Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Gebruikte Telescoophoogwerker kopen

Interesse in de aanschaf van een telescoophoogwerker voor uw bedrijf? Dan bent u bij Riwal aan het juiste adres. Als toonaangevende Nederlandse totaalleverancier van hoogwerkmaterieel voorzien wij al jaren bedrijven in binnen- en buitenland van hoogwerkers van diverse kalibers. Onze telescoophoogwerkers zijn verkrijgbaar in zowel nieuwe als gebruikte varianten en zijn altijd voorzien van de laatste stand der techniek. Een telescoophoogwerker kopen doet u daarom veilig en verstandig bij Riwal!

Werkhoogte (m)
Bouwjaar
Aantal uur:
Breedte (m)
Lengte (m)

Bekijk machine details

Een gebruikte of nieuwe telescoophoogwerker kopen

Een telescoophoogwerker aanschaffen kan, in het geval van een zelfstandige, een fikse investering zijn voor uw onderneming. Maar ook voor multinationals is het van belang om goed geïnformeerd te zijn voordat men overgaat tot de aanschaf van een telescoophoogwerker. Bij Riwal voorzien we u daarom graag van uitgebreid advies. U heeft bij ons namelijk vele keuzes. Zo kunt u kiezen uit nieuwe en gebruikte telescoophoogwerkers en bieden wij onze machines aan in verschillende afmetingen en met diverse reikwijdtes en hefvermogens. Kortom: een breed scala aan mogelijkheden!

De toepassingen van de telescoophoogwerker

Een groot voordeel van de telescoophoogwerker is dat deze machine zeer breed inzetbaar is. In welke branche u ook werkzaam bent, voor elke toepassing is er een juiste variant beschikbaar. De werkhoogte van een telescoophoogwerker ligt meestal tussen de 16 en 28 meter. De telescoophoogwerker is voorzien van zelfaandrijving, zodat de machine makkelijk te verplaatsen is, en van stevige transportwielen, waardoor u de hoogwerker gemakkelijk kunt gebruiken op ruw terrein. Ook kunt u de telescoophoogwerker op volledige hoogte verrijden. Handig!

Wilt u een telescoophoogwerker die rijdt op diesel of wilt u een elektrisch aangedreven uitvoering? Ook hierin kunt u uw keus maken. Voor buitenwerkzaamheden is de dieselvariant het meest geschikt. De elektrisch aangedreven variant is ideaal voor binnenwerkzaamheden in bijvoorbeeld magazijnen, fabrieke, werkplaatsen en winkelcentra. De elektrisch aangedreven telescoophoogwerker variant stoot namelijk geen schadelijke stoffen uit.

Riwal verzekert u van topkwaliteit

Bij Riwal gaan we alleen voor hoogwaardige kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met topmerken zoals JLG en Aichi. De machines die deze merken produceren zijn zeer flexibel en staan garant voor de hoogste kwaliteit en optimale veiligheid. Tevens vinden we innovatie zeer belangrijk bij Riwal. Daarom zorgen we er altijd voor dat de hoogwerkers in ons assortiment voorzien zijn van de laatste stand der techniek.

Telescoophoogwerker kopen bij Riwal? Vraag een offerte aan!

Heeft u interesse in een telescoophoogwerker of in één van onze andere machines? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten voorzien al jaren ondernemers in binnen- en buitenland van passend advies en zorgen er graag voor dat ook u de juiste aankoop doet als het om hoogwerkmaterieel gaat. Indien nodig komen ze bij u langs op locatie om de situatie optimaal in kaart te kunnen brengen. Want persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit staat voorop bij Riwal. Sluit u aan bij het klantenbestand van ons gerenommeerde familiebedrijf en ontdek de vele voordelen die een telescoophoogwerker van Riwal u kan bieden!