Inschrijven nieuwsbriefPrivacy & Cookie Policy
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Onze strategie

Zakelijk succes behalen is nooit eenvoudig, maar wat ons drijft is een duidelijke visie:

De beste klantervaring leveren in de industrie

Onze missie is het hoogste niveau van veiligheid, productiviteit en service te bereiken door middel van onze medewerkers. Wij zijn van mening dat als we in staat zijn dat te doen, we blijven groeien en dat betekent dat we door zullen blijven gaan met het realiseren van de behoeften van onze klanten.

We hebben onze strategie gebouwd op drie pijlers:

1. Riwal team - onze mensen zijn onze belangrijkste troef. Het leveren van de beste klantervaring kan namelijk alleen met de juiste mensen, op de juiste plaats. We zoeken mensen die zich honderd procent inzetten voor kwaliteit en service en die onze visie hierop delen. Dankzij haar innovatieve, internationale en open karakter trekt Riwal talentvolle en ambitieuze medewerkers aan. Het zijn juist die medewerkers die Riwal het bedrijf maken dat we zijn.

2. Vloot – onze vloot draagt bij aan de beste klantervaring, omdat we altijd hoogwerkers, verreikers en heftrucks met de juiste specificaties kunnen leveren op de locatie en tijd die de klant wenst.

3. Klant – het is uiterst belangrijk dat wij onze klanten begrijpen en weten wat ze nodig hebben voor een klus. We werken dan ook nauw samen om de meest effectieve, efficiënte en veilige oplossing te vinden. Uw belang is ons belang en om die belangen te dienen komen we onze beloften na. U ontvangt wat u verwacht en op het juiste moment. En mocht er ooit een uitdaging ontstaan, dan doen we er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn gedreven om de beste klantenervaring te leveren en meten dan ook ieder jaar hoe onze klanten ons beoordelen. Het eerste halfjaar van 2018 hebben wij een NPS (Net Promoter Score) van 61 behaald.

The Riwal Way
De Riwal Way is het integreren van best practices van binnen en buiten de organisatie om onze operationele processen continu te optimaliseren. Zo waarborgen we de kwaliteit en zorgen we dat elke klant, en iedere order, waar ook ter wereld dezelfde kwaliteit heeft. We hebben gekeken naar de belangrijkste wensen van de klant en hebben onze processen verfijnd en bedrijfsvoering zo efficiënt en effectief mogelijk ingericht om steeds weer de beste klantervaring te kunnen leveren. Daarnaast meten en analyseren wij al onze prestaties. En omdat wij vinden dat het altijd nog net iets beter kan brengen we samen verbeteringen aan, want samen staan we sterker.

Onze waarden

Veiligheid
Bij elke verhuur of verkoop leveren we veiligheid aan onze klanten. Onze benadering van veiligheid is proactief: wanneer we een mogelijkheid zien om de veiligheid te verbeteren of om potentieel onveilig gedrag uit te bannen, gaan we proactief te werk om een zo veilig mogelijke werkomgeving te scheppen voor onze medewerkers en onze klanten.

Verantwoordelijkheid
We nemen verantwoordelijkheid voor de activiteiten die deel uitmaken van ons werk. We streven ernaar om niet louter ons werk te doen, maar het altijd nog net iets beter te doen. Om iedere keer weer de best mogelijke klantervaring te bieden.

Integriteit
Onze collega’s en klanten kunnen ons vertrouwen en op ons bouwen. Al onze beslissingen worden integer en oprecht genomen.

Betrokkenheid
We zijn experts in het werk dat we doen en we werken buitengewoon energiek en enthousiast. We investeren onze tijd en energie om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen.  

Teamwork
Riwal betekent teamwork. Niet alleen intern, maar zeker ook extern. Wij vormen een team met onze klanten. Samen zoeken we naar de beste oplossingen en mogelijkheden. Samen kijken we vooruit.