Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Gebruikte Spinhoogwerker kopen

Voor het kopen van een spinhoogwerker van hoogwaardige kwaliteit moet u bij Riwal zijn. Al jaren helpen wij bedrijven in binnen- en buitenland aan de juiste hoogwerker voor hun klussen en projecten. Bij ons kunt u niet alleen huren, maar ook kopen, waarbij we u natuurlijk van tevoren optimaal adviseren en ook na aankoop voorzien van hoogwaardige service. Dus, wilt u een spinhoogwerker kopen? Dan bent u van harte welkom bij Riwal. Bekijk gauw ons assortiment!

Werkhoogte (m)
Bouwjaar
Aantal uur:
Breedte (m)
Lengte (m)

Bekijk machine details

De toepassingen van een spinhoogwerker

De spinhoogwerker is dé hoogwerker die u nodig heeft als u op grote hoogte werkt en de ruimte beperkt is. Met een spinhoogwerker komt u namelijk op plekken waar u met een andere hoogwerker niet zal komen. Dat komt door het smalle werkplatform. Voert u vaak werkzaamheden uit zoals het schoonmaken en/of sleutelen aan trappenstelsels of zwembaden, dan heeft u absoluut een spinhoogwerker nodig voor een optimaal resultaat. Tevens is een spinhoogwerker prima buiten te gebruiken.

Technische mogelijkheden

Welk type spinhoogwerker heeft u nodig voor uw bedrijf? Dat is afhankelijk van diverse factoren. Zo moet u kijken naar het hefvermogen, de werkhoogte en de reikwijdte. Heeft u een middelgroot bereik nodig met uw spinhoogwerker, dan is de Hinowa GL 14 spinhoogwerker met een werkhoogte van 14 meter de juiste aankoop. Wilt u een horizontaal bereik, kies dan de teupen LEO 36T met een werkhoogte van 36 meter en een maximaal horizontaal bereik van 15 meter. Met de spinhoogwerker komt u zoals gezegd op plekken waarmee u met andere hoogwerkers niet komt, maar het is wel van belang dat u de juiste variant kiest voor uw toepassing. Daarom is Riwal er om u te adviseren voordat u overgaat tot aanschaf van een spinhoogwerker. Indien gewenst komen we langs bij u op locatie zodat we optimaal in kaart kunnen brengen wat u nodig heeft.

De service van Riwal

Al sinds 1968 is Riwal dé specialist als het om hoogwerkmaterieel gaat. Wij verkopen en verhuren hoogwerkers aan bedrijven in binnen- én buitenland en voorzien onze klanten daarbij altijd van hoogwaardig, specialistisch advies. We vinden het namelijk belangrijk dat u als klant veilig, kwalitatief en duurzaam aan het werk kunt gaan. Een gedegen advies draagt daaraan bij. Tevens bieden we u de mogelijkheid om een opleiding te volgen in ons opleidingscentrum, zodat u de risico’s die komen kijken bij het werken met een spinhoogwerker zoveel mogelijk kunt beperken. Onze service houdt bovendien niet op na aankoop van een hoogwerker; u kunt namelijk bij ons terecht voor onderhoud aan uw machine en voor de aanschaf van nieuwe onderdelen.

Contact opnemen

Als u overweegt een spinhoogwerker te kopen dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Ons team van specialisten adviseert u graag over de talloze mogelijkheden die een spinhoogwerker u biedt en kan u tevens van meer informatie voorzien over de andere machines in ons assortiment. Voor welke toepassing u ook een hoogwerker zoekt en in welke branche u ook werkzaam bent; bij Riwal vindt u altijd de juiste machine voor uw bedrijf!