Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Gebruikte Rupshoogwerker kopen

Werkt u vaak op een onverharde ondergrond? Dan is een rupshoogwerker onmisbaar voor uw klussen en projecten! Bij Riwal kunt u een rupshoogwerker kopen die perfect past bij de door u gewenste toepassing. De hoogwerkers in ons assortiment variëren namelijk in werkhoogte en afmetingen en zijn daardoor voor vele branches en toepassingen geschikt, bijvoorbeeld voor op bouwplaatsen en in de tuin- en kassenbouw. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek ons assortiment of neem direct contact op!

 

Werkhoogte (m)
Bouwjaar
Aantal uur:
Breedte (m)
Lengte (m)

Bekijk machine details

Rupshoogwerker kopen bij Riwal

Bent u nog niet bekend met Riwal, dé hoogwerkspecialist in Nederland en Europa? Wij zijn een gerenommeerd familiebedrijf dat al jaren vele bedrijven in diverse branches voorziet van oplossingen op gebied van hoogwerkmaterieel. Of het nu gaat om een heftruck, een spinhoogwerker, een masthoogwerker of een rupshoogwerker; bij Riwal vindt u het juiste apparaat voor de door u gewenste toepassing.

Onze specialisten voorzien dagelijks diverse ondernemers van passend advies in hun situatie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u optimaal gebruik kunt maken van de investering die u doet in een rupshoogwerker en zorgen er daarom voor dat we u eerst optimaal adviseren, voordat u overgaat tot aanschaf van een hoogwerker. Ook na aankoop kunt u een hoogstaande service van Riwal verwachten. U kunt namelijk bij ons terecht voor nieuwe onderdelen en onderhoud aan uw rupshoogwerker. Kortom: Riwal is hét adres voor het kopen van een rupshoogwerker voor uw onderneming!

Welke mogelijkheden biedt een rupshoogwerker?

Zowel in de nieuwbouw als in de tuin- en kassenbouw is de rupshoogwerker een veel gebruikt apparaat. Riwal biedt u de keuze uit twee verschillende soorten rupshoogwerkers, namelijk de rupsschaarhoogwerker en de rupstelescoophoogwerker. Beide rupshoogwerkers zijn zeer geschikt voor buitenwerkzaamheden in alle weersomstandigheden. Om een keuze te maken tussen deze twee soorten moet u kijken naar het soort materiaal dat u wilt vervoeren en de hoeveelheid daarvan. Dit is namelijk bepalend voor het werkplatform en het hefvermogen dat u moet kiezen. Geen zorgen, Riwal voorziet u graag van specialistisch advies als u niet zeker weet welke rupshoogwerker u in uw geval het beste kunt aanschaffen. Neem daarom gerust contact met ons op.

Voorbereid aan het werk met uw rupshoogwerker

Veiligheid staat bij Riwal hoog in het vaandel. Het werken met een rupshoogwerker (of een andere hoogwerker) brengt natuurlijk enkele risico’s met zich mee. Om deze zoveel mogelijk te beperken bieden we u diverse opleidingen aan in ons speciale opleidingscentrum. Hier kunt u opleidingen volgen van IPAF; een internationale organisatie die zich richt op veilig en effectief werken met hoogwerkers. Het instrueren en certificeren van de bediener staat bij deze opleidingen centraal en de nadruk ligt op een veilige bediening van de hoogwerker. Interesse? Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Ja, ik wil een rupshoogwerker kopen!

Bij Riwal bent u aan het juiste adres voor het kopen van uw rupshoogwerker! Niet voor niets gingen al vele ondernemers in binnen- én buitenland u voor met het aanschaffen van een rupshoogwerker bij Riwal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, onze specialisten voorzien u graag van passend advies over de geschikte rupshoogwerker voor uw bedrijf.