Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Verreiker kopen

Op zoek naar een verreiker voor uw onderneming? Bij Riwal kunt u een verreiker kopen van hoogwaardige kwaliteit. Ons ruime aanbod biedt de juiste machines voor ondernemers in vele branches. Niet alleen als het gaat om verreikers, maar ook in het geval van hoogwerkers helpen we u graag verder. Onze specialisten voorzien u graag van passend advies zodat u verzekerd bent van de juiste aankoop voor uw onderneming. Neem gerust contact op!

Werkhoogte (m)
Bouwjaar
Aantal uur:
Breedte (m)
Lengte (m)

Bekijk machine details

Een verreiker kopen bij Riwal

Bij Riwal vinden we kwaliteit leveren het allerbelangrijkst. Onze machines voldoen daarom altijd aan onze hoogwaardige techniekeisen en zijn zeer veilig te gebruiken. Wilt u een verreiker kopen, dan kunt u dat dus het beste bij Riwal doen. Het maakt niet uit of u onderdeel bent van een multinational of werkt als zelfstandige; onze specialisten staan voor elke klant klaar om hem of haar te voorzien van specialistisch advies. Want alleen als u optimaal geïnformeerd bent kunt u de juiste keuze maken.

Mede daarom bieden we u in ons speciale opleidingscentrum diverse opleidingen aan voor het werken met hoogwerkers en verreikers. Tijdens deze opleiding wordt gefocust op een veilige en comfortabele bediening van de machines, zodat u straks gecertificeerd en geïnstrueerd aan de slag kunt met uw nieuwe hoogwerker of verreiker.

Technische mogelijkheden van de verreiker

Riwal is exclusief dealer van JLG, een gerenommeerd merk dat zijn sporen in het veld absoluut heeft verdiend. De verreikers van JLG zijn zeer breed en flexibel inzetbaar en hebben een maximaal hefvermogen van 5000kg. U kunt kiezen uit een roterende of een starre verreiker. De reikwijdtes van de verreikers in ons assortiment variëren van 6 tot 21 meter, het is afhankelijk van de door u gewenste toepassing welke variant u het beste kunt kiezen. Heeft u advies nodig bij het aanschaffen van een verreiker, neemt u dan gerust contact met ons op.

Onderhoud aan uw verreiker

Kiest u voor een verreiker van Riwal, dan kiest u niet alleen voor service vóór uw aankoop, maar ook voor service naderhand. U kunt namelijk bij ons terecht voor onderhoud aan uw verreiker en ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons aankloppen. Niet voor niets gingen vele ondernemers in binnen- en buitenland u al voor in ons klantenbestand; wij zetten het belang van onze klant altijd voorop en leveren hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Vraag gerust een offerte aan als u interesse heeft.

Verreiker kopen? Vraag een offerte aan bij Riwal

Het kopen van een verreiker kunt u het beste doen bij Riwal, marktleider in hoogwerkmaterieel in Nederland en Europa. Wij voorzien u niet alleen van hoogwaardige machines, maar ook van passend, specialistisch advies, zodat u zeker weet dat u de juiste aankoop doet voor uw onderneming. Ons team van specialisten staat klaar om u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte!