Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Gebruikte Knikarmhoogwerker kopen

Voert u vaak klussen uit waarbij u obstakels tegenkomt? Dan is een knikarmhoogwerker kopen een zeer goed idee. Bij Riwal bent u aan het juiste adres; bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte knikarmhoogwerkers van optimale kwaliteit. We adviseren u graag over de diverse mogelijkheden die ons uitgebreide aanbod met zich meebrengt. Overweegt u dus een knikarmhoogwerker te kopen? Neem dan contact met ons op!

Werkhoogte (m)
Bouwjaar
Aantal uur:
Breedte (m)
Lengte (m)

Bekijk machine details

Wat zijn de mogelijkheden?

Zoals u ziet is ons aanbod knikarmhoogwerkers, zowel nieuw als gebruikt, zeer gevarieerd. De verschillende afmetingen en werkhoogtes van de knikarmhoogwerkers brengen logischerwijs verschillende toepassingen met zich mee. Ook het hefvermogen, de aandrijving en het gewicht verschilt. Bij Riwal werken specialisten die al jaren ondernemers voorzien van passend advies. Ook u helpen ze graag aan de juiste knikarmhoogwerker voor uw klus of project. Dankzij de uitgebreide werkervaring weten zij u te koppelen aan het juiste apparaat.

Knikarmhoogwerker kopen of huren?

Bij Riwal begrijpen we dat het aanschaffen van een knikarmhoogwerker een grote beslissing is voor uw bedrijf. Toch kan het kopen van een knikarmhoogwerker een zeer strategische zet zijn voor uw onderneming. Het is afhankelijk van uw werkzaamheden en de frequentie daarvan of u het beste een knikarmhoogwerker kunt kopen of toch beter kunt huren. Want ook dat is mogelijk bij Riwal. Onze verhuurvloot met meer dan 13.000 machines biedt hoogwerkers voor elke toepassing. Huurt u een knikarmhoogwerker bij Riwal, dan wordt de hoogwerker indien gewenst netjes afgeleverd op locatie en kunt u uiteraard rekenen op specialistisch advies en een toegewijde service. Want het uiteindelijke streven van Riwal is om iedere klant te voorzien in zijn of haar wensen wat hoogwerkmaterieel betreft, of het nu om het huren of kopen van dit materieel gaat.

Inzetbaarheid van de knikarmhoogwerker

De knikarmhoogwerker is zeer flexibel en veelzijdig inzetbaar. Dat maakt de knikarmhoogwerker tot een populair apparaat. Doordat de knikhoogwerker zijn reikwijdte combineert met een bepaalde knikhoogte is deze perfect inzetbaar bij projecten die veel obstakels met zich meebrengen. Met een knikarmhoogwerker komt u veel verder dan met een andere hoogwerker. Tevens kunt u kiezen of u een knikarmhoogwerker op accu of op diesel wilt aanschaffen. De versie op accu is uitermate geschikt voor binnenwerkzaamheden (dankzij de witte banden laat de hoogwerker geen strepen achter), de versie op diesel is geschikt voor terreinen met een wisselende ondergrond. En wist u dat de knikarmhoogwerker zelfrijdend is? Ideaal!

Wilt u een knikarmhoogwerker kopen?

Dat kan bij Riwal! Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om uw eigen knikarmhoogwerker te kopen. Met deze investering kiest u niet alleen nu voor een prettige service, maar kunt u ook in de toekomst rekenen op service van Riwal. Wij verzorgen namelijk ook graag het onderhoud aan uw machine en u kunt bij ons terecht voor nieuwe onderdelen. Sluit u aan bij vele binnen- en buitenlandse ondernemers en kies ook voor een knikarmhoogwerker van Riwal, dé totaalleverancier en kennispartner in hoogwerkerverkoop!