Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Gebruikte Masthoogwerker kopen

Een masthoogwerker kopen doet u bij Riwal! Sinds 1968 zijn wij dé specialist in hoogwerkmaterieel en voorzien wij bedrijven in Nederland en Europa van hoogwerkers die perfect aansluiten bij de door hen gewenste toepassingen. Wij bieden u de keuze uit een ruim assortiment hoogwerkers, waaronder dus de masthoogwerker. De masthoogwerkers in ons assortiment variëren in werkhoogte, lengte en breedte en zijn dus voor vele toepassingen geschikt. Bekijk direct ons assortiment!

Werkhoogte (m)
Bouwjaar
Aantal uur:
Breedte (m)
Lengte (m)

Bekijk machine details

Voor wie is een masthoogwerker geschikt?

Bent u werkzaam in bijvoorbeeld de schoonmaakbranche? Dan is een masthoogwerker kopen een zeer verstandige investering. Als u namelijk vaak plafonds en andere hoge objecten schoonmaakt is een masthoogwerker onmisbaar. Met een masthoogwerker kunt u niet alleen omhoog, maar ook zijdelings bewegen, wat het bereik van de masthoogwerker zeer comfortabel en breed maakt. Daarnaast heeft de masthoogwerker ook nog eens een zwenkende kooi die bijdraagt aan dit grote bereik.

Natuurlijk is de masthoogwerker niet alleen maar voor de schoonmaakbranche geschikt. Ook in vele andere branches is de masthoogwerker een veel geziene hoogwerker die optimaal gemak brengt. De masthoogwerker past namelijk gemakkelijk in liften die op bouwterreinen staan vanwege de geringe breedte van het apparaat. Benieuwd naar de vele verschillende soorten? Bekijk dan ons assortiment en neem bij vragen gerust contact met ons op.

Masthoogwerker kopen bij Riwal

We zeiden het al eerder; bij Riwal bent u aan het perfecte adres voor het kopen van een masthoogwerker. Ten eerste beschikken wij als gerenommeerd familiebedrijf over jarenlange ervaring in de hoogwerkmaterieelverhuur- en verkoopbranche en hebben wij al vele bedrijven in binnen- en buitenland voorzien van hoogwerkers van optimale kwaliteit. Wij zijn een echte specialist als het om hoogwerkers gaat en hebben passie voor ons vak. Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop, of u nu een masthoogwerker wilt kopen of interesse heeft in het huren van een heftruck. Ons ruime aanbod stelt ons in staat om aan iedere klantwens te voldoen. En is de door u gewenste toepassing nog niet mogelijk met de door ons aangeboden apparaten? Dan maken we gewoon een oplossing op maat. Geen probleem voor Riwal!

Opleiding voor het besturen van een masthoogwerker

Als u een masthoogwerker koopt wilt u natuurlijk zeker weten dat u deze optimaal en veilig kunt gebruiken. Om de risico’s van het werken met hoogwerkers te beperken bieden we bij Riwal diverse opleidingen aan in ons opleidingscentrum. Hier kunt u verschillende opleidingen volgen van bijvoorbeeld IPAF, een internationale organisatie die zich ruim 30 jaar inzet voor veilig en effectief gebruik van hoogwerkers. Wij zijn een officieel opleidingscentrum van IPAF en zorgen er op die manier voor dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun aankoop.

Wilt u meer weten over het kopen van een masthoogwerker?

Heeft u vragen over onze masthoogwerkers of wilt u meer weten over ons uitgebreide aanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De specialisten van Riwal staan klaar om u te voorzien van een passend advies en vertellen u graag alles over de vele toepassingen waarvoor onze masthoogwerkers geschikt zijn. Stuur ons gerust een e-mail (info@riwal.com) of bel naar 078 - 618 18 88, dan helpen we u verder.