we een mogelijkheid zien om de veiligheid te verbeteren of om potentieel onveilig gedrag uit te bannen, gaan we proactief te werk om een zo veilig mogelijke werkomgeving te scheppen voor onze medewerkers en onze klanten.

Diversiteit
De werkomgeving van Riwal bestaat uit veel verschillende mensen met unieke eigenschappen. We respecteren en waarderen wat mensen anders maakt en streven ernaar om een geweldige werkplek te creëren waar onze medewerkers hun authentieke zelf kunnen zijn. Wij geloven dat diversiteit de toegevoegde waarde en innovatie stimuleert die we onze klanten bieden. 

Integriteit
Onze collega’s en klanten kunnen ons vertrouwen en op ons bouwen. Al onze beslissingen worden integer en oprecht genomen.

Teamwork
Riwal betekent teamwork. Niet alleen intern, maar zeker ook extern. Wij vormen een team met onze klanten. Samen zoeken we naar de beste oplossingen en mogelijkheden. Samen kijken we vooruit. 

Duurzaamheid
Het handhaven van hoge standaarden op het gebied van duurzaamheid is van het grootste belang voor Riwal. We ondernemen actie om ons energieverbruik te verminderen en maken bewuste keuzes voor producten en processen die beter zijn voor onze planeet, zoals het ombouwen van dieselaangedreven machines naar volledige elektrisch aangedreven machines. Momenteel bestaat onze verhuurvloot uit 70% elektrisch materieel en we willen deze nog verder en versnelt verder vergroenen.