Riwal 0
Menu
Haal je heftruck certificaat in 1 dag!

Heftruck opleidingen

De heftruck, het meest gebruikte arbeidsmiddel in logistieke en productiebedrijven, mag alleen bediend worden door mensen die daarvoor aantoonbaar de specifieke deskundigheid bezitten. Tijdens onze heftruck opleidingen leert u veilig te werken met heftrucks. Daarbij zijn het waarnemen en inschatten van situaties om gevaar te leren herkennen van groot belang. Door onze heftruck opleiding goed af te ronden zult u het BMWT heftruck certificaat behalen, waarmee u aantoont dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid.

BMWT

De vereniging BMWT is een brancheorganisatie van importeurs en fabrikanten. BMWT-Train zorgt ervoor dat u in de heftruck opleiding efficiënt leert werken met materieel en dat u voldoet aan de vereiste deskundigheid. Riwal instructeurs zijn door BMWT geaccrediteerd voor het geven van verreiker en heftruck opleidingen. Zij weten dan ook precies wat er nodig is om u op te leiden tot heftruckchauffeur. Zo kan iedereen een heftruckcertificaat behalen.

Riwal biedt verschillende opleidingen tot heftruckchauffeur aan die worden afgesloten met een BMWT examen. Onderstaand vindt u de verschillende typen heftruck opleidingen. Al deze heftruck opleidingen worden gegeven op onze locatie in Dordrecht. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een heftruck opleiding bij u op locatie te geven (in-company).

 

Heftruck

Duur: 1 dag
Certificaat: BMWT heftruck
Locatie: Dordrecht, Zwolle
Aantal deelnemers: in overleg
Prijs: v.a. € 255,- p.p.
Bekijk opleiding details

SOG heftruck

Duur: 1 dag
Certificaat: SOG certificaat
Locatie: Dordrecht
Aantal deelnemers: in overleg
Prijs: prijs op aanvraag
Bekijk opleiding details