Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Gebruikte Schaarhoogwerker kopen

Veilig op hoogte kunnen werken is van groot belang voor uw bedrijf in de bouw, installatietechniek of logistiek. Daarom is een schaarhoogwerker kopen bij Riwal een verstandig idee. Bij Riwal weten we waar een kwalitatieve schaarhoogwerker aan moet voldoen en kunnen we u moeiteloos adviseren over de vele toepassingen die er bestaan. Interesse? Bekijk gauw ons assortiment en neem contact op voor meer informatie.

Werkhoogte (m)
Bouwjaar
Aantal uur:
Breedte (m)
Lengte (m)

Bekijk machine details

Gebruikte of nieuwe schaarhoogwerker kopen?

Voor u als ondernemer kan de aanschaf van een schaarhoogwerker een grote investering zijn, dat begrijpen we bij Riwal als geen ander. Het is daarom van belang om vooraf goed geïnformeerd te zijn over het soort schaarhoogwerker dat u nodig heeft en te weten welke opties u dus heeft. Bij Riwal kunt u kiezen uit nieuwe en gebruikte schaarhoogwerkers. Beide varianten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gebouwd volgens de laatste stand der techniek. Daarnaast zijn er vele varianten in hefvermogen en afmetingen mogelijk.

Ook kunt u een keuze maken uit een diesel- of elektrisch aangedreven schaarhoogwerker. Met beide varianten kunt u veilig op grote hoogte werken, maar het is afhankelijk van de locatie waar uw werkzaamheden plaatsvinden welke variant u het beste kunt kiezen. Een diesel schaarhoogwerker is perfect voor buitenwerkzaamheden of voor situaties waarin u zware spullen zoals gereedschap wilt vervoeren. De diesel schaarhoogwerker kan op vele ondergronden functioneren. Wilt u een schaarhoogwerker die voor zowel binnen als buiten geschikt is, dan kunt u beter kiezen voor de elektrisch aangedreven variant.

Voor iedere toepassing de juiste hoogwerker

Riwal is niet voor niets al sinds 1968 dé specialist als het om hoogwerkmaterieel gaat. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben alle kennis in huis die nodig is om onze klanten in binnen- en buitenland van de juiste hoogwerker te voorzien. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een hoogwerker op maat. We luisteren graag naar uw wensen en toepassingen en adviseren u op basis daarvan over de beste hoogwerker in uw situatie. Dat kan een schaarhoogwerker zijn, maar het kan ook één van de andere hoogwerkers uit ons assortiment zijn:

De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem gerust contact op als u meer wilt weten over de hoogwerkers in ons assortiment.

Ik wil een schaarhoogwerker kopen!

Heeft u Riwal’s assortiment bekeken en heeft u een keuze kunnen maken? Of wilt u eerst geadviseerd worden door één van onze specialisten? Geen probleem; neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder! Ook als u meer wilt weten over de vele andere machines die we u bij Riwal kunnen bieden mag u ons gerust bellen of mailen. We voorzien u graag van passend en specialistisch advies, zodat u er zeker van bent dat u de juiste aankoop doet voor uw bedrijf. Vele bedrijven in binnen- en buitenland gingen u al voor en kochten een schaarhoogwerker bij Riwal. Sluit u aan bij dit klantenbestand en profiteer van de service die Riwal u te bieden heeft!